reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

gwioleta nie zazdroszcze takich snow, ale przewaznie zle sny maja dobre znaczenie.
A co do oskrzeli, to inhalacje duzo daja i wierze, ze z oskrzelami juz duzo lepiej

iza fajniste kucyczki, nie sadzilam, ze ma juz takie dlugie wloski

monysia buty na codzien, to wazna sprawa - ja mam sie dobrze, bo mi ojciec z Wloch przysyla fajniste butki i Raf nie marudzi ;-)

Gdzie jade - no do Warszawy, przeprowadzamy sie od marca bede juz w stolicy. Pisalam napewno wczesniej, ze Raf tam od listopada pracuje, ze Sylwka tam spedzalismy z nim, a od maraca juz cala trojca tam bedziemy mieszkac i pracowac.

Jeszcze raz - odchudzam sie nie by jakos derastycznie spac z wagi, czy ostro stracic w tali - chce stracic zaledwie 5 kg i poprawic sylwetke, bo gdzie niegdzie mam warstwy tluszczu, ktore mnie draznia, ktorych przed ciaza nie mialam i teraz juz tez nie chce miec.

Pozdarwiam,

reklama
Witam o poranku! :-)

Bodzianka my też ostatnio zmienialiśmy meble i dużo się u nas działo :-D

Sandros Karolinka te włoski ma takie śmieszne, z tyłu ma dosyc dużo i długie, po bokach bardzo króciutkie, a na czubku też długie ale cieniutkie. Więc kucyczki da się zrobić, takie dwa mysie ogonki :-D
Ja też nie wiedziałam, że się wyprowadzacie :cool2:

MIŁEGO DZIONKA!!!

Dziewczyny dzięki za wsparcie duchowe:tak:Santos chyba faktycznie coś jest z tymi złymi snami byłam dziś u lekarza i okazało się że w końcu są czyste na tyle ile to możliwe niestety ciągle bede musiała robić inhalacje ale jakoś to przeżyjemy 18do kontroli i jak bedzie dobrze to z jednego wziewu zrezygnujemy na tym drugim bedzie jednak musiał być choć może też kiedyś go odłożymy teraz tylko żeby sie mu oskrzela nie nawróciły no i mogę znów powoli go karmić zupkami i deserkami tylko uważać i obserwować ale przedewszystkim możemy iść na podwórko!!!!!!!!!!!!nareszcie przewietrze mózg haha dziewczyny cieszę się że was mam:-D

A pochwale sie też świątecznymi zdjęciami
choć i tak nic nie pobiłe kcykow Karolinki:tak:

Załączniki

• Doda i Stas.jpg
    Doda i Stas.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 32
  • Swieta.jpg
    Swieta.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 25
  • moje skarby.jpg
    moje skarby.jpg
    356,4 KB · Wyświetleń: 29
  • czytanie.jpg
    czytanie.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 27
gwioleta strasznie się cieszę, że już lepiej!!!! Zobaczysz będzie jeszcze lepiej! Nadal trzymam kciuki za Twojego synka :tak:
W momencie kiedy pojawiłaś się na naszym wątku mnie tu nie było, nie mam czasu studiować wszystkich postów więc napisz mi proszę troszkę więcej o sobie. Skąd jesteś? Ta dziewczynka na zdjęciach to Twoja córcia? Jeśli tak to czemu nie ma suwaczka z jej wiekiem?
Śliczne te fotki, króe wkleiłaś :tak:

A ja właśnie zauważyłam, że moja córcia ma dziś kolejną miesięcznicę. Z 3 miesiące DRUGIE URODZINKI :tak: Oj jak ten czas zasuwa, szok!

Sandros - a Raf pracuje w tej samej firmie czy zmieniał? jak to się przeprowadzasz? a Ty w związku z tym też będziesz mieć nowego rpacodawcę czy to w ramach przeniesienia?

Witam Was kochane !
MAm dzisiaj potworny dzien... Jakas nie przytomna jestem. Dzisiaj mija 2 rocznica od śmierci Dawidka - mojego siostrzeńca i źle mi strasznie...
Acha chyba zostanę moderatorem działu Śląsk.
Gwioleta cieszę się z całego serca razem z Tobą, ze jest lepiej, ale nadal 3mam kciuki, żeby było jeszcze lepije !Śliczne zdjęcia, ta dziewczynka to Twoja córcia starsza ? Ile ma lat ? Bo jak widac już pannica.
Iza śliczna fotka Karolinki.
Sandros jezeli się źle czujesz ze swoją wagą to jak najbardziej powinnaś się odchudzać. Ważne, żebyś się lubiła.
Nie mam siły dzisiaj nic pisac...

No cóż czas tak szybko płynie że mam już 9 letnią córkę:-)która tak bardzo chciała braciszka że teraz mamy Stasia.Nie zrobiłam suwaczka bo to jest "siara"słowa mojej córki wiecie to jest dobre dla małych dzieci a ona już prawie dorosła żeby jej liczyć czas i mamo daj spokój nie rób mi obciachu i takie tam....tyle się nasłuchałam no i nie wkleiłam suwaczka ale za to moge zdjęcia:-):-):-)No cóż ma już te 9 lat;-)
kochane mieszkam w Żorach serdecznie zapraszam na kawunie :-)
a tak wyszła moja panienka na szkolnym zdjęciu:-)

Załączniki

• DODA.jpg
    DODA.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 24
Hej Kochane!

Nie gniewajcie sie ze nie odpisze kazdej z osobna ale nie jestem w stanie :-(
Dwa dni temu zaczelam ząbkować :baffled::szok::-(Mój szlachetny pierwszy ząb mądrości postanowil sie przebic. Cala buzia mi spuchla, zrobil sie ogromy ropien, bol nie do strzymania :-(I dzisiaj popoludniu wyladowalam u dentysty, ktory najpierw na zywca przebijal mi ta dziaslo i sciagal rope, ałć :-:)-:)-(potem dal najmocniejsze znieczulenie jakie mogl i musial wyciac mi kawalek dziasla :baffled::szok::-(wtedy nic nie czulam ale teraz napier**** ile wlezie!!!!!!!!!! :-(nie moge mowic bo kazdyr uch szczeka sprawia mi ogromy bol :-( jestem juz na ketonalu forte i antybiotyku a dalej czuje sie jakby czolg po mnie przejechal :-( buu.... jak ja nienawidze dentystow:-(a do tego panicznie sie ich boje i do dentysty chodze tylko i wylacznie wtedy kiedy naprawde musze-czyli bylam kilka razy w zyciu. A dzis sama poprosilam Grzesia zeby mnie tam zawiozl :-(wiec wyobrazcie sobie jak boli :-:)-:)-(

reklama
Hello !!!

Ja ostatnio eksperymentuje,
mam nadzieje że te eksperymenty
nie skończą się kiedy źle dla Małej...
Wczoraj podałam jej kaszke na noc (miałam próbke)
o 21.50- 100ml (oczywiście w dzień dałam troszke
żeby sprawdzić czy nie będzie jej nic po niej)
i obudziła się o 23.50 ale jak tylko ją wzięłam
do cyca to zaraz zasnęła i spała do 5.35 :szok:
chyba kupie i będe jej dawać na noc :-p

Poza tym byliśmy zaszczepić i odrobaczyć psa,
wścieklizna w lutym się kończy
a potem zaś spokój na rok
Poszło dziś na niego prawie 100zł :dry:
Do tego mamy mu zacząć ograniczać żarełko
bo boczków dostaje i ma skłonności do nadwagi...

Monysia dziekuje za zaproszenie na naszej klasie :-) czekam na fotki nowej fryzurki ;-)

Nie ma za co :-)

Na dobranoc wkleje Wam fotkę mojej księżniczki i jej "kucyków" :-D:-D:-D

Ślicznie wygląda :-D Kucysie takie malutkie :-D

monysia buty na codzien, to wazna sprawa - ja mam sie dobrze, bo mi ojciec z Wloch przysyla fajniste butki i Raf nie marudzi ;-)

Jeszcze raz - odchudzam sie nie by jakos derastycznie spac z wagi, czy ostro stracic w tali - chce stracic zaledwie 5 kg i poprawic sylwetke, bo gdzie niegdzie mam warstwy tluszczu, ktore mnie draznia, ktorych przed ciaza nie mialam i teraz juz tez nie chce miec.

Co to za dieta ???
No mój Rafał niestety tak :-(
dopiero dziś po południu się do mnie odezwał
i dał buzi od wczorajszego poranku :dry:
ale jak bym Wam powiedziała na co zareagował
to byście padły :laugh2: Ech

MAm dzisiaj potworny dzien... Jakas nie przytomna jestem. Dzisiaj mija 2 rocznica od śmierci Dawidka - mojego siostrzeńca i źle mi strasznie...
Acha chyba zostanę moderatorem działu Śląsk.

Przykro mi z powodu siostrzeńca...

A moderatorem chyba już zostałaś :tak:

Do góry