reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dziewczyny zmarł JÓZEF POLOK aktor , satyryk ze Świętej Wojny pewnie go kojarzycie( brat Andzi):-:)-:)-:)-:)-(
U nas w ZOrach i w Rybniku miał sklepy zabawkowe SZKOLAK.

Racja Walentynki tuz tuz.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:.........maice jakies pomysly????:baffled::baffled::baffled::baffled:

Też szukam pomysłów :zawstydzona/y: nie wiem jeszcze dokładnie co robić

Byliśmy na spacerku bo super pogoda była
a potem odwiedziliśmy koleżanke
ale chyba Mileni się tam nie podobało
bo ryczała cały czas a jak wróciliśmy do domu to ok:confused:

Józef Polok (*)

Cześć kochane :-):-):-)KAROLINNA MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE KOCHANA TRZYMAJCIE SIĘ ZDROWO I DBAJ TERAZ SZCZEGÓLNIE O SIEBIE POGŁASZCZ BRZUSZEK ODE MNIE OJ ALE SIĘ CIESZĘ :)
Ale fajna nowinka dziewczyny rodzinka nam się powieksza:-):-):-)
mój mąż musi porobić badania ale przypuszczam ze to z papierosów wypali dziennie 2-3 paczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ewcik bodajże ty pytałaś więc ja nie mieszkam w bloku tylko w domku jak byś chciała odwiedzić to zapraszam umówimy się na gg:tak:No walentynki zacznie znów lecieć moj ulubiony film "Gotowe na wszystko"a mężowi dam siebie:-):-):-)a to dużo bo po urodzeniu małego sex mógłby dla mnie nie istnieć wiec monysiu nie jesteś sama ;-)

To też mój serial :-Dmyślę że Mężul wybaczy
że sobie trochę pooglądam:laugh2:
zresztą jak to oglądam a jest w domu to ze mną patrzy
lubie jeszcze "Chirurdzy" i "Dr House"
ale przez ten poród pozapominałam kiedy co leci
i jakoś mi to nie w głowie choć już pooglądałabym :-p

Ja planuje jakąś super kolacje
bo lubie gotować tylko chcę wypróbować coś nowego
do kolacji napewno zrobie grzne wino :-D pychotka :laugh2:

Gdyby nie Wy to zaopmnialabym ze jest takie swieto jak Walentynki :baffled::zawstydzona/y:
Pewnie zrobie tak jak Monysia, przygotuje jakas kolacje :happy: no chyba ze mezus wyrwie mnie do naszej ulubionej knajpki to nie bede stawiala oporow :-pi bede musiala zalatwic mu jakis prezencik. Tylko jaki :confused:

Monysiu wspolczuje Ci z tymi nockami :-(przytulam mocno :tak::-) pamietaj ze Milenka kiedys w koncu z tego wyrosnie ;-)

Gwioleta a ja w przeciwienstwie do wiekszosci kobiet nie cierpie jakos tego serialu :baffled: pewnie temu ze te baby sa moim zdaniem strasznie glupie :dry::no:
A gdzie Ty mieszkasz tak wogole? Ze Cie Trysia nawiedzila a mnie to sie nie przyznala :dry:Łobuziara ;-)do mnie nie moze jakos dotrzec :-(

Karolinna wspolczucia :baffled: wiem cos o tym, tylko ze mnie te mdlosci i nudnosci meczyly nocami :-( ale wszystko jest do przetrzymania ;-)całuski dla brzuszka :-)

reklama
Gwioleta nie mam namiarow do Ciebie, podaj gg bo nawet na priva nie da sie Tobie wyslac wiadomosci.

Luczynka u nas albo kolacja gdzies w knajpce bedzie albo w domku a potem do kina.Ale chciałabym jaksi fajny upominek bo ja z byle okazji dostaje a MM juz tak dawno nic dostał:baffled::baffled::baffled:

Do góry