reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Monysiu ja też nie mam ochtoy hmmmJa nawet nie to,że się zle sama ze sobą czuje, po prostu nie chce i już:dry::dry::dry:
Justyna no to przygoda...Jak się czyta to to śmiesznwe ale musieliście się niezle wystarszyć.A swoją drogą bardz mądra wasza córcia:tak::tak::tak::tak:
Kubusiowa a może spróbuj na jakies polskiej stronce Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www, albo z tej stronki co monysia ma..Może wtedy łatwiej pójdzie z suwaczkami.:-)
JA bym podrzuciła chetnie małego teściwej i mi się kino marzy a Walentynki już tuż tuz.
Mąż na Walentynki będzie miał L4 po operacji ucha to cós się wymyśli:-)

reklama
hej :-)

No to i my spowrotem jestesmy hihihi :-) Z Justynkową rodzinką wybawiliśmy się suuuuuper ;-) No i własnie te wieeeczorki jak dzieci spać poszły było rewelka hahahaha Było krótko ale baaaardzo fajnie!

KAROLINKA WIELKIE GRATULACJE KOCHANA!!! DLA MĘŻUSIA RÓWNIEŻ GRATKI! FAJNIE ŻE LECIA BĘDZIE MIAŁA RODZEŃSTWO ;-)

Justyś nie zazdroszczę przygody powrotnej ;-) Raz jeszcze wielkie dzięki za super weekend :-)

Hej !!!

"Miło" słyszeć że nie jestem sama

To była okropna noc :wściekła/y:
normalnie aż siadłam i ryczałam
Milencia przespała może 3h poskładając
cały sen dziesiejszej nocy do kupy :sorry2:
A od 5 do 9 wogóle oczu nie zmrużyła :dry:
Potem zrobiła mega kupe,
poszło po nogawkach i na brzuch :confused:
Zdrzemła się chwilke a teraz siedzi
i ogląda telewizor śmiejąc się i gadając :-D

W dodatku Mężuś miał kłopoty w pracy :-(
Chcąc zapobiec aby facet sobie nie wsadził
w brzuch nożyczek, sam prawie miał je w brzuchu :wściekła/y:
Czy te okropne przygody zaczną go wkońcu mijać ?
Ech...

.Hej.

.Męczyły mnie tak około 2 tyg mdłości a dziś w końcu doszło do kulminacji;-),z samego rana,na dobry początek dnia;-).

.My po zakupach,nawet sprzątnęłam łazienkę a Lencia oglądała bajki na laptopie,ostatnimi czasy ogląda bajki jak zaczarowana:eek: i tylko biega i "daj baję,daj baję";-). Niedługo zacznę szykować coś na obiadek,dziś będą kopytka z cebulką ze skwarkami:-p . A tak najbardziej marzą mi się ruskie pierogi...:sorry2: co dzwonimy do teściowej to jej o tym nawijam więc mam nadzieję że je zrobi na nasz przyjazd.Tu nie widziałam niestety twarogu a przejadły mi się pierogi z kapustą:no:.

.monysia może niech mąż się postara o nastrój przed seksem. To na pewno by pomogło,jeśli pamiętasz co cię ruszało przed urodzeniem dziecka to chyba nie powinno być kłopotu z ochotą;-).

.czarnulka dzięki:-) ,też się cieszę że Lenka będzie miała rodzeństwo:-). No i super że świetnie spędziliście weekend:laugh2:.

.Miłego dnia.

reklama
Ja tylko tak przelotem , jestem w pracy:-):-):-):-)

Monysia u mnie długo to trwało , ale zmieniło się jakieś pół roku temu;-);-);-);-).

Ja dzisiaj tez nie wyspana pobudki, wiercenie co godzinę
Czarnulka dawaj fotki:-):-):-):-)

Karolina u nas bajki to codziennie
Wczoraj posciagałam kilka wiec znowu nowości bedą
U nas non stop leci BOB BUDOWNICZY - słysze tylko jak ogląda Marta BOB:-):-):-):-)albo PAT I MAT czylitzw Sasiedzi.
Czasami potrafi godizne w miejscu usiedziec, do tego kubek soku i jakies przekąsaki typu jabłko lub kiwi a czasem flipsiki

Do góry