reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam o poranku!

Mężuś pojechał na łowy nowej pracy, a ja mam dziś wolne i jestem z Karolinką, która nie daje mi pisać,ciągle chce być na kolanach, mała przylepa :sorry2:

Karolinna jak Wam jest w tej Szkocji? Długo tam jeszcze macie zamiar być? Może już na stałe? Lenka to już duuuża dziewczynka i jak zwykle śliczniutka:tak:

Sandros świetne fotki wkleiłaś, a te ozdoby choinkowe pierwsza klasa :tak:Dzięki za gratki :-) A tego wyjazdu to normalnie Wam zazdroszcze, ja nigdy nie byłam w Warszawie :baffled:.

Monysia śliczna masz córcie, też proszę o więcej fotek :tak:

Czarnulka ale mieliście przygody w Sylwestra :szok: szczęście że wszystko dobrze się skończyło, jak zwykle masz śliczne zdjęcia w podpisie :tak:Dzięki za pochwalenie mojej fotki, ale taka zwyczajna jest :cool2:

Luczynka współczuję, trzymam kciuki oby Oliwka jak najszybciej zaczęla dobrze sypiać!

MamaBoo wklej jakieś fotki ślubne :tak:, a za Oskarka też trzymam kciuki, żeby zaczął lepiej sypiać. Karolinka (odpukać) w ogóle w nocy się nie budzi (sporadycznie jak się odkryje i zmarznie) i śpi ok. 12 godz. a w dzień 1-1.5 :tak:

reklama
Galerie BabyBoom BETA - ślub
Ponownie wklejam link ze zdjęciami ze slubu, tam sa w zasadzie tylko te najlepsze, bo ze ślubu mamy ponad 200 i nie chce mi się ich wklejać...
Luczynka to jest taki syrop ziołowy, który uspokaja dziecko, pomaga mu zasypiać, ale tak jak już pisałam, skonsultuj to lepiej najpierw z lekarzem, bo każdy ma inne metody, więc lepiej najpierw znim pogadaj. 3mam kciuki za Ciebie i Niunię żebyście się mogły w końcu wyspać.
Karolinna podziwiam Cię, ze wyjechaliście , aj bym się bała jak mam być szczera/... A z tymi autobusami to rzeczywiście rewelacja, bo u nas to jest masakra....
Iza to masz szczęście ztym sypainie , dzisiaj też Diablątko do nas przypełzło....
Czarnulka no to wystrzałowy sylwester... Dobzre, ze nic się Wam nie tsało.
Ja jadę dzisiaj do Zabrza po akty ślubu.
Pozdrawiam i zyczę miłego dnia !!!!

echhh...ale mam dziś doła...nie wiem czy coś w powietrzu czy coś innego ale mam dziś humor wisielczy...wrrrrrrrrr....i nie mam pomysłu jak sobie go poprawić...becze z byle powodu...nerwuje sie na wszystko i na wszystkich.........wrrrrrrrrrr....chyba se piwko strzele!!!
:sorry2::sorry2::sorry2:
Życze miłego i wesołego łikenduuuu
Buziale dla wszystkich

Monysia śliczna masz córcie, też proszę o więcej fotek :tak:

Monysia Twoje dziecię widać jest bardzo zainteresowane otoczenie. Śliczna !

.monysia super foteczki:cool2:.

Monysia mwklejaj duzo foteczek :-) uwielbiam je oglądać są boskie!

Dziękuje w imieniu córy i prosze bardzo:-D

dsc02485re2.jpg

dsc02486sy5.jpg

A to mó piesek zmaźluch chory (biegunka)

dsc02489ez8.jpg

dsc02491em1.jpg

Witam w Nowym Roku i życzę żeby był jeszcze lepszy od poprzedniego...zrealizowania marzeń i żeby pociechy były pocieszne a chłopy były dobrymi partnerami....:-)

monysia, śliczna kruszynka:tak: a dalej tak "szaleje":confused:

iza1, witaj po długiej przerwie. Super, że masz necik, a jeszcze lepiej masz, z brakiem pampersów....my będziemy walczyć od 13.02 (ferie!!!)

karolinko, ale Lena wyrosła. A włosy to ona ma już chyba całkiem długie, co:confused:

trysiu, witaj:-):-):-) i nie dołuj się tylko wypij z uśmiechem:cool2:

Mama Boo gratuluję zaobrączkowania:happy2:zdjęcie...rewelka

luczynka, ale przebojowa Twoja Mała:sorry2:
Na pociesznie dodam, że ja może dwie noce przespałam....Mloda się budzi i albo musi mnie (albo moje włosy:zawstydzona/y:) "czuć" albo sobie zyczy wodę, nad ranem mleczko albo chce zminić łóżko...czekam z niecierpliowścią aż jej się to skończy:happy2:

A teraz zasypia...SAMA ciekawe za ile mnie przywoła:confused:

Miłego wieczorku:sorry2:

No coraz mniej ale wczoraj i dziś są cyrki znowu,
od kilku dni nie dawałam nic na kolki bo było fajnie,
dziennie kupki z rana ale od przedwczorajszego
poranku nie robiła

Właśnie podjęliśmy z mężem decyzje
o karmieniu sztucznym, ma po nim często
problemy z kupą ale w końcu jej jelitka
się przyzwyczają.
Poza tym nie będzie problemów żeby ją
gdzieś zostawić i z moim jedzeniem tak samo
Oczywiście będe jej dawała też pierś jak
będzie pełna mleka ale częściej będe odciągać
i podawać z butli
A to wszystko z tego powodu że Mila płakusia i płakusia
jje bardzo często co 10- 20 min jak co 1,5h to jest sukces,
budzi się jeszcze często w nocy, ja jestem padnięta
Wije się bardzo przy piersi bo leń z niej niesamowity,
jak słabo leci to się wkurza a i ja się denerwuje
i to wszystko się przyczynia do tego że chyba
trace mleko
Muszę o tym porozmawiać z lekarzem

Monysia ja sądzę, że Wy jako rodzicxe wiecie najlepiej co dla dziecka jest najlepsze i popieram Wasz wybór. Po co macie się męczyć ?
Anian Dziękujemy bardzo.
Trysia ja też ostatnio mam jakieś dziwne humory, raz się śmieję apotem się dre na R. z byle powodu... Tylko, że ja mam @ i tak sobie to tłumaczę :-)
Czarnulka bardzo mozliwe, że przez ten ogień Wikusia tak reaguje. Nie pozostaje nic innego jak ją uspakajać w nocy. Bidulka musiała to strasznie przezyć...
Karolinna nadal pracuję w MOPSie, ale teraz jestem na Szopienicach w sekretariacie. Generalnie to bardzo mi odpowiada ta praca, tylko dojazdy są strzaszne no i mam umowę na zastępstwo, więc nigdy nie wiadomo kiedy wróci tadziewczyna. Rozglądam się za czymś innym non stop, ale jest ciężko, bo ja raczej reflektuję na pracę biurową w państwówce.
Życzę Wam miłego, spokojnego i rodzinnego weekendu. Zaglądajcie czasem na forum.
Buziaki !

reklama
Cześć dziewczyny!

Monysiu może faktycznie to dobra decyzja, trudno mi coś doradzać, jak macie się tak męczyć to może faktycznie lepsze będzie sztuczne karmienie.
Śliczna ta Twoja psinka :tak:.

Anian Życzymy nocniczkowych sukcesów! :-)

Załączam dzisiejsze zdjęcia z zabawy na piłce :-)

Do góry