reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hoł, hoł, hoł ;D

Karolcia przecież obiecałam że będę częściej ;)
może dzidzię brzuś boli bo mama coś zjadła świątecznego?? Ale lepiej sprawdzić i mieć czyste sumienie. Jak patrzę na twój suwaczek to wieżyć mi sie nie chce :o

Sandros to dziadkowie trafili w gust Soni, nie ma nic piękniejszego niż uśmiech dziecka, prawda??

reklama
sandros to ja zapraszam małą z odkurzaczem do mnie ;D przydałoby się ;)

Frezyjka mała mi bardzo dużo ulewa i czasem wymiotuje,w czasie karmienia musi parę razy przerywac i odbekiwać bo mała się kuli z bólu ::) i może pediatra ją zmierzy i zważy ? :) a o który suwaczek chodzi ? mam kilka opcji w co Ci się nie chce wierzyć ale posłucham też Twojej :)

Moja Natalka też okropnie ulewała, wszystko było zachlustane.
Suwaczek od dzidzi, chodzi o to że czas tak leci, już prawie miesiąc ma- to niesamowite.  ;)

Witam,

Trafili, trafili z tym odkurzaczem, ale usmiech to ciezko dojzec, odkurzanie to ciezka praca wymagajaca skupienia i takie skupienie na twarzy Soni jest widoczne ;)
Dzis bylismy u prababci, dostala wozeczek, no i wozi laki, a odkurzacz odpoczywa ;D

A usmiech... to cos pieknego, jeszcze jak sie tak glosno cieszy, a jak widac te usmiechniete oczka, dzieci sie tak wspaniale calym soba ciesza, wszystko jest w tedy radosne, nie tylko ich usteczka...

Karolina, a co jadlas na swieta, moze faktycznie cos bardzo nie spasowala malej, a jak jej katarek, czy dajesz jakies leki... Nie wiem, z tym akutar problemow nie mialam. Moze faktycznie dobrze skonsultowac sie z lekarka... Niestety niewiele pomoge

Pozdrawiam,

frezja mnie to wcale tak szybko nie leci ;) ;)

sandros no właśnie takie małe szkrabki nie potrafią udawać! jak się ciesza to jest to naprawdę :) nie jadłam za dużo na święta,wszystko symbolicznie ::) oprócz ciast :mad: a tu jestem zła na siebie bo chcę dbać o linię a tu napada mnie wilczy apetyt i przepadam :mad: ten katarek to chyba nie było nic takiego(i cieszę się że nie dawałam tych antybiotyków!!) bo ładnie oddycha przez nosek,czasem zakroplę sól fizjologiczną albo postawię niedaleko jej łóżeczka garnek z gorąco wodą(z solą) i takie małe inhalacje.dzięki za pamięć :)

wiecie może gdzie w katowicach można przebić sobie uszy tanio i bezpiecznie? :) nigdy nie miałam przekłuwanych ale jest tyle super kolczyków że teraz się zdecyduję ;D lepiej późno niż wcale :)

dobrej nocki!!!

HEJ!!! SWIETA I PO SWIETACH :)
MOJ SKARB DAJE ZNAC O SOBIE CODZIENNIE :) a ja juz niestety mam rozne problemy typu ciagle zgagi zatwardzenia itd:(
na swieta nic nie przytylam tylko o dziwo schudlam:(
A co u was?

Witajcie :)
Ja jestem mamusią z Sosnowca :) czy można sie do was przyłączyć??
Wczoraj właśnie się dowiedziałam że będe miała jeszcze jedno maleństwo :)
no i dzisiaj kończe 24 latka :)

lilith te ż bym tak chciała :) schudnąć :) no ale Ty to powinnaś przytyć a maluch na pewno dobrze się rozwija i przynajmniej będziesz miała mniej do zrzucania po porodzie ;)

czarnulka
witam :)
mylove27kp.gif
. Hm,szybciutko postaraliście się o drugą dzidzię :D no i wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin
misioprezet1fl.gif
pisz często :)

a my za chwilę wybieramy się do pediatry :)

reklama
my właśnie wrócilismy od pediatry :) mała zdrowiutka!!!i pani pediatra się ucieszyła że nie daliśmy tego antybiotyku!!(przepisała go lekarz ridzinny),podobno mogły się zniszczyć jelitka małej,więc ,dzięki Bogu, jest oki :) mała waży 4600!!!! przytyła aż 900 gram ;D i podobno z tego ulewa że tyle aż teraz je :) kochana ta moja mała :)

czarnulka gratuluję jeszcze że dzidzia w drodze :) pewnie się cieszycie :) teraz będzie na pewno chłopczyk do pary :) Wiktoria jest śliczna :)

Do góry