reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Juz siedze na torbach :D ale sie tego nazbieralo ::) caly dzien chyba bedziemy to wszystko zwozic .
Mamuncie i baloniczki prosze ucalowac dzidziolki od cioci na swieta , a Wam jeszcze zycze udanego Sylwka z pociechami , czy bez i tak bedzie jedyny w swoim rodzajau ;)
Bawcie sie dobrze :D Caluje ...do kiedys :(

reklama
Karolinna-lubie, lubię.
Piszecie takie fajne rzeczy, że tylko czytam, czytam i czytam.... :)

Aga- szerokiej drogi. Wracaj szybko w doskonałaym humorze!

Lilith- Super "mieszkanko" dla dzidzi. Może upewnij się, że pozwolą Ci takie imię zarejestrować.

Byłam wczoraj na wigilijce klasowe i szkolnej (jestem nauczycielką) i bardzo się wzruszyłam. Dzieci się poprzytulały za wszystkie czasy (dawno mnie nie widziały, bo jestem na zwolnieniu). Było suuuuper!!!

Idę jeszcze dokupić kilka rzeczy (okazało się, że nie mam grzybów :)) i zabieram się za choinkę. :)

dziewczyny! w końcu mojej małej odpadł kikutek
szampan13ed.gif
;D ;D szaleję z radości ;D stało się to dziś rano koło godz 9 ;D

frezyjka a chciałam dziś napisać że mało tu zaglądasz :) a Ty napisałaś :)

justynka wcześnie zaczęłaś małą dokarmiać,gdzieś czytałam że jak się karmi piersią to tak od 6 miesiąca dodaje się jakieś składniki ::) a Liwcia ma kolki czy nie ?

aga77 też ucałuj Oliverka :) i baw się dobrze :)

mokkate a w której szkole uczysz? może w "5" ? :) i czego ? miłego ubierania chonki :)

ekartkagwiazda2yv.jpg

Karolina lekarka powiedziała ze po 4 mozna zacząć soczek potem jakies jabłuszko czy coś !! Liwcior rośnie jak na drożdzach i wazy tez sporo wiec moze przez to !! Ale lekarka trafiła z tym bo nic jej kompletnie po tym jedzonku nie ma a kolki miała jak miała 1,5 m-ca i Saab Simplex u nas sie sprawdził. Ja tez sie cieszyłam jak głupia jak odpadł jej ten kikut nawet zostawiłam go na pamiątke, oczywiście mój mężuś mnie wyśmiał ze i pierwszą kupke moglam zostawic :p Ja to chomikuje wszystko co jej dotyczy test też mam :) Bedzie miała fajne pamiątki !!

Kochane ja jutro juz tu nie zaglądne dlatego :

Życzę Wam wesołych Świąt pełnych rodzinnej atmosfery i magii !!!

kart2dw.jpg

Z okazji Bożego Narodzenia,
Składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
I w radosnym Nowym Roku.

Witam,

Jak u Was Swieta?

Sonia zachowuje sie wspaniale. Wczoraj wprawdzie miala cos dzien na niejedzenie i wigilie raczej patrzala jak jemy, ale dzis nadrabia za wczoraj

Jest nawet grzeczna jezeli chodzi o choinke - wprawdzie korca ja bombki, ale ostatecznie tylko na nie patrzy.
Dostala od dziadkow odkurzacz i juz zadne inne prezenty nie byly wazne. Jakby mogla to bychyba nawet spac z nim szla. Ciagnie go wszedzie za soba i kaze nam zalanczac (sama nie ma tyle sily w paluszku, a jakos nie umiem jej nauczyc, by cala raczka sprobowala) i odkurza, odkurza...

Zdjeciami niestety sie szybko nie pochwale, bo mama wziela aparat do Wloch.

Szczesliwego dalszego swietowania.

Pozdrawiam,

reklama
hej dziewczyny

u mnie święta spędzone cały czas przy małej,bo jest bardzo marudna i już nie wiem co robić,jutro chcemy iść do lekarza,może coś doradzi ::)

mam nadzieję że święta wam cudownie mijają :)

buziaki

Do góry