reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Udało mi się!!! HHHHHHHUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochane! Oto jest mój Mateuszek. Urodzony 3 października. Mój Skarb Najdroższy!

reklama
Beata cudo to twoje maleństwo musisz wstawić suwaczek.

Ja też byłam Pazdziernikówką, gdzie ty byłaś??

A z tym wklejaniem zdjęć to tak:
http://www.imageshack.us/ tam wciskasz przeglądaj i otwiera się to co masz w kompie, szukasz zdjęcia które chcesz wkleić, klikasz, następnie klikasz na HOST IT! przeskakujesz na inną stronę i tam kopiujesz adres obok którego jest napis DIRECT LINK TO IMAGE  idziesz na BB i wklejasz ten adres tu pomiędzy
bez spacji a to wskoczy po kliknięciu na obrazek nad buźkami

powodzenia

frezyjka a zastanawiałam się kto nam tak niemiłosiernie rozciągnął stronkę ::) a to Ty ;) ale malutka ma super minkę ;D

beatko Matueuszek jest bardzo ładniutki :) przystojnego masz tego chłopczyka :) i w końcu ię udało wkleić :)

mokkate
5 jest na gallusa... chyba że to już nie jest 5?

mała się budzi :) aż jestem zdziwiona że tyle spała! ze 2 godzinki :)

Dzięki dziewczyny za rady w sprawie zdjęcia. Spróbuję jeszcze raz. Może będzie bardziej wyraźne. Poza tym to juz jest fotka troszkę nieaktualna. W aparacie są jakieś nowe. Jak przyjdzie mąż to mi jakoś to zgra. Wiecie, że u mnie jakoś mi nie idzie obsługa takich sprzętów.
No i dziękuję Wam za miłe słowa skierowane pod adresem mojej Myszki.
No to próbuję
zosiem7ei.jpg

No i mi sie udało. To dzięki Wam, ale niestety Karolinnko znowu zapchałam stronkę. Mam nadzieję, że mi wybaczysz.
A! No i na zdjęciu nie widać włosków. Mateuszek urodził się z pięknymi, długimi, ciemnoblond włoskami. Przyjdzie mąż to popracujemy nad jakąś nową fotką. Buzaiczki.

beatko rozmiar Twojego zdjęcia jest ok! tylko Frezyjka wcześniej wkleiła megagigantyczne foto ale widzę że już zmienione ;) widać że maluszek ma chyba na zdjęciu około miesiąc :) tak ? czekam na te aktualne fotki :)

Witam,

Ale supersko napadalo, dzis caly dzisn na dworze z Sonia na saneczkach bylysmy, kolega do nas wpadl i ciagnal nas na sankach. Jak wracalycmy do domu na obiad, to jeszcze wzglednie suche, ale juz po wieczor bylo bardzo mokro. Poszlysmy na zjezdalnie i Sonia z kolega Kacprem nie mogli sie nazjezdac. Mieli swietny posmlig i wyskakiwali na 0,5m do zdjezdalni.
Jutro mamy kolende, wiec tylko rankiem poszalejemy.

Baeta zdjecia ledniutkie, slodko sobie spi, wprawisz sie w klejaniu - jak widzisz to nie takie trudne i bedzisz nas zasypywac nowosciami ;)

Frezja nie umiem sie napaczec na oczy Twojej malej.

Karolina co do nosika, to fajna rzecz. Ja z Sonia chodzilam jak byla troszke starsza ok 4 miesiaca wczesniej balam sie o jej kregoslop, czy jej zbyt nie obciaze. A nosik mi byl pomocny, mieszkam na 3 pietrze i latwiej bylo mi wyjsc z nosikiem na spacerek niz znosic cezki wozek, a do tego nie musialam bardzo ubierac Soni, bo ubralam kurtke od taty i obie sie zmiescilysmy. Sasiedzi byli pelni podziwu, ze w taka pogode jak np dzis wychodze z nia na spacer.

Aga milo znow poczytac Twoje posty. Dziekuje za buziaczki, rowniez posylam.
Dogadalam sie w koncu z Rafalem co do mieszkanka. Wyslalam Ci na gg, ale chyba nie doszlo. Fajnie bylo by sie dogadac, zobaczyc. Daj znac jak Ci pasuje.

Pozdrawiam,

reklama
moja Lena dziś pierwszy raz się uśmiechnęła!! ;D i to tak świadomie ;D myslałam że już ładniejsza być nie może ale z tym usmiechem... ;D

a jutro muszę znów zadzwonić do pediatry,mała ma wysypkę :p ta pediatra mnie okrzyczy że nonstop dzwonię ;) wiem że jest od tego żeby pomagac ale i tak mi dziwnie ::)

sandros u nas też sniegu po pachy ;D już bym chciała żeby mała była taka spora jak Twoja i żebym mogła z nią szaleć na sankach ;D a na tym nosidełku pisze że nawet noworodki mozna nosić,w tej pozycji która jest na zdjęciu ::) oczywiście nie będę jej nosić parę godzin!tylko np.żeby pozmywać naczynia itp. bo na razie jeszcze nie umiem połączyć obowiązków domowych z bawieniem małej :)

ebiaykwiat4sy.jpg

Do góry