reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Miałam dzis okropny dzien okropny dół w sumie nic tylko płakać...........w nocy miałam straszny sen obudziłam się cała zlana potem :sniło mi się że byłam na spacerze z Stasiem i mi go porwali a ja nie mogłam ich gonić tylko stałam i patrzyłam nie umiałam nawet krzyczeć tylko płakałam i właśnie taka się obudziłam..i cały mój dzień właśnie taki był ciągle płaczę nawet nie mam do kogo się przytulić bo mój pojechał w trasę i nie wiem na jak długo dziś mój mały też marudny był może wyczuł mój nastrój tak mi go żal nie mogę patrzeć jak płacze jak robię mu te inhalacje tak szarpie tymi rączkami żeby tylko uwolnić sie od tego inhalatora a ja muszę mu to robić co jakiś czas płacze przez sen pewnie mu to się śni :(a ja boję się jutrzejszego dnia co powie lekarka czy już ma lepsze te oskrzelka czy gorsze?dzisiejsza noc nie bedzie spokojna i szczerze mówiąc przeraza mnie ten sen ciągle myślę co oznacza.

reklama
Pozdrawiam Was cieplutko wracajcie do zdrowia kochane ucałujcie dzieciaczki i witam serdecznie nowa mamusie w naszej rodzince:)

Witam

Czy Wy wiecie, że zazdrość nie wpływa pozytywnie na cerę:confused::-p
:happy2::happy2::happy2::happy2:
Pomyślcie...3 dni pracy i 10 dni wolnego (nie liczę weekendów)
:happy2::happy2::happy2::happy2:

trysiu, i jak tam dałaś do zbadania Danio:confused:Ciekawi mnie wynik tego, bo moje dziecko żyje wg zasady: dzień bez danio to dzień stacony... i w sumie już długo tak ma:sorry2:
A jako że ty "matka" tego wątku to może częściej tu zaglądaj:confused::-p

sandros, a Ty gdzie się wybierasz ze swoją śpiewaczką:confused: że musisz się odchudzać:confused:Ja Cię nie widziałam w realu, ale na zdjęciach to Ty chuda jesteś więc z czego się chcesz odchudzić z kości na ości:confused::sorry2:

monysiu, Ty jakoś masz manie butów, czy tylko tak wyszło:confused:
Ja sama jestem załamana swoimi butami, bo kupiłam buty nie do zdarcia i tak w nich chodze już x-lat....:dry:

Mamo Boo a fajny dał pokaz ten [striptizer] :confused::happy2::-p
A słowo fuj brzmi super w takich małych ustach:cool2:
Patucha wiedziała, że tata ma beeeeeee na ręce (tatuaż, sama ją tego nauczyłam;-):-)) a kiedys, jak przypominałysmy dla zasady, to moje dziecie na pytanie co ma tata na ręce stwierdziła "fuuuuuuuuuuuj":happy2:

Bodzinka witaj i udzielaj się. Synuś - przesłodki:-)

miłego :cool2::sorry2:

Gwioleta - jejku jak mi się smutno zrobiło. Jestem chyba zbyt empatyczna, ale naprawdę wiem co czujesz i jestem z Tobą. 3mamkciuki, żeby bylo już tylko lepiej. Napisz jutro po wizycie co i jak !
Anian czy ja wiem. Perfuma miał za słodki, cały się ślizgał i był niższy ode mnie. Ale tańczył fajnie. W ogóle to wczesniej był pokaz dziewczyny (dla facetów), bo to w klubie było i dziewczyna nie dość, że młoda to jeszcze rozebrała się do naga i jak schodziła to nawet nikt jej szlafroka nie podał, co było bardzo niesamczne. Wiec pod tym względem było fajnie. Facet zachował klasę a zrobił co miał zrobić. Uciekam oglądać film !
Buziaki !

monysiu, Ty jakoś masz manie butów, czy tylko tak wyszło:confused:
Ja sama jestem załamana swoimi butami, bo kupiłam buty nie do zdarcia i tak w nich chodze już x-lat....:dry:

Chyba tylko tak wyszło, po prostu złe wybory :-(

Gwioleta współczuje, jesteś silna Kobitka,
dacie rade :tak:

Hej :-)

Ja tylko na chwlke wpadłam powiedziec ze u nas juz lepiej :-)

Poczytałam wszysciutko :-)

sandros twoja córcia jest zdolną dziewczynką!

trysiu napisałam do ciebie na gg o serku! Oddałaś go do sanepidu? mój m mówi zebys to zrobiła.

MamaBoo moja Wikusia podobnie wyglądała jak miała ospe hihi

Basia pokoik boski

Izunia dziekuje za pochwałe podpisu ;-) Ciesze sie ze jestes spowrotem :-)

Karolcia moze u Lenki to chwilowe takie beeeee na nocnik,sprubować z muszlą zawsze możesz :-) Ja z Wiki nie miałam takich problemów.

Justyska fajnie ze juz laptopik działa ;-)

Monysia dziekuje za zaproszenie na naszej klasie :-) czekam na fotki nowej fryzurki ;-)

Witam wieczorkiem!

Ale dużo napisałyście!!!! :szok::-D

Niedawno wróciłam z pracy, więc zaraz do wyrka :tak:

Trysiu ja kiedyś słyszałam, że jak człowiek się czymś zatruje to po przejściu dolegliwości ma ochotę właśnie NA TO!!!! No i wszystko wskazuje na to, że to się sprawdza. Moja mała też je serki Danio, ale niezbyt często (częściej Monte :happy2:), na Twoim miejscu jeśli to nie jest duży kłopot dałabym ten serek do zbadania. Ciekawe co w nim siedzi.
Dobrze że Maciuś czuje się już lepiej! :-)

MamaBoo super że Oskarek jest taki mądy :tak:muszę Ci powiedzieć że na tych zdjęciach które wkleiłaś to Oskarek - cała Mamusia :tak:

gwioleta trzymaj się! Całym sercem jestem z Tobą!

Bodzinka witaj! Zaglądaj do nas często!!! :tak:Twój synek jest prawie w tym samym wieku co moja córeczka :tak::-)

reklama
Dziękuje Wam kochane za miłe powitanie:-):-)Postaram się udzielać często ale w tym tygodniu może być problem:confused:Zmieniamy mebloscianke, robimy przemeblowanie a to wszystko z 14 miesiecznikakiem:-):-)Takze mam wesolo;-)

Do góry