reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna- nic nie przymierzać i nie ważyc się!!! Karmisz piersią, więc za chwilę bedziesz chuda jak ogryzek. :)
Daria chodzi do 11, bo jesteśmy z Brynowa.

Kaśka 76- mnie też się ostatnio brzucholek spina, ale słyszałam, że jak bezboleśnie to jest to normalne. Nawet Nospy nie biorę.

reklama
Dobry wieczór Kochane Mamuśki! Pewnie mnie nie pamiętacie, bo zniknęłam chyba gdzieś na 30-stej stronie. Mogę znowu do Was wrócić? Od dziś mam net w domu i od razu do Was piszę. Mam dobre wieści: mój Synuś juz niedługo skończy trzy miesiące. Chętnie pokazałabym go Wam na zdjęciu, ale nie wiem jak się to robi. Może pomożesz mi Karoluinko, bo Ciebie pamiętam jeszcze z naszych wrześniowych "rozmów". Ty tu chyba jestes specem. Całuję Was gorąco.

hej :D wielgachne buzoile dla was wszystkich :*:*:*:: ja wpadlam tak na szybko , od 5 -go ide do pracy , mam kupe do zalatwiania . Arcze siedze w kurtce , goraco :d

Jaka ja niegrzeczna witaj Czrnulko , Wiki sliczna panna , ;) wszystkiego naj naj z okazj iurodzinekj no i gratulacje .

Ucalujcie malenstwa od nas . My sobie siedzimy w domku i meczymy dziadkow , ;D
Jeszcze maja sily poszalec , ale Oli nie popuszcza ;D

Ok wleze jeszcze jak bede w domciu . Przepraszam ze tak malo ale spieszno mi do synunia ;D Papatki i tesknicie za nami ?;D ....bo ja za wami tak :p: pa

dzien dobry :)
A mnie dzisiaj baaaardzo boli główa :( i jest mi niedobrze :( Wiki właśnie zasnęła a więc ja mykam do niej :) może przejdzie mi ból głowy i nudności :)
Raz jeszcze bardzo dziękuje za cudowne i sympatyczne przywitanie :D
Jesteście suuuuper :)

dzwoniłam dziś do pediatry bo te ulewanie naprawdę mnie niepokoi ::) i coś ma małej przepisać,mąż mi odbierze to po pracy ::) mam nadzieję że pomoże!

mokkate no ale ja też z Brynowa a chodziłam do 5 ::) wielki ten brynów :) i dzięki za pociechę co do tej wagi! trzymam za słowo ;) ;)

beatka
jasne że chętnie przyjmiemy z powrotem :) im nas tu więcej tym lepiej :) co do wklejania zdjęć to musisz wejść na stronkę http://imageshack.us/ i wcisnąć przeglądaj i tam dać to zdjęcie co chcesz potem wciskasz "host" i pojawi się nowa strona ,tam wybierasz adres z na początku i końcu i wklejasz do posta,tylko wykasuj [URL] też z początku i końca. Jak coś będzie nie tak to jeszcze będę pisać :)

[b]aga[/b] jaka zadowolona! :) podobał się pierwszy dzień w pracy :) jasne że tęsknimy! :)
[b]
czarnulka[/b] pamiętam swoje mdłości,ciary przechodzą ;)

karolinna Ja pamiętam wszystko ze szegółami :( nawet swój 20 godzinny poród i to mnie przeraza :( Mam nadzieje że teraz będzie zupełnie inaczej :) Bo ponoć drugie jest o wiele lżej ;)

czarnulka podobno tak jest :) życzę Ci tego :)

co myślicie dziewczyny o takim nosidełku ? chciałabym dziś coś takiego kupić na allegro ::)
nosideko7sk.jpg

reklama
Witajcie Słonka! Karolinnko jakos nie mogę sie obsłużyć tym co mi podałaś. Kombinuję na wszystkie sposoby i jakoś mi nie wychodzi. To przez ten angielski. Trzeba było sie uczyc języków, prawda?? :) U mnie to kompletna klapa jak mam program "nie po naszemu". Może uda mi sie inaczej. Tak chciałabym przedsatwić Wam mojego Synusia.

Do góry