reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
to moze ja zdjatka pokaże ze świąt:
1. nasze wspólne zdjecie z wigili /u moich teściów/
2.Kubusia prezent od dziadków / duzy tir z wadera/
3.Kubusia prezent od dziadków /moich rodziców/

Załączniki

• DSC07059.JPG
    DSC07059.JPG
    86,4 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC07062.JPG
    DSC07062.JPG
    64,8 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC07096.JPG
    DSC07096.JPG
    112,6 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Karolinna dzięki!!! :-) A z tym nocniczkowaniem to mnie trochę przeraziłaś. Karolinka tak nie robi, nie robiła i mam nadzieję że nie będzie. Jak chce siku to sama ściąga rajstopki, siada na nocnik i robi, kupkę tak samo (tylko wtedy wiadomo trzeba ją podmyć). A potem sama się ubiera :-). Mamy nocnik grający więc zawsze wiemy jak zrobi, nawet jak jesteśmy w drugim pokoju lub w kuchni. Jedyny problem stanowi chęć przeniesienia pełnego nocnika przez Karolinkę, oczywiście w dobrej woli opróżnienia w ubikacji :-D co może się skończyć wylaniem zawartości na podłogę :sorry2:, na szczęście zawsze w porę zdążymy :-D. Lence pewnie też szybko to przejdzie, trzymam kciuki :tak:, przecież to bardzo mądra dziewczynka :tak:.

Wklejam kilka fotek zrobionych dziś, niestety zamiast schudnąć to trochę mi się przytyło tu i ówdzie :-(

1. Z tatusiem :-)
2 i 3. Rodzinka w komplecie.
4. Jestem pszczółką :-D

Witam Kochane!

JA dwa dni spedzilam na uczelni i padam ze zmeczenia:-(Byle do czerwca:-(

U nas od dwóch dni lepiej ze spaniem, tzn Oliwia wogóle nie spi w ciagu dnia ale za to zasypia okolo 20-21 i spi do 9 rano. JUPI!!! :-):tak::-) Mam nadzieje ze juz tak zostanie. W akcie desperacji kupilam jednak ten syropek ktory polecila MamaBoo i poradzilam sie babki w aptece co do dawkowania, jeszcze to zmniejszylam i jest w porzadku :tak:Nie wiem czy to on zadzialal czy akurat tak sie zbieglo ale 2 nocki przespalam, hurra!!!!!!!!! Nawet eni zdajecie sobie sprawy ile to dla nie znaczy bo jestem ogromnym spiochem :zawstydzona/y:

Baska pokoik swietny :tak:Musze przyznac ze masz bardzo elegancki gust :cool2:

Karolinna ja Ci niestety nie pomoge z tym nocniczkiem bo Oliwia zawola ze chce siku lub kupke tylko od swieta :baffled::-(wola za to zawsze gdy juz zrobi :baffled::dry:ale moze faktycznie Lenka ma tylko taki kilkudniowy bunt ;-)badz dobrej mysli-samo przejdzie :tak:

Iza a od kiedy Karolinka tak ladnie sie zalatwia i wola :szok::tak::-):confused: bo u nas jest z tym moim Uparciuszkiem ogromny problem :-(

Trysiu mam nadzieje ze Maciuś czuje sie dzisiaj juz rewelacyjnie i ze wszystko dobrze sie skonczylo:tak:

gwioleta nie martw sie Kochana. Chcoc wiem ze takie slowa sa szokujace, ale uwierz ze jak to wszystko opanujecie to ebdzie dobrze :tak:z astma zyje wiele osob i nie jest ona jakos baaardzo uciazliwa w zyciu (wiem bo sama mam astme), tylko u takich bobaskow jest zazwyczaj najtrudniej bo one nie potrafia sobie same pomoc. Ale bede 3mala za Was kciuki! :-) Na pocieszenie dodam ze moja siostra miala astme gdy byla taka malenka-i to w bardzo ciezkiej wersji-a dzis jest zdrowa jak ryba i cieszy sie zyciem ;-):-)

Kubusiowa fotki z Sylwestra swietne, widac ze niezle sie wybawiliscie ;-)A Kubus to maly elegant, no no no :cool2:

Hello !!!

A my dzis byliśmy w Panewnikach obejrzeć szopkę u franciszkanów. Śliczna, warto było:tak:, tym bardziej że to (o dziwo :shocked2:) tylko 4 przystanki od nas :-).

Ja też ją widziałam tyle że 4 lata temu gdy byłam
na przeciw u siostrzyczek w klasztorze
na rekolekcjach, zimno mieli :dry:
A szopka rzeczywiście super :tak:

Kubusiowa Synuś pewnie ma niezłą frajde
z tymi zabawkami :tak::-)

To że jestem nie wyspana to szczegół
Mała budziła się co 2h i częściej w nocy
mimo iż była na modyfikowanym
bo mamuśka se pojadła wieczorem "złych rzeczy" :-D

Nie mam serca przejść całkiem na modyfikowane,
szkoda mi mojego mleka i zarazem jest taki okres
że o chorobe nie trudno a chyba jednak te moje
ją troszke chroni :nerd: ale nie pluje se
już w gębe podając mieszanke,
będe sobie ułatwiać życie, a co mi tam

Mila dziś pobiła rekord- zrobiła 3 razy kupe :sorry2:
jestem w szoku a zarazem ciesze się nieziemsko :-D
I od 1.5 tyg nie podaje jej nic na kolki :tak:
ale od wczoraj postanowiłam dawać jej
raz na dzień 20-30 ml soczku
z jabłka i marchewki, to naturalnie
pobudzi jelitka do pracy

Luczynka super że Mała
dała Ci pospać :tak: oby tak dalej :-D
a co to za syropek ???
bo chyba przeoczyłam tego posta od MamyBoo

Śliczne foteczki :tak::tak::tak:
Śliczna córeczka i cudne sukienusie :-)
Pewnie cieszy się nieziemsko z tego konika :-D
ja też miałam :cool2:

hej kochane
icon_smile.gif

wpadłam zerknąć tylko co u was
icon_smile.gif
Ja nadal czuje sie koszmarnie
icon_sad.gif
Wielka biegunka i strasznie mi niedobrze
icon_sad.gif
dołączył do mnie moj m wczoraj
icon_sad.gif
a dzisiaj Wikusia od południa juz 2 razy zwymiotowała i to bardzo mocno
icon_cry.gif
Z E \milcią jeszcze jest oki.Jutro rano dzwonie do przychodni i będziemy jechać do lekarza.Trzymajcie za nas kciukaski a szczególnie za niunie by szybciutko przeszło!

reklama
hej hej !!!!
jeszcze dzis się łapię na ostatni dzień składania Noworocznych życzeń !!! Tak wiec wszystkiego dobrego !!!!!

a ja zaniemogłam tzn mój komp a właściwie zasilacz mi padł a w zakładzie kupa roboty i nawet nie mam kiedy zajrzeć ! Ale zasilacz nowy wiec juz jestem :-D

My sylwestra spędziliśmy u siostry i najlepiej ubawiła się Liwia !! Szalała do 24 ! i po pokazie sztucznych ogni przez ciocie piromankę poszła spać !!! Aha na imprezie jeszcze była ELa tzn mała niewidoczna dziewczynka którą Liwia wciagneła z tv z teledysku Rihanny Umbrella bo ona tam ela i ela no to Liwia w końcu wyciągneła to bidną Ele i ela jest z nami do dzisiaj :baffled:

Izka witaj super że wróciłaś !!!!

Ewcik kuchnia ładna !!!! fajnie sie prezentuje !!!

trochę mam zaległości wiec resztę poczytam później papapapapapa

Do góry