reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziewczyn moje kochane !
Ile wpadek miał Kaczyński,
ile dziewczyn miał Łyżwiński,
ile Giertych miał idei,
ile w Tusku jest nadziei,
ile Lepper ma wyroków
tyle szczęścia w Nowym Roku

W Nowym Roku życzymy Wam:
12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin miłości, 526600 minut pogody ducha i 31536000 sekund wspaniałego seksu!

reklama
Dziewczyny!

Ile równań niezależnych,
Ile jest szeregów zbieżnych,
Ile całek niewłaściwych,
Ile na płaszczyźnie krzywych,
Ile funkcji kwadratowych,
Co nie mają miejsc zerowych,
Ile krzywe mają siecznych,
Ile jest układów sprzecznych,
Ile różnych jest symetrii,
Ile twierdzeń w geometrii,
Ile przestrzeń ma wektorów,
Co nie tworzą pustych zbiorów,

Tyle szczęścia i radości
W Waszym domu,
W Nowym Roku
niech zagości

Lucyna, Grzegorz i Oliwka :-)

HEj Kobietki i ja witam po przerwie
icon_smile.gif
Ślicznie dziekuje za życzenia urodzinkowe tym którzy o mnie pamiętali
icon_smile.gif
BArdzo mi miło
icon_biggrin.gif
Dzisiaj jestem zmęczona
icon_confused.gif
Sylwestra spedzilismy z rodzinką
icon_smile.gif
bYŁO SUPER! Niunie dostały duzo prezentó
icon_smile.gif
i mi sie nawet trafiła super torebka od św mężusia
icon_lol.gif
Teraz mykam porobic cos w domku
icon_smile.gif
choc za dobrze mi to nie pijdzie mbo niuie marudzą od katarku
icon_sad.gif

hejooo,
Wszystkiego NAJ NAJ na Niu Jer,dużo radochy z macierzyństwa,wiele radości z Waszych pociech no i chopów też przy okazji,spełnienia marzeń tych maleńkich i tych wielkich,realizacji siebie w każdej sferze życia...Wiele czasu na wypoczynek,wiele czasu na spełnianie swoich pasji no i w ogóle aby się to wszystko spełniło czego Wam życzę!!!!
ściskam ciepło i zmykam do zobaczonka klikanka...
P.S. Gadałam z Mokkatką i zabiegana z niej kobitka ale obiecała że sie odezwie no i wspominała cos o reaktywacji czaciku :tak::-D:-D

No to witam sie i ja w tym Nowym Roku :-)

My Sylwestra spedzilismy tylko we dwojke, bo znajomi ktorzy mieli do nas przyjsc poinformowali nas ze nei przyjda. I to dopeiro o 16 :baffled::wściekła/y:A ja juz mialam upieczone ciasto, zrobiona salatke, popieczone rybki itd :wściekła/y::wściekła/y:Ale przynajmniej nie mialam duzo zmywania :-p

Za to Oliwia daje nam tak popalic ze spaniem ze szok :-:)-(Ja chyba sie wykoncze nerwowo. W sylwestra zasnela o 19 i obudzila sie o 23 :baffled:zasnela spowrotem piec minut przed polnoca, ale po godzinie placzu i cyrkow :no: A na dobre wstala o 5 :szok::-(Caly dzien nei spala nic a zasnela znowu z problemami o 23 :szok::szok::-:)-:)wściekła/y::no::szok::-:)-:)-( Juz nie wiem co robic :-(Jak tak dalej pojdzie to oboje z Grzeskiem bedziemy na relanium :baffled: Czy my sie kiedys wyspimy? Najgorsze jest to ze im Oliwia jest starsza tym gorzej sypia :baffled::-(Az sie boje kolejnych miesiecy :-:)-(

hejka:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!

czarnulka - dołączam sie z zyczonkami urodzinowymi:-) Wszystkiego najnajnajnaj....

Ja dzisiaj jeszcze odpoczywam po imprezce Sylwestrowej:tak::tak:
A spedziliśmy go wspólnie z baśką i jej znajomymi :-) była super zabawa, oby cały rok był tak udany i wesoły:-D

reklama
Witam Was serdecznie !
My spędzaliśmy sylwestra w Zanzibarze w Chorzowie i wszytsko było dobrze dopóki nie napiłams ię szampana... Koniec , końców w domu byliśmy ok. 1 w nocy a R. mi przez cała drogę powtarzał : "Nie wybaczę Ci tego Sylwka". :-)
Przynajmniej ja raz wczesniej padłam ...
Ja dzisiaj już byłam w pracy a od jutra siedzę z Młodym, bo nadal ma tą wstrętną ospę i musiałam wziąć dwa dni opieki, jak nadal będzie potem miał to od poniedziałku L4. Kierowniczka niezadowolona, ale zrobiłam wszystko i zostawiłam im puste konto, także sumienie mam czyste.
A jak wróciłam to miaąłm w domku neipsodziankę, dostarczyli nam zmywarkę, która dostaliśmy jako prezent ślubny od moejj rodzinki. Chciałabym jej już użyć, al eRafał musi coś tam powiercić czy coś, a szkoda...
Luczynka coś o tym wiem, Ozi tez im większy tym większe cyrki robi. W nocy się budzi i drze się jakbyśmy go zer skóry obdzierali.... Czasem się boję, ze miw nocy policja do drzwi zapuka :baffled:. A to pić, a to to, a to sro... Tragedia... Ostatnio pół nocy mamy zarwane i nie pamiętam kiedy się wyspałam.... Nowe łżóko pomogło na krótką chwilę... A teraz jest o tyl epomocne, że ten który nie ma dyżuru idzie na nie spać, adrugie lezy w naszym łożu z Młodym...

Idę wcinac pizzę

Do góry