reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czarnulka WITAM !!! i najserdeczniejsze życzenia !!!!!

Karolinka a zapytaj lekarza o skierowanie na posiew moczu, bo moze mała ma jakąś bakterie w moczu i stąd taka marudna !

Liwcia pod choinką znalazła kupe misiów, piszczący, chrapiący, z lusterkiem itp ksiązeczki itd

Wczoraj została na chwile z babcią i musiałam wracać bo po 20 min wpadła w szał i zanim dojechalam to az opuchnięta od płaczu była, wszedzie teraz z nami bedzie jezdzić!!  :)

reklama
a teraz przeczytałam że juz wróciliście !! no widzisz i wszystko w porządku !! nam lekarka powiedziła ze jak dzidzia chlustająco ulewa albo wymiotuje to to nie jest normalne i kazała zaraz posiew zrobic no i wyszła jakaś bakteria ale szybko ją wykurzyłysmy i ulewanie takie mocne sie tez skonczyło !!

Witaj Czarnulka!!!! Gratuluje 2 dzidzi!! na kiedy masz termin? No i coreczke masz cudna!!:):)
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin!

a ja wlasnie zjadlam obiadek i wydaje mis ie ze zaraz peknie mi brzuch:)

Witam nowa mamusię i składam życzenia urodzinowe :)

Ja po świętach czuję się jak duża kulka. Mam wrażenie, że składam się w całości z brzucha ;)
Ale to jest kara za obżarstwo!!!

Super Karolinna , że jest wszystko ok. Nie ma jak dobry pediatra, uspokoi człowieka i nastawi optymistycznie

Czarnulka witamy cię serdecznie i składamy najlepsze życzenie urodzinowe, oraz gratulacje fasolki ;)

My jutro idziemy do pediatry i na szczepienie, znów Natusia będzie cierpiała :( chyba ja bardziej nie lubię tych szczepień niż ona ::)

dziękuje wam bardzo za miłe przywitanie i za życzenia urodzinowe :D
Terminu jeszcze dokładnie nie znam,2 stycznia jestem umówiona z lekarzem a więc wstawie suwaczek to będzie wiadomo ;)
A i dziękuje za komplement dla Wikusi ;)

Witam,

Przede wszystim witam nowa mamusie i coreczke
diddl015rc.gif
rowniez przylanczam sie do zyczen urodzinowych

Karolina no to ladnie przybiera Twoj skarb, moze faktycznie przez to tak ulewa, moze masz bardzo tresciwy pokarm. Zastanawia mnie tez co napisala Justyna z tym badaniem... ale to juz Tobie zostawiam do namyslu. Super, ze zdrowa juz i ze nie dalas antybiotyku, widac pediatra dla dzieci, a internista dla doroslych ;)

Frezja gdzie chodzisz do lekarza, fajnego masz lekarza, przepisuje duzo lekow. Poszukuje jakiegos dobrego, ktory woli naturalnie leczyc. Mam wprawdzie lekarke, ktora daleka jest od przepisywania antybiotkow, ale jak przychodze z katarkiem, to lekow nawypisuje...
A te szczepienia to fakt, nic przyjemnego

Ja juz wracam do normy po swietach, dzis dietetyczna zupka z dyni i wypilam juz 1,5 litra wody, troche pospacerowalam z Sonia, dochodze do siebie.

Pozdrawiam,

Sandros ja chodzę do przychodni na Żwaków i jak mała miała katarek to kazała zwiększyć wit C i dała kropelki do noska Nasiwin- bardzo dobre i powiedziała że jak nie przejdzie to mamy wrócić to znów ją obejrzy ale na szczęści przeszło i można zrobić szczepienie. Lekarka wydaje się być fajna ale też za dużo nie mogę powiedzieć bo dopiero 3-ci raz byłyśmy. Nie faszeruje lekami jak na razie, a co dalej to zobaczymy. Na N podobno jest dobra lekarka ale nie pamiętam nazwiska, gdybyś chciała to mogę się dowiedzieć.

justynka a ja miałam się zapytać o badanie moczu ale tak z ogólnego powodu(nie przypuszczałam że to mogłoby mieć jakiś związek!) i w zamieszaniu zapomniałam ::) ale 13 stycznia idziemy na szczepienie i wtedy poprosze o skierowanie,ale mam nadzieję że się unormuje do tego czasu. Ile prezentów ma Twoja mała :)

mokkate ja też się czuję jak kulka ale od ponad 9 miesięcy po porodzie zostało to uczucie ;) ;) korci mnie żeby przymierzyć jakiś stary ciuch ale po co mam się dołować ::) i też trochi mnie ciekawi ile ważę ale wagi w domu nie mam ;) a twoja córka chodzi do 5 ? jestem ciekawa kto tam jeszcze uczy ::)

frezyjka buziaczki dla małej na odwagę jutro
cmok2xa.gif
,ale to chyba prawda że my przeżywamy wszystko bardziej niż dzidzie :)

sandros a te zupki z dyni to dla Ciebie? jak Cię widziałam na zdjęciach,chyba z września(te w górach) to taka szczuplutka na nich jesteś! a dobry ten przepis? może i ja bym się skusiła :)

a tu moja mała ze środkowym palcem ::) trochę mnie zadziwia bo wystawia go nawet jak ją karmię
wszoku7ob.gif
::) zastanawiam się co chce przekazać "światu" :D :D
aa4no.jpg

reklama
czołem Mamuńki

ja dziśgrzecznie leżę w łóżeczku, bo brzuchol jakiś dziwny, raz twardnieje, a raz normalnie jest miękkii. nie robię paniki na razie. ważne , że mnie nie boli.

mam pytanie - jak się rozpoznaje skurcze????????????????

Czarnulka22 - witam ja też z Sosnowca.

Do góry