reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
monysia podawalam moje gg ale nie ma sprawy napisze jeszcze raz tak wiec gg.4134933 na kompie siedze zawsze gdzies kolo 20jak maly spi bardzo chetnie ci wysle kropelki bo po co maja sie zmarnowac a moze pomoga twojej kruszynce :)

Justa - jesz zieleninę, jajca i mięcho i inne rzeczy. daje czadu nieźłe ta dieta.

BAsia - to schudniesz, a potem żarełko świąteczne. to nie dla mnie. ja po tej diecie długo nie umiałąm normalnie jeść

Ja już nie wiem co z tym moim dzieckiem robić
Dziś cały dzień płacze z braku kupy, wczoraj też się darła i prężyła więc pomogłam mydełkiem ale dziś ??? Przecież nie moge jej dziennie pomagać. Jelitka się rozleniwią zamiast uczyć się pracować. Ech nie wiem co robić

Kobitki śliczne te Wasze Pociechy :tak::tak::tak:

Justyna mebelki super ;-);-);-)

hejka:-)

monysiu - moze jednak lekarz powinien pomóc??? a jak tam twoja dieta?? moze cos maluszkowi szkodzi???spróbuj cos wyeliminować.

basieńko - tylko nam nie zniknij , szczupła jesteś a chcesz jeszcze schudnąć:szok::-)

reklama
wiecie przeczytałam teraz wątek pomóżcie Maji i az sie poryczałam

Boze dlaczego dzieci tak cierpią!!!!!!!! Jak ja współczuje tym rodzicom :-(
Stanełam w drzwiach sypialni i patrzyła na mojego Kubusia i łzy płynęły same

Dziewczyny módlecie sie za malutka Maję!!!!!!!!!!

wątek jest na niemowalkach

Do góry