reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kochane , poniewaz nie wiem kiedy wyjade do rodzicow ,byc moze to byc dzisiaj , albo jutro, wystkim Wam i waszym najbizszym chcielibysmy z Oliverkiem zlozyc zyczenia : 

natale30.gif

Niech te święta Bożego Narodzenia
przyniosą nam wiele radości,
Niech uśmiech zagości w domach,
Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,
a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,
Niech samotność odejdzie w niepamięć,
Niech zima otula nas białym puchem,
jak ciepły koc przy kominku,
Niech bieluteńkie gwiazdeczki
skrzypią wesoło pod naszymi butami
na wieczornym spacerze.
Niech dobry Bóg namaluje
szczęście na naszych twarzach,
Niech miłość dotyka nas delikatnie,
lecz bez ustanku,
Niech marzenia płyną wysoko w górę
i spełniają się...   

reklama
Witam,

Justyna, ta masc jest od 6 miesiaca, tez ja stosuje, ale przyznam, ze ze srednim skutkiem.

Aga rowniez zyczyma Wam wszystkiego najlepszego. Zdrowych i pogodnych swiat.
Znalezienia fajnej pracy... albo wygranej w totka ;) Wymarzonych prezentow pod choinka
choinka2ty.gif

prezentbn1ti.gif

Pozdrawiam,

aga Tobie też życzę wesołych świąt,super prezentów i tego co sobie po prostu wymarzysz
tprezenty77ba.gif
:) to tak tradycyjnie :) no i jeszcze żeby rodzice przestrzegali Twoich reguł ;D a twoje życzenia są bardzo ladne!! :)

lilith
ładniutie imię :) ale znając życie to pewnie zmienicie parę razy po to tylko żeby powrócić do punktu wyjścia :D tak było przynajmniej u mnie ;)

sandros
muszę Ci powiedzieć że ostatnio bardzo dużo się udzielasz na ślązarach :) lepiej otwórzcie jakiś sklep z piernikami ;D zarobiłabyś fortunę ;D

justynka
wiem jakie to uczucie jak zje posta :mad: ;) można się wściec ;) faktycznie Twoja mała spora :D a karmisz tylko piersią ? ja teraz śpię sama (mąż przeziębiony śpi w dużym pokoju :) ) i na kramienie nocne biorę małą do łóżka i karmię na leżąco,nieraz zdarzyło mi się pzrysnąć,razem z małą ;D i dziś nad ranem już padłam i wzięłam ją do siebie i trochę dospałyśmy :) i o której Ty siedzisz na necie? :0 ja o tej porze,mniej więcej,nieprzytomna karmiłam małą :laugh:

ekasrtkabombkachoinka4cs.jpg

Aga i wam zyczymy wesolych siwat!!!! i wszystkiego co najlepsze sie moze zdazyc:):):)

Karolina ja juz zmienilam na Leah :):) I niemoge sie zdecydowac ktore z nich jest lepsze...

hej

Juz wiem wszystko :D wyjezdzam jutro z rana , takze nie bedziemy sie widziec jakis czas .
Postaram sie wpasc od czasu do czasu ;)

Ale dzis dostalam juz prezent na swieta , najwspanialszy , jaki moglam dostac ;D
rano telefon ...mam sie skontaktowac jak najszybciej z raciborska ;D
Nie mam telefonu , wiec lapslam malego i fru pedze ...;D
Dowiedzialam sie ,ze zaczynam prace , po swietach mam przyjsc formalnosci zalatwic. Wprawdzie narazie na zastepstwo , ale to zawsze cos , jak sie sprawdze podwyzsza mi podstawe i jak sie znajdzie miejsce gdziekolwiek przyjmuja mnie juz normalnie ;)
Bede pracowac na onkologii
Dziekuje za zyczonka :* aaa Lilithku dosc nietypowe imie , podoba mi sie :)

lilith ale nie typowe imię !!! :) wow :) a brzuszek masz megagigantyczny ! ja miałam troszkę większy na sam koniec ciąży :)

aga
trzeba oblać twój sukces
szampan13vq.gif
bardzo się cieszę że możesz się tam zahaczyć ;D a dopiero co pisałaś że chciałabyś tam pracować :) i będzie mi tu Ciebie brakować przez ten czas kiedy będziesz u rodziców :p

mokkate
dzięki,Tobie również :) jakoś ostatnio rzadko tu zaglądasz ::) już nas chyba nie lubisz ;)

mała daje mi dziś popalić ::) spała na 7 godzin może z póltorej ::)

i dobrym sposobem żeby sobie choć trochę ulżyć w bólu zatok jest wypłakać się ,ale tak totalnie :) (zaznaczam że to nie mała doprowadziła mnie do łeż ;) jeszcze :D )

Witajcie.

Dla tych którzy nas opuszczają -na jakiś czas

xa5.jpg

Gdy przyjdą Święta w srebnej bieli,
gdy Stary Rok w Nowy się zamieni,
przyjmij gorące me życzenia,
niech się Ci spełnią wszystkie marzenia

Lilith brzuszek piękny aż wspomnienia wracają.

Aga ogromne gratulacje- los się uśmiechnął  ;)

reklama
Karolka ja mam neta z reguły wieczorami bo maż wtedy udostępnia mi laptopa, poza tym to jak mała nie śpi to poswiecam jej cały czas, nie mówiąc juz o porządkach ::) !! Ja karmiłam tylko piersia, od jakiegoś czasu mala dostaje jabłuszko i zupke jarzynową i takie tam deserki owocowe no i soczek ale to to tak 1 do 2 x dziennie a tak to cycusia nic jej nie przebije- ciezko sie bedzie jej rozstać ale poki co jeszcze jest duzo czasu !!
Sandros nam ta maść kazała lekarka nasza zastosować i troche tez mnie przeraziło ze mała za mała jeszcze ale najpierw nasmarowałam ją oliwką i troszku tej maści zeby skóry nie podrażnić i chyba lepiej jej sie oddycha po tym !

Dzieki za zyczenia !!

Do góry