reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello !!!

Nie poznaje swojej córy :confused: Jak byłam u fryca
( nie było mnie 4h :szok: )
to Mała robiła sobie drzemki po pół godz, godzinke
a odkąd przyszłam to tuliła się godzine
i spał raz 1.5h i teraz śpi od 15 :szok:
Mam nadzieje że żadna choroba się nie zbliża :sorry2:
w niedziele chrzciny,
pewnie w nocy spać nie będziec:dry:

Bodzinka jak było ??? Jak Maluch ???

reklama
Cześć kobietki!
Czytałam Was wczoraj, ale nie miałam siły nic napisać.Zaraz po pracy pojechałam do Zabrza do mamy, potem na mszę i z powrotem. Jakby tego było mało, to do Ś-c dojechałam w 20 moniut, ale na przystanku na tramwaj czekałam 30 minut, wkurzyłam się poszłam na piechotę i kolejne 30 minut w d.... Byłam zła jak nie wiem co, ale Oskarek był na noc u teściówki i trochę odpoczęłam. Dzisiaj mieliśmy okna wymieniane i teraz trwają poszukiwania ładnej (i taniej) firanki.
A pod drzwiami siedzi nam kot taki cudny tygrysek i R. mnei męczy żeby go przygarnąć. Nawet bym chciała, ale nie wiem jak Nasz Norbit go przyjmie. Wpuściliśmy go na chwilkę to mu raz doskoczył do gardła a tera siedzi i mrauczy... eh....
Monysia masz stresa przed chrzcinami ? Bo ja miałam... :-) Filmik strasznie słodki. Taka malutka a już się tak głośno chichra.
Karolinna ja też myślę, zeby lepiej Lenki nie zmuszac, bo się zrazi a wtedy to już w ogóle nici z tego.
Luczynka aaaałć :-(

Monysia masz stresa przed chrzcinami ? Bo ja miałam... :-) Filmik strasznie słodki. Taka malutka a już się tak głośno chichra.

Troche mam stresa ale nie tak bardzo :-p

Moje pasemka :-D
Nie ścinałam się tak mocno
bo jednak przy dziecku wygadniej spiąć i po kłopocie :-)

dsc02552fb4.jpg

dsc02553vc9.jpg

A tu mąż się bawił w fotografa :-D

dsc02559sc1.jpg

Monysia ślicznie wyglądasz :-)

Bez przesady ale dziękuje :-D
Ale powiem Ci że odrazu lepiej się czuje :-D

A mój Mąż he he :-) najpierw nie zauważył,
mówił mi że się dziś odwaliłam, że ślicznie wyglądam,
zaczął mi foty strzelać a potem mówi
zaraz, zaraz Ty byłaś u fryzjera :-D
Ale nie był zły, chyba zrobiłam na nim dobre wrażenie :-)

monysia chyba wezme z ciebie przyklad i tez wybiore sie po fryzurke do twarzy ci:tak:a u mnie chyba pojawi sie katar jakos corcia pociagajaca przyszla z balu szkolnego jak bede miala jutro czas to wkleje pare fotek nie chce chwalic sie ale sliczna byla:-Dpo mamusi haha
Dzis bylam na spacerku nareszcie i powiem szczerze ze bylo super maly nie plakal a ja wam nie pisalam ze wtedy niebylam na spacerku bo maly bal sie wozka wiec przez 2 dni wozilam go po domku nawet mi do glowy nie przyszlo ze dziecko moze sie ozwyczaic od wozka a jakby nie bylo przez miesiac nie jezdzilismy ale dzis bylo super moze jutro tez bedzie fajnie to pojdziemy? :-)Aha trzymam kciuki monysia zeby chrzciny sie udaly a malutka jest super smiech dziecka jest najpiekniejszy:-)

My do fryzjera musimy isc całą trójeczką.M wygląda jak zarośnięty krzak, ja lubie jak jest krótko ścięty maszynką.No i Lolo też ma już niezłe włoski.Ale on owłosiny od urodzenia ado tego jak był młodszy to miał loczki i wyglądał jak dziewczynka.No a ja musze wystopniować włośki:-)

witam

.
.justyna .Liwia dalej śpiewa Rihannę:confused::rofl2:.
.

generalnie nie śpiewa tego ale Ela jest cały czas z nami ! :baffled: Ostatnio nagle wbiegla po schodach do góry teściowej a ta za nią i okazało sie że Liwia tylko po Ele przyszła i poszla spowrotem do babci :sorry2:

A ja się do baby multikina wybieram od urodzenia małego i wstyd się przyznac jeszcze nie byłam..Teraz to bym się bała bo mój ruchliwiec nie usiedzi spokojnie i cicho 15 min.Ciągle w ruchu albo śpiewa lub ryczy jak dinozaur:-):-)

idź idź szkoda ze bliżej nie mieszkam bo chętnie bym sie wybrała !! a nie przejmuj sie ze będzie buszował po to jest ai seans ! a jak pójdziesz na jakas baję to na pewno mu sie spodoba !! My ostatnio byliśmy na pszczołach ale na zwykłym seansie, i Liwia zapatrzona tyle że juz starsza jest !!

Monysia nonononono !!!

reklama
Monysia - bardzo ładnie wyglądasz.

ja też się muszę do frycka wybrać - z Tytkiem, bo zarósł strasznie. no i ze sobą.

Justa - a co to za Ela, bo nie jarzę zbytnio?

Do góry