reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej kochaniutkie
icon_smile.gif

Ja dalej osłabiona
icon_sad.gif
wczoraj zasnełam przy usypianiu Emilki
icon_lol.gif
a mialam sobie posiedziec przed kompikiem
icon_wink.gif
Moj m siedzi w domu i tez nie mam jak sobie usiasc bo on siedzi
icon_confused.gif
icon_evil.gif
zmykam obiadek szykowac
icon_smile.gif

buzka
icon_biggrin.gif

Witam serdecznie!!!

Monysia fajny filmik :tak:

Luczynka bardzo, bardzo Ci współczuje! Nieźle się wycierpiałaś, ale teraz już powinno być chyba coraz lepiej?

Mój małż pojechał w sprawie pracy, Karolinka łobuzuje :baffled: a za chwilę wpadnie mój tata na kawę, więc do wieczorka! Pa!

Dzieki Iza za wspolczucie i slowa otuchy. Dzisiaj jest juz o wiele lepiej-moge jesc <jupi> :-D Tylko po kazdym posilku szczeka napier**** ile wlezie :-:)-(

hej baolinki !!!!

Witam nową mame i jej uroczego rycerza !!!!

Trysia ojojojoj to faktycznie moze lepiej dać to przebadać :baffled: kurde ale juz kiedyś coś było nie tak z danonami tylko nie wiem z którymi !? Liwia też danio wcina, danonki nie bo zaraz ją wysypie a po danio ok !

Karola i jak tam Lena dalej w zaparte z nocnikiem !!?? No i co obłowiłaś sie na wyprzedażach ???

Sandrosik do gorolowic sie wynosisz ??? :-( tak daleko :-(

Luczynka współczucia !!!! fufufufuuf jak to Liwia mówi :-)

Izka jaki ten Twój ślimaczek słodki !!

Giowioleta sny nigdy doslownie nie przepowiadają ! a moze to wyrażało Twój niepokój o synka !!

Monysia :-)

i nie wiem co to miałam jeszcze napisać :confused:

.Hej:happy2:.

.My właśnie wróciłyśmy ze spacerku,byłyśmy w sklepie i bibliotece. Lenka teraz ogląda książki i mogę coś naklikać:tak: .I jestem głodna jak wilk,zaraz coś pójdę przekąsić.

.W sumie to dużo napisałyście przez ostatni czas i sama nie wiem co komu napisać... .

.iza i jak rozmowa o pracę twojego męża?.

.justyna na razie dałam Lenie spokój i założyłam jej znów pampery,bezsensu żeby obsikiwała wszystko wokół bo obie się denerwowałyśmy:confused2::rolleyes2:,na razie nic w sumie jej nie mówimy a dziś siadła w spodniach na nocniczek na chwilkę i zaraz poszła ,uważam to za wielki sukces:-D. Wyprzedaże... trochę kupiłam a jutro może jeszcze z Lenką pójdziemy bo Piotrek w pracy;-).Liwia dalej śpiewa Rihannę:confused::rofl2:.

.bodzinka witaj:blink:,raz w twoim mieście miałyśmy spotkanie babyboomowe w multibabykinie :tak:,kurcze to było z 1,5 roku temu:laugh2:.

.gwioleta fajnie to napisałaś jak córka nie chciała suwaczka,ten obciach i w ogóle:wink:.

.sandros kurcze,nie przeprowadzaj się:-(,na ciebie zawsze można było liczyć na spotkaniach:tak:,mam nadzieję że jak ja się stawię na spotkanko to ty tez.No właśnie w Wawie też będziesz pracować w kasynie:confused:.

.Pozdrawiam.

reklama
A ja się do baby multikina wybieram od urodzenia małego i wstyd się przyznac jeszcze nie byłam..Teraz to bym się bała bo mój ruchliwiec nie usiedzi spokojnie i cicho 15 min.Ciągle w ruchu albo śpiewa lub ryczy jak dinozaur:-):-)

Do góry