reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinnko o tej porze kawka:confused::confused::confused:uśniesz kobieto w nocy:confused::confused::confused:chyba że nie chcesz spać, to pij:happy2::blink:. A te słowa to tylko przykładowe....franca wie o czym się do niej mówi albo i nie do niej. Dziś mi ciotka zdawała relację, że mierzyli mi dziecko (88cm) a ona wzięła mnie za rękę i pokazała gdzie ją mierzyli....

monysia będzie dobrze, nie martw się na zapas:happy2:A co do kawki....to piłam od porodu, tylko, że ja taki nałóg jestem (w ciąży się nie oszczędzałam). A jak chcesz to spróbuj jakieś kawki pół-na-pół z mlekiem:happy2:

a karolinnko, oliwka żyje i ma się dobrze (mam nadzieję) i ma już dużą Sarę w domciu:sorry2:
justyna i sandros się parę stron dalej odzywałay:happy2:
Ale musisz wiedzieć, że wątek ma swoje wzloty i upadki więc z częstotliwością pisania jest krucho....:shocked2::shocked2::shocked2:

reklama
hejka :-)

karolinka - no my tez posyłamy duuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżego buziaka dla Lenki z okazji urodzinek!!!:tak:jakos oszczedna jestes w opowiadaniu co do tak duzych zmian:cool: A u nas to: Kuba to juz fajny chłopczyk duzo cazyna łapac słowek, codziennie czyms nas zaskakuje, ja oczywiscie juz zaskoczyłam w pracy a duzo równiez mam zleceń projektowych także spelniam sie zawodowo może pozoli mi to na porzucenie pracy w ZUS-ie:tak::-) a tak poz tym wszystko okej.
Zdjęcia obiecuje wkleje ale ty tez kochana:-)

anian - miło cie znowu czytać:-D zdjęcie rewelka!! A ty za niedługo duzo wolnego od pracy i wtedy to i tylko wtedy zazdroszcze nauczycielą:tak:

monysiu - będzie jutro dobrze ale rozumiem ja po pierwszym szczepieniu to prawie goraczki dostałam a Kubus przeszedł to bez echa czego i Wam życzę, trzymam kciuki:tak:

trysia - no to ja tez zapraszam na kawusię jak tak czesto bywasz w Żorach :tak::-)

basiu - wszystkiego naj naj i oby wiecej takich posłańców :tak:- moze sie Wam kochane koleżanki nasza basieńka pochwali :confused::-D:-D ( bo ja na gg z nia romawiałam) fjufjufju

a trzy godz. temu moja tesciowa zabrało pogotowie zesłabła miała ciśnienie 200/100 czekamy na decyzje czy puszcza ja do domu czy zostaje w szpitalu, a teraz przyjeżdzała do nas rano pilnowac Kube i jutro jarek musi miec urlop :-(-cikawe co dalej:confused::confused::confused:

okej zmykam do kapieli i spanko

papapa

.anianka kawę piję często i dużo :tak:a poza tym w Szkocji jest godzina do tyłu czyli u mnie dopiero 21:-D. No to twoja Patusia bystra dziewczynka:tak:.Dzięki za relacje o dziewczynach z bb:happy2:.

.kubusiowa najlepiej to pytaj co chciałabyś wiedzieć bo nie wiem co pisać ;-) siedzimy tu parę miesięcy i już się trochę oswoiłam :tak:. Dzięki za życzonka.Może kiedyś skorzystam z twojego doradzania w dekorowaniu wnętrz,mam nadzieję że nie bierzesz dużo kasy;-) i życzę ci żebyś mogła rzucić pracę w zusie:tak:. Trzymam kciuki za teściową,żeby było wszystko w porządku.

.anianko droga...czy ty masz dziś urodziny??? jeśli tak to STO LAT i wszystkiego czego pragniesz życzę!przede wszystkim żeby córa była cały czas taka słodka i bystra:tak:.Buźka duża.

monysia będzie dobrze, nie martw się na zapas:happy2:A co do kawki....to piłam od porodu, tylko, że ja taki nałóg jestem (w ciąży się nie oszczędzałam). A jak chcesz to spróbuj jakieś kawki pół-na-pół z mlekiem:happy2:

No ja właśnie też kawe też zawsze piłam kilka
razy dziennie, nawet w ciąży za dużo sobie
nie odmawiałam i dlatego pewnie mi tak ciężko
bez kawy i po miesiącu nie picia znowu zaczęłam,
jak widać nie powinnam:no:
A co do mleka to ja nie moge bo mąż jest
alergikiem i nie kazali pić mleka żeby
Mała alergii nie dostała

HELOł KOBITKI

KAROLINA WITAJ ...FAJNIE ZE JESTESCIE I WSZYTSKU U WAS OK
KONIECZNIE WKLEJ FOTKI - I SPOZNIONE ZYCZONKA URODZINOWE DLA LENKI

A DZIS STO LAT DLA NASZEJ BASKI - Z OKAZJI URODIZN I IMIENIN

MY JUZ PRAWIE PO REMONCIE KUCHNI..UFFFF WKLEJE FOTKI ALE AZ DOJADA JEDNE DRZWICZKI - FRONT BO BYL USZKODZONY I MUSIMY CZEKAC. KUCHNIA JEST PROSTA ALE MI SIE BARDZO PODOBA

Filipek dziś nowe słówko opanował "drut" "kółko"
ale to fajnie brzmi jak to wymawia,
A ja wolne aż do piątku he he

kubusiowa tak to jest, że nam się zazdrości jak mamy wolne, a ja zazdroszczę wszytskim nie-nauczycielom, że mogą sobie brać urlop kiedy chcą, a nie kiedy muszą (jak my). A licząc sztukowo to wcale tak dużo więcej nie mamy wolnego od innych:-pSuper, że interes z projektami kwitnie, pewnie dlatego się nieodzwyasz tu:-pza często, oczywiście:-)
zdrowia dla teściowej

karolinno, że też wszystko znajdziesz....dzięki

reklama
Do góry