reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam w nowym Roczku!!!!
Na poczatku przepraszam za moja nie obecność ale niestety mam problemy z moim synkiem:-(przez przypadek wyszło na to że mój maluszek ma alergię pokarmową trochę mnie to zasmuciło ale najgorsze okazało się to że już o mięsiąca ma szmery na oskrzelach i raz jest już dobrze a za chwilę znów i na 98%ma astmę oskrzelową niestety badania konkretne dopiero po roczku szczerze mówiąc jestem załamana ciągle robię mu inhalacje żeby tylko mu się nie zaostrzyło i nasłu****ę jak oddycha czy znów nie piszczy czy się nie dusi:-:)-(lekarka mi powiedziała że nie mogę zapomnieć lub tym bardziej przestać mu robić inhalacji bo w najlepszym przypadku trafi do szpitala w najgorszym się udusi jestem kłębkiem nerwów:-(

reklama
Trysiu ja też trzymam kciukaski :tak:;-)

Basiu super masz w domciu :-):tak:

Gwioleta to straszne, ściskam Cię mocno
życzę dużo zdrówka dla Dzieciaczka,
trzymam za to mocno kciuki

witam!!!

Przedwszystkim chorym maluszkom życze zdrówka zdrówka!!!!! Za co gorąco trzymam kciukasy!!!

baśka - no widze że juz dokończony wystrój pokoju SUPER!!!

A poza tym mój smerfik ma dziś pół roczku!!!!!!!!

Załączniki

• moje smyki.jpg
    moje smyki.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 30
  • zdjecia 086.JPG
    zdjecia 086.JPG
    74,7 KB · Wyświetleń: 31
  • Stasiu.JPG
    Stasiu.JPG
    47,2 KB · Wyświetleń: 27
  • stasiu1.jpg
    stasiu1.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 25
  • a to ja.jpg
    a to ja.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 35
Baśka - super po remoncie.

my planowaliśmy remont na wiosnę, ale niestety ...........
zresztą nie możemy sobie pozwolić na szaleństwa przestrzenne, bo u nas miejsca kompletie brak

hej kochaniutkie
icon_smile.gif

Wszystko poczytałam
icon_smile.gif
Moja Kusia nadal ma nocne koszmary i jednak nie przeszło
icon_sad.gif
A ja sie czymś zatrułam chyba bo mam potężnąbegunke i strasznie źle sie czuje
icon_cry.gif
Musze odchorowac i pobyc wiecej z córciami by doszły do siebie.Ale obiecuje ze bede zaglądała bo tego bym sobie nie odpuściła w wolnej chwilce
icon_razz.gif
icon_wink.gif

Dla was wszystkich wielgachny buziolek!

A teraz ide sie połozyc bo brzuszek mnie boli
icon_sad.gif

Dobranoc!

HEJ!!!!

Cieszę się, że nasz nowy wystrój pokoju wam się podoba :-):-D

gwioleta - wiem co czujesz:-( ale glowa do góry wszystko okaże się po roczku może to mu minie

czarnulka - może masz grype jelitową??? Całuski dla dziewczynek :tak:

kubusiowa - to mamy gust:confused::confused::confused: Nadajemy się na projektantów wnętrz czy jeszcze nam do tego daleko :-D Fotki prześle ci dziś w ciągu dnia z sylwestra ;-)

Zmykam bo mój mały łobuzuje:-):-D Dziś mieliśmy ciężką noc obudził się o 2 w nocy i nie chciało mu się spać. Pokłóciłam się z m i poszedł sobie spać do drugiego pokoju bo on dziś do szkoły a ja musiałam się uzerać z kamilkiem a nie wziął on pod uwagę ze ja nieraz do pracy szłam półprzytomna. Dziś nie będe się do niego odzywała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam w niedziele!

Czarnulka zyczę szybkiego przejścia dolegliwości!!! Świetną fotkę masz w podpisie, i nie chodzi mi tylko o sposób ozdobienia, ale ogólnie jest super :tak:

gwioleta - trzymam kciuki za zdrówko Twojego maleństwa! Buziaczki dla Niego z okazji pół roczku!!!

A my dzis byliśmy w Panewnikach obejrzeć szopkę u franciszkanów. Śliczna, warto było:tak:, tym bardziej że to (o dziwo :shocked2:) tylko 4 przystanki od nas :-).

.Hejka kobitki.

.Mam do was pytanie,do mam które dzieci nocniczkują... Lenka już pięknie i siusiała i robiła kupki na nocniczek(tak jak pisałam wcześniej) a nagle od dwóch dni,bez powodu ,Lena załatwia się tylko i wyłącznie w majtki,wszelkie próby posadzenia jej na nocniczku kończą piskami i oporami:wściekła/y: jestem totalnie bezsilna w tej sytuacji i nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje:baffled: miała tak któraś z was?.

.Wszystkie fotencje super:tak:.

.baska świetnie macie urządzone mieszkanko.Bardzo lubię takie wystroje typu :dużo przestrzeni i światła:tak:. Świetnie wyglądałaś na sylwestra:tak:.

.trysia super że lepiej już z Maciuśkiem.

.iza ale Ci Karolcia wyrosła,ślicznusia:cool2:. Jeśli chodzi o nas to chcielibyśmy wrócić ale nie mamy jeszcze konkretnej daty. Dzięki za komplementa dla Lenki:happy2:.

.kubusiowa Ty to laska jesteś niesamowita:cool2: i w tych troszkę dłuższych włosach wyglądasz bombowo:cool2:.

.czarnulka życzę zdrowia:blink:.

.anian brawa dla Patusi:tak:.

.Dla pozostałych wielki buziak.

.Pozdrawiam.

reklama
hejka:-)

karolina - dzieki za komplemencik:cool2::-) ale na tym 3 zdjęciu to wyglądam na"wstawiona" a alkoholu wypiłam bardzo mało o 5 rano wracałam samochodem do domku. Chociaż bardzo zachęcali nas do noclegu basia z mężem /mam u ich ponoć duzego minusa :tak:;-)/. A Lence moze sie tylko na kilka dni odwidziało:tak: Kuba woła ładnie i robi siku do nocnika, tylko że kupke boi sie robic do nicnika ale mysle że i na to przyjedzi czas, pomalutku:tak:

baska - wiesz ze jeden element bym w tym pokoju ziemniła:tak:ty wiesz jaki:tak:tylko mężus musiałby sie zgodzić :-D a tak okej!!!! małymi kroczkami dojdziecie do tytułu DEKORATORZY WNĘTRZ:-D:-D fotki nie można otworzyc bo za duzy format:-(

Do góry