reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Spoko Karolka hahaha
A to z okazji mikołaja :-)
A to z okazji mikołaja :-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
dla Lenci jeszcze :-)
trysia77
Fanka BB :)
hej KOBITKI, zacznę od tego,że przeżyłam szok jak zobaczyłam KAROLINNKE!!!! cieszę się że wróciłaś do nas, ale że tak daleko Was wywioło!!! ja coś czułam że na pewno dzieje się coś bardzo ważnego w Waszym życiu, ze tak nagle zniknęłaś...Lenka już ma dwa latka, ja nie mogę jak ten czas leci jak zwariowany!!!Wszystkiego naj naj dla córci, wiem że juz trochę spóźnione,ale szczere:-):-):-)
Baśka wszystkiego naj i dla Ciebie z okazji urodzinek i imieninek!!!!!! Wiele Buziali!!!!
Ewcik jak jak miło że jestes znowu z nami, cieszę się bardzo, a co do kopenhaskiej to ja tez zrzuciłam cos około 5kg cieszyłam sie jak dziecko jak to zobaczyłam,ale na zieloną sałate i szpinak nie mogłąm dłuuuuuuugo patrzeć
Luczynka jak miło że i Ty sie odezwałaś, cieszę sie bardzo, a na GG też mogłabys , byłoby mi bardzo miło:-):-)
Monysiu, nie będę się wymądrzać a propos dietki bo sama bedziesz do tego dochodzić co i jak możesz jeśc żeby mała nie miała problemów, ale na jedno spostrzeżenie sobie pozwolę: Twoja kawka 3w1 to po pierwsze kawa a po drugie mleko w proszku,ktora jest mieszanką różnych chemikaliów...więc to może powodować takie reakcje...
Czarnulka, jacie ale Wam dobrze:-):-)takie przezycia są bardzo wskazane,, mam na myśli "ale się działo w trakcie powrotu do domku po Andrzejkach" k woli ścisłości
Gwioletka a w jakim rejonie Zor mieszkasz??? bo na tą przysłowiową kawcie której nie pijesz mogłybyśmy się umówićjestem jak najbardziej ZA!!!!
POzdrowionka dla wszystkich i całuski dla dzieciorków!!!papa
Baśka wszystkiego naj i dla Ciebie z okazji urodzinek i imieninek!!!!!! Wiele Buziali!!!!
Ewcik jak jak miło że jestes znowu z nami, cieszę się bardzo, a co do kopenhaskiej to ja tez zrzuciłam cos około 5kg cieszyłam sie jak dziecko jak to zobaczyłam,ale na zieloną sałate i szpinak nie mogłąm dłuuuuuuugo patrzeć
Luczynka jak miło że i Ty sie odezwałaś, cieszę sie bardzo, a na GG też mogłabys , byłoby mi bardzo miło:-):-)
Monysiu, nie będę się wymądrzać a propos dietki bo sama bedziesz do tego dochodzić co i jak możesz jeśc żeby mała nie miała problemów, ale na jedno spostrzeżenie sobie pozwolę: Twoja kawka 3w1 to po pierwsze kawa a po drugie mleko w proszku,ktora jest mieszanką różnych chemikaliów...więc to może powodować takie reakcje...
Czarnulka, jacie ale Wam dobrze:-):-)takie przezycia są bardzo wskazane,, mam na myśli "ale się działo w trakcie powrotu do domku po Andrzejkach" k woli ścisłości
Gwioletka a w jakim rejonie Zor mieszkasz??? bo na tą przysłowiową kawcie której nie pijesz mogłybyśmy się umówićjestem jak najbardziej ZA!!!!
POzdrowionka dla wszystkich i całuski dla dzieciorków!!!papa
anian
Fanka BB :)
Witam
Czy ktoś nas tu wspomina i o nas pamięta Piszę to, żeby sobie poprawić morale bo wiem cool że o nas myślicie
Po pierwsze....KAROLINNKO nareszcie:-);-)tęskniłam za Tobą (nie żebym się podlizywała, ale....). Rozpisuj się kobieto bardziej i wklejaj zdjęcia Twojej dwuletniej córeczki (wiesz, jak je lubię:-)). Przyjmij w imienu Lenki, moje spóźnione, ale jakże szczere 100 latek i przekaż jej żeby ją mama i tata słuchali (tego jej życzymy)
Gwioletko, witaj i nie ociągaj się z pisaniem i chwal się swoimi pociechami:-)
czarnulka, zdjęcia rewelka (jak zwykle, te Twoje modelki - czarujące)
monysia, hmmmmmmmmm z tym (nie)paleniem pamperków to niezły zabobon ale jak przechodzi to warto w to wierzyć. A ja bym Ci jednak radziła sprawdzić swoją dietę....ale problemów brzuszkowych nie mieliśmy oprócz dwóch (po soczku witaminka z truskawką i po ciachu z orzechami). A pannicę pełną gębą już masz w domu
hmmmmmmmmmmmmmmm i co tu miałam komu jeszcze napisać???
baśka, zdrówka w tym szczególnym dniu:-) i kolejnych 18u lat w kochającej atmosferze
kubusiowa, a gdzie zdjęciaa tak wogóle to fajnie, że się odezwałaś
sandros.......jaka Sonia to panienka - narty, no, no nowego Małysza czy innego narciarza szykujesz
no a co u nas.....
Młoda mi się rozgadała....zdecydowanie lepiej łapie "trudne" słowa: np.drzwi, księżyc, światło no i awansowałam....ostatnio mnie wołała "Ania" - ależ urosłamjakie to słodkie było, ale takich uczuć już nie czułam dziś o 3 w nocy jak mnie tak nawoływałaBąbel mój nie lubi śniegu, choć na sankach jej się podobało.
A teraz ślicznie śpi....oby jak najdłuże.
A ja mam , jak zwykle, mnóstwo pracy, na nic czasu..........chcę już przerwę świąteczną.
Trzymajcie się cieplutko:-)
Czy ktoś nas tu wspomina i o nas pamięta Piszę to, żeby sobie poprawić morale bo wiem cool że o nas myślicie
Po pierwsze....KAROLINNKO nareszcie:-);-)tęskniłam za Tobą (nie żebym się podlizywała, ale....). Rozpisuj się kobieto bardziej i wklejaj zdjęcia Twojej dwuletniej córeczki (wiesz, jak je lubię:-)). Przyjmij w imienu Lenki, moje spóźnione, ale jakże szczere 100 latek i przekaż jej żeby ją mama i tata słuchali (tego jej życzymy)
Gwioletko, witaj i nie ociągaj się z pisaniem i chwal się swoimi pociechami:-)
czarnulka, zdjęcia rewelka (jak zwykle, te Twoje modelki - czarujące)
monysia, hmmmmmmmmm z tym (nie)paleniem pamperków to niezły zabobon ale jak przechodzi to warto w to wierzyć. A ja bym Ci jednak radziła sprawdzić swoją dietę....ale problemów brzuszkowych nie mieliśmy oprócz dwóch (po soczku witaminka z truskawką i po ciachu z orzechami). A pannicę pełną gębą już masz w domu
hmmmmmmmmmmmmmmm i co tu miałam komu jeszcze napisać???
baśka, zdrówka w tym szczególnym dniu:-) i kolejnych 18u lat w kochającej atmosferze
kubusiowa, a gdzie zdjęciaa tak wogóle to fajnie, że się odezwałaś
sandros.......jaka Sonia to panienka - narty, no, no nowego Małysza czy innego narciarza szykujesz
no a co u nas.....
Młoda mi się rozgadała....zdecydowanie lepiej łapie "trudne" słowa: np.drzwi, księżyc, światło no i awansowałam....ostatnio mnie wołała "Ania" - ależ urosłamjakie to słodkie było, ale takich uczuć już nie czułam dziś o 3 w nocy jak mnie tak nawoływałaBąbel mój nie lubi śniegu, choć na sankach jej się podobało.
A teraz ślicznie śpi....oby jak najdłuże.
A ja mam , jak zwykle, mnóstwo pracy, na nic czasu..........chcę już przerwę świąteczną.
Trzymajcie się cieplutko:-)
.Witanko w typową szkocką pogodę ;-)czyli deszczową.;-).
.Moja Mała śpi,mąż w pracy a ja z kawusia i ciachem przy kompie.
.czarnulka dzięki za gifka dla Lenci. Co do przygód w aucie to w końcu młodzi jeszcze jesteście,pamiętam jeszcze co to za rzeczy wypisywałaś na czacie.Gorąca krew w was płynie.
.trysia witam a co do tego że Szkocja daleko to powiem że to tylko 2.45 min samolotem ,a propo samolotu to leciałyśmy pierwszy raz i miałam niezłego stracha ale na szczęście wylądowałyśmy cale i zdrowe:-). A jak tam Maciuś?pewnie już duży chłopczyk.
.A co z pozostałymi dziewczynami?może ktoś mi napisze co się dzieje z justyną,sandros i innymi ze starej ekipy?.
.pozdrowionka.
.Moja Mała śpi,mąż w pracy a ja z kawusia i ciachem przy kompie.
.czarnulka dzięki za gifka dla Lenci. Co do przygód w aucie to w końcu młodzi jeszcze jesteście,pamiętam jeszcze co to za rzeczy wypisywałaś na czacie.Gorąca krew w was płynie.
.trysia witam a co do tego że Szkocja daleko to powiem że to tylko 2.45 min samolotem ,a propo samolotu to leciałyśmy pierwszy raz i miałam niezłego stracha ale na szczęście wylądowałyśmy cale i zdrowe:-). A jak tam Maciuś?pewnie już duży chłopczyk.
.A co z pozostałymi dziewczynami?może ktoś mi napisze co się dzieje z justyną,sandros i innymi ze starej ekipy?.
.pozdrowionka.
Wiem że zabobon, też nie lubie takich cudów.
W tym samym dniu co przestaliśmy palić pampersy
to na nowo przestałam pić kawe więc ...
Ale słyszałam to od jeszcze kilku osób jak zaczęłam
o tym mówić. Nie wszystko da się wyjaśnić
Tak już nie pije, chyba 3 dzień
.anianka wyprzedziłaś mnie z postem.Ale fajnie że też jeszcze się tu odzywasz.Wow,dużo twoja Patusia łapie słówek,brawo. I fajna reniferkowa fotka w podpisie.Dzięki za życzonka (trysiu też dziękuję) . Ja też lubię czytać twoje posty i wcale się nie podlizuję.Fotki obiecuję niedługo wkleić.
.A jeszcze co z oliwką ? .
.A jeszcze co z oliwką ? .
reklama
A dziś, hmmm Mała ciągle bardzo często się budzi
bywa że i co 1.5h niby przyzwyczaiłam się już do tego
ale mogłoby się już co nieco ustabilizować ...
Do godz były 2 kupki i teraz 3.
Po kąpanku jesteśmy ale ciężko jej dziś zasnąć
i co 5 min do niej chodze bo marudzi i marudzi.
Boje się jutra bo idziemy na pierwsze szczepienie,
ciekawe jak będzie wyglądał jutrzejszy dzień i noc
bywa że i co 1.5h niby przyzwyczaiłam się już do tego
ale mogłoby się już co nieco ustabilizować ...
Do godz były 2 kupki i teraz 3.
Po kąpanku jesteśmy ale ciężko jej dziś zasnąć
i co 5 min do niej chodze bo marudzi i marudzi.
Boje się jutra bo idziemy na pierwsze szczepienie,
ciekawe jak będzie wyglądał jutrzejszy dzień i noc
Podziel się: