reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
monysiu, dziękuję

Ewcik ja jestem zalogowana....ale niewiem jak się szuka znajomych więc podaj mi swoje namiary to Cię zaproszę do swoich:-p

reklama
pojutrze Mikołaj...u nas mój tata sie przebierze czyli dziadek.
A prezent jutro jedziemy kupic......dużą koparkę lub smieciarę ...Fifik ciągle o tym wspomina

.Więc i dla baski STO LAT :tak:.

.ewcik hej:happy2:.Wklej fotki po odwiedzinach Mikołaja u was:tak:,Filipek nie będzie się bał?;-).Ostatnio jak Lenka zobaczyła w sklepie Mikołaja to była cwaniara ale jak podszedł to się trochę zawstydziła:-D. A co to takiego Nasza Klasa???.

.Zaraz wkleję fotki,tylko nie pamiętam czy pamiętam jak się to robi:eek:;-),mam tylko nadzieję że nie wyjdą giganty;-).

Karolina www.nasza-klasa.pl to portal na ktorym przede wszystkim znajdujesz swoja klase z podstawowki i dalej i swoich znajomych. Fajnie zobaczyc sie po latach.
Ja mam juz kilka osob ze swojej podstawowki
Jak sie bierzemy wszyscy to robimy spotkanko
Zapraszam i Ciebie na ta stronk
e

.Pierwsza fota była w pierwszym miesiącu naszego przylotu do Szkocji,miasto obok,gdzie są piękne widoki na morze:tak:.

.Druga fotka z naszych wojaży po okolicznych miastach,tutaj w Perth.

.Trzecia fotka najświeższa,w dzień urodzin Lenki,wstała o 7 rano bo zobaczyła balony i prezent;-),jeszcze w piżamce.

Załączniki

• wrzesień.JPG
    wrzesień.JPG
    130,6 KB · Wyświetleń: 42
  • perth.JPG
    perth.JPG
    108,4 KB · Wyświetleń: 44
  • urodzinki.JPG
    urodzinki.JPG
    100,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry