reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć dziewczyny!!!!

Wcięło mi posta a napisałam długiego :wściekła/y::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I teraz nie mam siły pisać jeszcze raz to samo.

Wybaczcie mi że tak długo nic nie pisałam ale to z braku czasu. Nie jestem w stanie nadrobić waszych postów :-(

Nareszcie skończyliśmy duży pokój tzn wyposażenie go. Może wkleje jutro jakieś zdjątka jak zrobię :-):tak:

Nie pamiętam czy wklejałam jakieś zdjęcia ze świąt mam skleroze :-):-D Wkleje kilka zdjęć z sylwestra jak wiecie spędziłam je z kubusiową i jeszcze jedną parą było wesoło byliśmy w Leśnizówce w Reptach :-)

http://img219.imageshack.us/img219/1701/p1000041lc8.jpg

http://img219.imageshack.us/img219/7623/p1000046xl3.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/5170/p1000055lj2.jpg

Dzięki Kobitki za wyrozumiałość
dziś dostała tylko raz
Jest grzeczna w miare nie zapeszając

Kaśka takimi fotkami mooożesz zaśmiecać:tak:
syneczek to jak młody mężczyzna :-)
śliczna choineczka :-D

Baśka jesteście śliczne Kobitki :tak:;-):tak:

już mam dosyć na dzisiaj...mały wymiotował dzisiaj 8 albo 9 razy...jestesmy po wizycie u lekarza,dostał zastrzyk na wstrzymanie odruchu wymiotnego..nie działa...przez dwie godziny 3 razy wymiotował od wizyty...nie wiem co robić...te leki co dostaje to zwymiotował ...jak tak dalej pojdzie to bedziemy musieli jechac do szpitala na kroplówe żeby sie nie odwodnił...
trzymajcie kciuki i pomódlcie się aby wszystko było dobrze,proszę..
pa

dzięki kaśka,nie wiem co bo tego nikt nie wie dopóki sie badan nie zrobi ... ale mam nadzieję że jest już lepiej...3h bez wymiotów...
do zobaczonka

Hej!

Trysia - wierzę, że sie boisz co to się dzieje, Trzymam kciuki aby szybko mu przeszło.

Wklejam obiecane fotki naszego wyremontowanego salonu :-):-D Dużego pokoju :tak:

p1000160ey4.jpg

Trysia ja też trzymam kciuki, bardzo bardzo mocno za Twojego synka. Będzie dobrze! Musi być :tak:

Baska ale super teraz macie :tak:tak nowocześnie i przestronnie. Bardzo ciekawa ta tapeta i ten obraz :blink:. Mam nadzieje, że niedługo zobaczymy Wasz salon ;-)na żywo :tak:.

reklama
trysiu, i jak Maciuś:confused:Kciki oczywiście zacisnięte

oj, dziewczyny....zazdroszczę tego sylwestra:zawstydzona/y:

A moje dziecię mnie dziś zaskoczyło: spała w łóżeczku do 6:30, a potem ze mną i z mleczkiem do 8. I byłam (bo już mi się chce spać) dziś wyspana:-). Ale w południe już olała spanie i zasnęła o 19:15. Ciekawe do której jutro pociągnie:dry::confused:

Miłego wieczorki i niedzieli:cool2:

Do góry