reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
U mnie niezbyt fajnie z wagą jak się dziś
dowiedziałam na szczepionce. Mała przybiera na wadze
ale bez żadnych rewelacji. Mamy dokarmiać częściej.
M-c temu było ok :zawstydzona/y:

waga: 5.370 kg
wzrost: 60 cm
obw. główki: 38,5 cm

Mała marudzi i marudzi po tym szczepieniu
nie mam już siły

reklama
O kurcze myślałam że Kubuś ma urodzinki
w piątek tak jak odprawiacie
Wielkie sorry i

Wszystkiego Dobrego !!!Rośnij Zdrowo !!!
:-):-):-)

Czekaliśmy ponad 1,5 h.Za mało miejsca żeby biegać więc cały czas trzymałąm go na rękach.No więć on darł się, krzyczał, piszczał, płakał, śpiewał, wył, wyrywał się, przeginał, zaczepiał dzieci, był rozżalony, zły, wściekły, a potem zmęczony...No a największy ryk był ja mu pielęgniarka zabrała zabawke...:sorry2::sorry2:Czuje się jakby po mnie ciężarówka przejechała...

No ale gorączki na razie nie ma rojbruje jak zwykle..
Waży 11,5 kg i ma 85 cm:-):-)

Dla Kubusia dużo zdrówka i radości w dniu urodzinek :)
dziś już dostałam się do komputera był mój mąż i niestety nie dopuszczał taki łobuz ale teraz jest tam gdzieś w niemczech więc mogę cosik napisać pokaże zdjęcia mojej córci z balu szkolnego i mojego smyka który znów marudzi chyba ząbkuje kochane jak długo może dziecko ząbkować mojej corci wyszł nawet nie wiedziałam kiedy a u niego....ręce mi wchodzą do .....cały dzień noszenia:wściekła/y:bo inaczej płacz!!!!!!

No nareszcie kiedyś moi sąsiedzi będa widzieli latający komputer ;-)

Załączniki

• Bal.jpg
    Bal.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 35
  • bal2.jpg
    bal2.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 33
  • bal3.jpg
    bal3.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 27
  • moje2.jpg
    moje2.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 29
  • usmiech.jpg
    usmiech.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 28
.Hejo.

.Wczoraj napisałam posta,dałam "wyślij" i się okazało że serwer bb padł:shocked2::baffled:;-).Hehe,więc dziś nie będę się rozpisywać;-).

.gwioleta bardzo ładnie twoja córa wyglądała:tak:.

.monysia muszę wypróbować przepis na sałatkę:tak:.

.iza i jak nowa praca?podoba się mężowi:confused:. Lenka tez nie jest gadułą ale także co dzień łapie nowe słówka,tak jak dziś "daj baję" czyli puść bajkę:-D.

.mamaboo dobrze doczytałam że mops wam funduje kurs samoobrony:confused: to przed nachalnymi klientami:confused:;-).Każdemu sprzedawcy i urzędnikowi powinni taki kurs organizować,pamiętam jak pracowałam w kinie,czasem by się przydały takie umiejętności:-p;-). A jak zakwasy?.

.Idę sobie zdjąć z twarzy maseczkę:-D,relaksuje się przed kompem:-D.

.Dobrej nocki.

reklama
Witam!
ŚPIESZĘ SZYBKO Z ŻYCZENIAMI DLA KUBUSIA!!!!!!

STO LATEK, DUŻO DUŻO ZDRÓWKA, SAMYCH ŚLICZNYCH I CIEKAWYCH ZABAWEK, WIELU SŁODKICH CHWIL oraz DNI PRZEPEŁNIONYCH WSPANIAŁĄ ZABAWĄ!!!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA NASZEGO MILUTKIEGO SOLENIZANTA KUBUSIA!!!!!!

Od Karolinki z Rodzicami!!!! :-)

Do góry