reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny w Nowym Roku!!!! Wszystkiego Najlepszego! Dużo zdrówka i pociechy z dzieciaczków!!! Oby ten rok był lepszy od poprzedniego!!!

Jakoś tak mi się wydaje że nikt tu za nami nie tęsknił :cool:

MamaBoo dużo zdrówka dla Oskarka!!! Gratulacje z okazji ślubu!!! No super prezent dostaliście :tak:

Luczynka życzę wytrwałości!!! Oby problemy Oliwki ze spankiem szybko się skończyły!

Baska - super fotki Kamilka przy choince!!!:tak: To chyba u Twoich rodziców?

Ale te dzieciaczki szybko rosną!!!!!

A my Sylwestra spędziliśmy u przyjaciół, było bardzo, bardzo fajnie :tak: Wróciliśmy dopiero w południe w Nowy Rok. Karolinka była u teściowej, przed chwilą przyjechaliśmy z nią już do domku :tak:Strasznie się za nią stęskniliśmy :-(ale już jest :-) Ja oczywiście dziś byłam w pracy.

Dziewczyny muszę pochwalić moją Karolinkę: JUŻ OD 2 TYGODNI NIE UŻYWAMY W OGÓLE W DZIEŃ PAMPERSÓW!!!! ŚLICZNIE ROBI NA NOCNICZEK, PIELUCHĘ ZAKŁADAMY TYLKO NA NOC I NA SPACER (chociaż zawsze jest czyściutki i robi dopiero jak przychodzimy) JESTEM Z NIEJ DUMNA!!! :tak:

No to się pochwaliłam :cool2:teraz idę się bawić z moją dzielną córeczką ;-)Na razie papa :-)

reklama
Galerie BabyBoom BETA - ślub
Zapraszam do naszej galerii :-). Jest też druga pt. "Oskarek".
Iza jaka Karolinka jest już duża !!! Gratuluję samodzielnego siusiania ! Naucz Ozika też :-D. On robi jak mu się przypomni, co się rzdako zdarza... Za to naszego kota z chęcią wsadza do nocnika, czego nie skomentuję.... :-D;-)
Idę spać, bo mi się oczy kleją.
Buziaki dla Was :*

Witam !!!

To ja tu do głowy dostaje że moja czasem
nie do wytrzymania a Wasze drą :baffled:
I też czasem się boje że jakiś sąsiad mi powie że
się znęcam nad dzieckiem

Życzę dużo siły i dużo zdróweczka
dla chorowitków

Moja Mała gwiazda ostatnio bardzo domaga się spaceru chyba
wnioskuje to po tym że po nim jest spokojniejsza
Jak nie wyjde z nią do południa to jest wielki wrzask
To samo jak się opóżnia kąpiel i spanie tym samym
Zawsze kąpiemy w godz 19.30- 20.00
A dziś była 20.10 i zaczęła się haja :confused:
Byliśmy na spacerku dziś prawie 3h i spała cały czas
ale wystarczyło że weszłam do klatki
zaraz oczy jak 5zł

Do nas jutro przychodzi ksiądz na kolęde
I szczepienie mamy 16- druga dawka
Chrzcimy 13

Mama Boo śliczne zdjęcia :tak:
Ten ziemniak był extra :-D

Iza1 gratulacje dla Malusiej ;-):-)

Kilka fotek Małej

Ja i ciotki:
dsc02458lp2.jpg

Hmmm a co to ???
dsc02460so6.jpg

Tak oglądam bajki:
dsc02461wi5.jpg

Mój Bodzio:
dsc02468ru6.jpg

Pokazuje język mamusi:
dsc02481ew1.jpg

hej kobietki :-)

Monysia mwklejaj duzo foteczek :-) uwielbiam je oglądać są boskie!

Iza super foteczka w podpisie :-)

Luczynka i jak mineła nocka?

.Hej dziewczynki:-).

.Witam w nowym roku 2008:-).

.U nas dziś pierwszy raz spadł śnieg tej zimy i tego roku;-) Lenka patrzyła w okno jak urzeczona:tak:.

.Jeśli chodzi o nocnikowanie to też mamy ogromne sukcesy:happy2: Lencia siusia do nocniczka i nawet robi kupkę:happy2:. Też jeszcze zakładamy pampersy na noc i na spacer ale byle do lata i myślę że to też sie ureguluje:tak:.Tak więc jestem dumna i blada;-).

.kubusiowa koniecznie wklejcie z baśką fotki z sylwestra bardzo chętnie bym je obejrzała:-D.

.iza witaj ponownie :cool2:.

.monysia super foteczki:cool2:.

.luczynka nie mam pojęcia co ci poradzić:no: gadałaś o tym z pediatrą:confused:.Podejrzewam że już wykorzystałaś wszystkie metody typu wyciszanie przed spaniem:rolleyes2:.

.czarnulka a ty pisałaś co robiłaś w sylwestra:confused: bo chyba przegapiłam:zawstydzona/y:.

.Dziękujemy za wszystkie życzonka noworoczne i świąteczne i te na forum i te na naszej klasie :yes:.

.Pozdrowionka.

Witam,

Przepraszam za moja nieobecnosc w czasie swiat i po nich, oraz brak zyczen... Raf byl na swieta i bylo co robic, a Sylwka spedzalismy w Warszawie.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. By wszystkim Wam spełniły się plany i życzenia.

W Warszawie, było fajnie. Pozwiedzalysmy z Sonia troszeczke. Pojezdzial metrem, co jej sie bardzo spodobalo. Znalazlysmy suuuuper plac zabaw, wielki i ze swietnymi hustawkami, zjezdalniami, przejsciami, dla malych i duzych, kazdy tak sie moze zasiedziec na dluugo.
Po tylu wrazenianich, codziennie chodzila spac ok 24... mam nadzieje, ze jej nie zostanie... Podroz pociagiem przespala, ogolnie byla bardzo kochana.

Gratuluje postępow nocnikowych dla Karoliny i Izy.

0017wm5.jpg

0023ig9.jpg

0027fz7.jpg

0034rm9.jpg

0043gt1.jpg

0049ey5.jpg

0050lo1.jpg

0052qp3.jpg

Pozdrawiam,

reklama
Hello!

Moje Dziecię zasneło wczoraj przed polnoca :baffled::-(Ja naprawdw wysiade nerwowo :-:)no: Co do pytan o melise to u nas to nie dziala. Kupilam kiedys nawet herbatke uspokajajaca z HIPPa no i po niej Oliwia zasnela po polnocy przy wrzaskach :dry::confused::baffled::-( A w ciagu dnia sypia bardzo rzadko :-(Ostatni tydzien wogole :szok::baffled: Ehhh... Ja sie chyba wykoncze. A co ciekawe to ona jest caly czas na pelbnych obrotach-biega, skacze, smieje sie, bawi, krzyczy, non stop. Skad ona ma sily :confused:

Mam pytanie do Was-czy Wasze dzieci tez tak sypiaja lub sypialy:confused:

MamaBoo no to mnie "pocieszylas" :baffled::-(

A ja juz dzisiaj jestem okropnie zdenerwowana bo moj kochany Mężus broni jutro magisterke :tak:I on jest spokojny jak zawsze, a ja cala juz chodze z nerwow :baffled::-(A ten jego spokoj to mnie jeszcze kwurza przy tym:baffled::-p Az strach pomyslec jak bede sie zachowywala przed moja obrona :confused::-D Prosze 3majcie jutro za Niego kciuki od 11 do 14 :tak:Bo jakos dziwnie sie boje :-(

Do góry