reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Maż pojechał na
giełde po jakiś kabelek, wczoraj byliśmy u teściów, przylecieli
chrześni Lola, była ciocia i wujek Pawła i było bardzo miło.Teściowa
mnie miło zakoczyła, powiedziała mi,żebym jej podrzuciła małego i
poszła do kina albo na dyskoteke z M bo moge być zmęczona i mam
prawo sobie odpocząc.Objechaął M,że mnie nigdzie nie zbiera, i ze
młodzi jesteśmy.Chyba znowu będzie jak przed urodzeniem Małego.Mam
nadzieje:):):):)

reklama
No to Bodzinka troszkę się wyszalejesz i odpoczniesz zarazem. A nas wczoraj odwiedziła moja psiapsióła. Fajnie było, potem pojechała do domu a R. na urodziny swojego kolegi. "Nie zdążysz zasnąć i już będę w domu". Pół nocy nie spałam, a on sobie wrócił o 6. I myśli, ze się wyśpi. Ha ha ha ha, no na bank. Jak mnie ktoś wkurzy to potrafię być wredna. On chyba nie wie jak bardzo.....
Miłej niedzieli życzę.

Weszłam na chwilkę zobaczyć co u Was słychać a tu taaaake dwie superowe nowiny. Zwłaszcza ta druga :szok::szok::szok::-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:

KAROLINNA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!

Super, że wracacie do Polski :tak:

cześc

karolina- ale wiadomość:szok::szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G R A T U L A C J E :tak::tak::tak::tak:

kurcze zapomniałam jak sie zmienia suwaczek i co jakis czas wlcze zeby go zmienic i nic bbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuu POMOCY:sorry2:

kubusiowa: wchodzisz na tę stronkę, z której chcesz mieć suwaczek (jeżeli chgcesz taki sam jak dotychczasowy to wybierasz Lilypie : Free Baby stuff ) i wybierasz Baby & Kids Birthday . Po lewej stronie jest nr urodzin, a potem klikasz co tam sobie wybierzesz , a na końcu kopiujesz cały adres pod: PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode i wklejasz do podpisu
Powodzenia

a ja mam doła, bo jutro znowu muszę iść do pracy:cool2::blink::-(

.Witanko.

.Dzięki za kolejne gratki :-).

.kubusiowa no to jak anianka ci wytłumaczyła to pewnie sobie poradzisz:tak:,poza tym wisisz nam tu zdjęcia urodzinowe Kubusia:-p.

.anian pomyśl że pewnie uczniowie za tobą tęsknią to będzie ci łatwiej wrócić;-).

.mamaboo i jak? zepsułaś mężowi niedzielę:confused:;-).

.bodzinka no to teściowa nabiła sobie punkty u ciebie:-D i jak zamierzacie to wykorzystać?gdzie sie wybieracie?.

.Miłego wieczorku.

anian- własnie tak robiłam i d..a /chyba ze mnie:baffled:/ jutro wieczorem znów spróbuje

karolina oczywiście że wklej zdjątka, zasypie Was hahahaha, czekam z niecierpliwościa na spotkanie!!! a to Wasz przyjazd to tak w odziwedziny czy juz powrócicie na stałe???

reklama
Hej !!

no my juz wróciliśmy, mieliśmy być do poniedziałku ale znajomi musieli wracać wcześniej bo pogrzeb w rodzinie w poniedziałek mają a Czarnulkowa rodzinka też jechała dziś więc my też sie zebralismy, poza tym Liwia jakaś marudna i niewyraxna i troche sie bałam że juz w sobote będziemy wracać ale na szczescie udało sie !
Było super byliśmy na basenie, na sankach i spacerkach no i te wieczorki jak dzieci posłży luluuu super :-D

Justyś- a gdzie się ewakuujesz????????

na krótki urlopik wybyłam !

.Hej dziewczynki:-).

.Mam dla was 2 wiadomości:-).

.1. Wracamy w marcu więc liczę na spotkanko z początkiem kwietnia:tak:.

.2. JESTEM W CIĄŻY:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).

superrrrrrrrr !!!! bardzo sie cieszę !!!!!
no i nareszcie wracasz i mam nadzieje ze juz na stałe !!
a swoją droga to dzielna baba z Ciebie że z lekarką w obcym języku sie dogadałaś ! i to jeszcze w takiej sprawie !!

Do góry