reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Baśka - nie wiem, bo się nie ważyłam. po prostu po ciuchach. a niestety tyje się też po tej diecie, więc hasła, że nie ma efektu jojo to czysty chwyt.

reklama
Ja akurat bylam na tej diecie przez 9 dni bo dalej nie dalam rady, mdlilo mnie na sam widok tego zarcia :baffled: Ale schudlam przez ten czas 7 kg i nie wrocilo mi to do tej pory wiec jak dla mnie to luzzz :-) Ale przeprowadzic ta diete mozna tylko raz bo potem jest Ci niedobrze na sama mysl :dry::-D

.Hej dziewczyny:-)

pamiętacie jeszcze mnie i Lenkę?:-)

Trochę nas tu nie było ale nie miałyśmy stałego dostępu do netu ale teraz powinno być lepiej:-).

.Lenusia,Piotrek i ja mieszkamy aktualnie w Szkocji:tak:,przyznam że ładne tu widoki;-).

.Lencia już duża dziewczynka i powoli uczy się mówić:-).

.Mam nadzieję że nas z powrotem tu przyjmiecie:confused:.

.Następnym razem postaram się napisać wiecej ,teraz jestem podekscytowana że w ogóle po tak długim czasie do was piszę:-D.

.Pozdrowionka.

Hej dziewczyny
icon_smile.gif

A le dałam czadu w sobote na imrezie Andrzejkowej hahaha mięśnie od tańczenia do tej pory mnie bolą a głowa to nie wspomne
icon_wink.gif
było naprawde rewelacyjnie! A co z m zrobilismy jak autem wracalismy to niewspomne
icon_redface.gif
icon_lol.gif
zachowalismy sie jak małolaci
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

Wczoraj bylismy na imrezie mikołajowej fundowaną przez zakład pracy tesciowe i dalismy paczki dziewczynkom
icon_smile.gif
Wikusia usiadła na kolana mikołaja bez problemu ale Emilcia się bała i płakał
icon_smile.gif
Ale obok mogła stanąć
icon_wink.gif

WOW Karolinka!!!!!!!!!!! Nie wierze że ciebie tu widze :szok::szok::szok::szok::-) Dlaczego tam sie przenieśliście??? Czemu nic wczesniej nie napisałaś co u ciebie??? Bardzo sie martwiłyśmy i myślałysmy ze juz nas nie lubisz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::tak::-) JAsne że cię pamietamy babo :tak:wkoncu to ty najbardziej rozkręciłaś ten wąteczek ;-):-D Mam nadzieje że teraz będziesz już często zaglądała i dużo pisała! Poprosze o jakieś fotki twoje i Lenci! :-) Cieszę się bardzo że jednak o nas nie zapomniałaś ;-)

A ja was zafoce troszke
icon_wink.gif

ta zebra to ja
icon_lol.gif
a obok szwagierka
icon_smile.gif

0388eecc.jpg

A tutaj przedstawienie mikołajkowe
icon_smile.gif
Wikusie zaprosili do udziału
icon_biggrin.gif

711a3711.jpg

f052da9b.jpg

spotkanie z mikołajem
icon_smile.gif

d63fffac.jpg

b6524ac4.jpg

1263b3fc.jpg

1c8d6ec5.jpg

de950eeb.jpg

i najlepsze dla niuniek,rozpakowywanie prezentów
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

e105ff00.jpg

840f0e9d.jpg

4452bf6c.jpg

d67fea50.jpg

f00c0f7e.jpg

Czarnulka piękna sukienusia :tak: Mała wygląda
jak księżniczka ;-) a imprezka chyba bardzo udana :cool2:

Karolina witamy ponownie :-D

Czesc dziewczyny:-)monysia kropelki dzis wyslalam wiec moze jutro lub pojutrze dostaniesz wlozylam je do pudelka po innym syropie i zabezpieczylam wata mam nadzieje ze dojda cale i zdrowe:tak:tylko niewiem ile masz dawac bo moj maly jest wczesniakiem i jezeli dobrze pamietam to kazala mi dawac 5 kropli ale mysle ze do 10 kropli mozesz smialo dawac....

reklama
I kochana nie pij kawy!!!! jak karmisz piersia to niestety znam ten bol bo sama marze o kawuni ale niestety moze za rok jak przestane karmic haha

Do góry