reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie :-)

Moje panny oglądają teraz ''ZIARNO'' a ja mam czas na kompika hihi ;-) Zaraz zmykam na zakupy :-)

Kaśka cos ostatnio cie bardzo mało z nami :-( i nawet cześc nie powiesz ;-)

reklama
Ja też tylko na chwilkę, bo jest u nas moja siostrzenica. W domu błyszczy, zmywarka w końcu myje a ja siedzę po obiedzie (!) najedzona. W sumie to obiado - kolacja. Oskar w siódmym niebie, że Ada u nas jest także mamy dzisiaj trochę spokojniejszy dzień. Miłego weekendu dziewczynki !
Monysia slicznie Ci tak ! Też muszę kiedyś taka niespodziankę zrobić.
Justyna |Ozi jak była na "Filmie o pszczołach" to pił colę (ja mu nie pozwalam, skorzystał z forów taty i wujka) a jak się skończyła Rafałowi to poszedł do mojego brata. Ale bajki w domu ogląda z miła chęcią.
Bodzinka Karolek daje się obcinać bez krzyku ? Bo Ozi ostatnio się tak darł, że myslałam, ze mi zaraz ktoś policję wezwie...

Witam w niedzielę! :-)

Monysia fajne pasemka :tak:też muszę coś zrobić z włosami bo już mam takie odrosty że :szok: Napisz jak się udały chrzciny :tak:

Karolka z tymi rozmowami to jest różnie, na razie jeździ i szuka, jutro znów jedzie więc trzymaj kciuki ;-):tak:

Ale szybko minęły mi te 3 dni :szok:, w piątek miałam wolne. Wszystko co piękne szybko się kończy.

Miłej resztki łikendu!!!

No nareszcie:-)Mieszkanie oporządzone:-)
Karolek przez pierwszą chwile siedzi spokojnie potem zaczyna się kręcić, łapać za szczotki, wścieka się bo ma ograniczoną zdolność ruchu.Ale da się przeżyc:-)

aczyć oryginał (600x400, 74KB).
eb02e78e0d4bca60.jpg

reklama
hej !!

my dzis na lodach byliśmy tzn Liwia na lodowym misiu a ja na kawce i takie larmo i pełno ludzi ze przyjechałam po tych 2 godz padnięta że szok !

Kaśka Ela to sie przyczepiła jak leciała piosenka Rihanny i ona tam ela ela i Liwia o Ela !! i wzieła udawała że ją wyciąga z tv i teraz jest z nami wszędzie i jest bardzo mała i trzeba na nią cały czas uważać, ostatnio ją prawie spłukałam w kibelku :baffled: ( Liwia na nocniku siku robiła a że Ela oczywiście też musiała to ją posadziła na muszli ) i był wrzask ELAAAAA !! i na szczeście moja siostra trzeźwo zaragowała i ją wyłowiła bo możecie sobie wyobrazić moją reakcje :rofl:

Do góry