reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej babeczki :-)

Ja dzisiaj sobie zrobiłam kąpiel pod prysznicem z mężusiem :-p:rofl2::-D

Kasiulec musze sie kogos poczepiać hahahaha:-D

Justyna no myślałam że sie posikam ze smiechu z tą Elą spłukaną w kibelku hahahaha:-D:-D:-D

Bodzinka fajnie ze sie ogarnełas ze wszystkim :-)

IZa a myslałam ze to tylko mi tak czas szybko leci :tak::szok:

reklama
Hejka! Melduję się przed pracką ;-)

Justyna :-D:-D:-D

Bodzinka Twój Karolek wyglądał jak dziewczynka :happy2:a moja Karolinka jak chłopczyk :-D bo ma liche włoski, teraz dopiero coś zaczęło być widać :cool2:
A czemu Lolo ma ograniczone pole działania :confused: nie kapuje:no:

MIŁEGO DZIONKA I TYGODNIA!!! :-) Lece na banke..

Chodziło mi,że jak jest u fryzjera to ma ograniczone pole działanie bo go mocno trzymam na kolanach;-)A on tego nie lubi.To jest ogromny indywidualista.Własnie warczy na podłodze...

Hej dziewczyny
dawno tu nie zagladalam a teraz kiedy bede po raz drugi mamusia :-) mam nadzieje, ze bede tu czesciej. Jestem z Tychow, moze ktoras z Was rowniez? Zastanawiam sie nad lekarzem prowadzacym dla mojej drugiej ciazy. Niestety do lekarza z poprzedniej ciazy stracilam zaufanie. Zastanawiam sie nad dr Sirko. Moze macie jakies inne propozycje? Musze podjac dobra decyzje gdyz bardzo boje sie, ze powtorzy sie poprzedni scenariusz - ciaza byla zagrozona, od 26 tyg. az do rozwiazania w 37 tyg. lezalam w szpitalu i zakonczylo sie cesarka - ratowaniem mojego dziecka przed uduszeniem. Synek dostal tylko 3 pkt.

Justa - ja pinkolę - alęwałek z tą Elą i kibelkiem. :-D:-D:-D posikałam się prawie.
my w sobotę mieliśmy wieczór pod tytułem "Ich bin Schanppi" i "Ein LAma in Yokohama" noż masakra.

Hello !!!

po wczorajszych chrzcinach ostatni goście
rozeszli się po 2 w nocy :baffled::szok::sorry2:
ale było fajnie :tak: tylko teraz jestem nie do życia :zawstydzona/y:
Milenka była super, medal jej się należy
była bardzo grzec zna cały dzień i całą noc.
Dziś zaczęła troszku marudzić ale da się wytrzymać.
Furrore zrobiła moja nowa sałatka z piersią z kurczaka
i kapustą pekińską, dam jutro może przepis.
Pycha :-p

Kilka fotek z chrzcin:

dsc02648no1.jpg

dsc02653bc7.jpg

dsc02684hq5.jpg

Hejka wieczorkiem

Monysia cudowne zdjecia :-) widac ze imprezka super sie udało :-) No i fajnie ze niunia była grzeczniutka :-) A ja juz czekam na przepis sałatki ;-) Ja w Niedziele robie imieninki i moze bym wykozystała przepisik ;-) wiec prosze o pisanie ;-)

Monysia super foteczki.:-):-)No i fajnie,że Maleńka grzecznitka była:tak::tak:
Ja właśnie rejestruje moje dziecko na szczepienie i zaraz mnie cós trafi...Jak nie odbiora to....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No i nici...Mam próbowac jutro bo dziś mają komplet bo to pierwszy dzien szczepień..Jutro to ja się tam chyba osobiście przejde.Brrrrr

Do góry