reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam !!!

Milenka właśnie zasnęła
A ja hmmm :-D pije malibu
zrobiłam na chrzest- domowa robota, mniam :laugh2:
i nie mogę się opanować i sącze sobie po troszeczku :-p

Moja córa ostatnio zasypia sama,
chodze tylko czasem i smoka podaje
ale ogólnie jest już dużo lepiej, no chyba że
ma zły humor, boli ją coś ...
Przutulam ją do misia albo pieluszki i git
dziś byłam spłakana bo gadała z nim jak z nami :-D

reklama

Sałatka warstwowa z pekinką:

pierś z kurczaka 0.5 kg
kukurydza- puszka
ogórek konserwowy- mniej więcej tyle ile kukurydzy
kapusta pekińska- pół
cebula
keczup
majonez
przyprawa do gyrosu (kebab-gyros)

Osolić pierś. Podsmażyć z gyrosem.
Odlać tłuszcz od mięsa ale zostawić
bo będzie potrzebny.
Mięso wyłożyć do naczynia,
na to cebula pokrojona w kosteczke.
Posmarować wszystko keczupem.
Ogórki pokroić w kostkę, wymieszać z kukurydzą
i wysypać na wierzch. Posmarować majonezem.
Na to pół pekinki wymieszanej z z ok 3 łyżkami
tłuszczu ze smażenia. Nie gnieść kapusty !!!

Smacznego !!! Ja chyba niedługo jeszcze raz ją zrobie :-D

hejka:-)

monysia - swietnie że imprezka udana:tak: i brawa dla Milenki że taka grzeczniutka była. No przepis na sałatke czyta sie smacznie i tak zapewne smakuje, w sobote odprawiamy Kubskowi urodzinki to ja zrobie:tak::-D

mam duze zaległosci w postach, a ze brak czasu na odrobiebie zaległości wszystki pozdrwaiam :-)

Nasza trójeczka jutro bedzie świetować urodzinki Kubusia, wzieliśmy z mężem urolp i jedziemy od rano do Tarnowskich Gór do AQUA PARKU /ciekawe jak zareaguje Kubuś/. Teraz Kubus juz spi wiec mamy czas cos na jutro przygotować, mężus pojechał po torcik:tak:.

napewno wkleje jakies foteczki z naszej wyprawy urodzinowej

Mniam na sałatke to już mi ślinka cieknie...Tzeba będzie zrobić.
Kubusiowa życzymy udanych urodzinek:tak::-)

23520311628.jpg

16152511628.jpg

Witam wieczorkiem!

Monysia super że imprezka udana :tak:A przepis na sałatkę smakuśny :tak:

Kubusiowa - udanej imprezki!!!! Kubuś jutro kończy 2 latka :szok: Szok jak ten czas leci :szok::-) Koniecznie wklej foteczki :tak:

A co ciekawego dzieje się u nas? Mężuś od jutra zaczyna nową pracę, oby mu się w niej spodobało i oby już nie musiał szukać innej :sorry2:.
Słownik Karolinki codziennie wzbogaca się o nowe słówka, ale generalnie mówi mało, tzn. gada ciągle ale po swojemu :-D. Od kilku dni często mówi "gdzie" jak np. coś jej każe przynieść, pyta gdzie to jest :-D słodko to wychodzi. Mówi też banan, pan i wiele innych małych słówek, najczęściej jednak MAMA :cool2:TATA :sorry2:i CZEŚĆ :-D

Miłego wieczorka!!! Pa pa!

Witam Was kochane !
Poczytałam Was wczoraj troszkę, ale nie miałam siły pisac. Nigdy nie byłam jeszcze tak zmęczona. Byłyśmy wczoraj na kursie z samoobrony z pracy i tak nas chłop wymęczył, że szok ! robil godzinną rozgrzewkę..... Jak wracaliśmy wczoraj do domu z R. to Ozi zasnął o 18:40 i spał do rana, sama nie mogłam uwierzyć, że tak wczesnie maił "nockę", ale bardzo się cieszyłam, bo na spokojnei moglam sobie wszytsko porobić. A dzisiaj jestem w pracy nie do życia z takimi zakwasami, ze ledwo się ruszam....
Monysia ! Bardzos ię ciesze, ze Mała jest spokojneijsza, no i że chrzciny się udały.
A sałatkę też znam,a le troszkę w innym składzie, bo zamist trego tłuszczu i sosu znam z jogurtem naturalnym i czosnkiem, ale Twoja pewnie też pyszna.
Iza spokojnie - KArolina na pewnos ię rozgada, Oskarek zaczął coraz częściej łączyć po dwa słowa ostatnio chodził za kotem i wołał "Miała idź !"Słodkie to było jak nie wiem co. W ogóle ja mam tak, ze jak OSkar coś powtzra czy coś tomis ię ryzceć ze szczęścia chce, bo to takie wzruszające :-). Ostatnio go próbowałam nauczyć odpowiedzi na pytanie "Jak się nazywasz?" i wychodzi mu "Uzi Uć" - Oskar Szulc :-)
Kubusiowa sto lat dla Kubusia ! Dużo zdrówka, szczęścia i pomyślności !
No i czekamy na fotki !
XgosiaX witams erdecznie, a co do lekarza to nie dziwię się, ze chcesz zmienić. J amoge Ci polecić lekarkę, ale ona ma prywatny gabinet w Chorzwie, leczy też w klinicie prywatnej , więc nie iwemc zy coś Ci to da. Ja do niej chodziłam jak przyjmowała na kontrakt. ale jest rewelacyjna.
Kaśka śliczna fotka, mały uczys ię pływac ?:-)

monysia - swietnie że imprezka udana:tak: i brawa dla Milenki że taka grzeczniutka była. No przepis na sałatke czyta sie smacznie i tak zapewne smakuje, w sobote odprawiamy Kubskowi urodzinki to ja zrobie:tak::-D

Polecam :-D

Nasza trójeczka jutro bedzie świetować urodzinki Kubusia, wzieliśmy z mężem urolp i jedziemy od rano do Tarnowskich Gór do AQUA PARKU /ciekawe jak zareaguje Kubuś.

Tam jest super, byłam w ciąży
i nie mogłam za bardzo poszaleć :zawstydzona/y:

Bodzinka co u Karolka ??? :confused:

Iza gratki dla Karolci za nowe słówka :-D

reklama
Do góry