reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A tak moje panny wyglądają w kolczykach :-)
caf59cb6.jpg

b0382299.jpg

reklama
Wiam serdecznie:-)Ja dzis tez znow sama maz pojechal w trase[jezdzi tirem]ale moze w przyszlym tygodniu znow na dzien sie pojawi:-)no ja niewiem czy pomaga bardziej wiecej pracy mam przy niej:-Ddzis juz od rana sprzatam jej pokoj taki balagan :-)no ale jak ma chec to pomaga:-D:-Dczarnulka22 sliczne te twoje panienki slodko wygladaja w tych kolczykach zaraz przypomniala mi sie moja coreczka tez jak miala rok przekulam jej uszka dziewczynki potem tak "doroslej"wygladaja;-)

gwioleta dziekuje ;-) Ja to napatrzec sie nie moge na moje niunie teraz jak są w kolczykach ;-) Może dołączysz się kiedyś do spotkania w real jak sie umówimy wszystkie :-)

A tutaj fotki z naszej wyprawy na sanki z dnia dzisiejszego
icon_smile.gif

3f8a638d.jpg

8804714e.jpg

297e4d97.jpg

7bef41be.jpg

0c1f1b72.jpg

97b31779.jpg

hejka:-)

witam nowa mamusie z Żor, ja też mieszkam w Żorach. Twoje skarby śliczne!!!

justyna - no ty ty ty ładnie to tak na nas kablowac nowej koleżance;-):tak:Pochwal sie juz urzadzonym pokoikiem. My w nastepnym tygodniu zabieramy sie za malowanie malego pokoju i urzadzamy Kubusiowi pokoik. mebelki i łózko juz wybrane w IKEI dodatki juz praktycznie kupione.

czarnulka - no sliczne te twoje aniołki w tych kolczykach. Spacerek widze udany!!!!!!!!!!

monysia - ale twój skarbulinek rosnie wow:-)

czanulka nie moge sie napatrzec na te czerwone noski:-)sliczne i takie podobne do siebie..ja niestety siedze w domku bo moj smerfik chory w piatek ide do kontroli jestem ciekawa co powie?
Dziekuje za tak mile przywitanie troche sie obawialam widzac ze juz tak dlugo piszecie i bardzo sie ciesze ze moge sie zadomowic:-):-)
chetnie sie spotkam mam tylko nadzieje ze maz bedzie w domu bo ktos musi zostac z dziecmi;-);-)

hej hej

mebelki już stoją !! pochwalę sie zdjeciami jak tylko takowe zrbobie

Czarnula swietne sanki !! ja mam drewniane i sa tez fajne tylko musze kocyk dawać i zaraz jest ryk że z kocykiem jest be :dry: A Pysiule sliczne księzniczki w tych kolczykach, teraz to męzuś rabat u jubilera musi załatwić :-D

Kubusiowa a jakie mebelki Kubulowi kupujecie w Ikei ?? Chodzisz jeszcze na te zajęcia z Kubusiem ??

reklama
u nas dzis była super pogoda, męzuś zabrał Liwie w południe na spacer i ulepieli bałwana i Liwia z przejęciem szukala kamieni na oczy i z rozczarowaniem w głosie jak przyszła do domu stwierdziła " Lili nie uchu bał " no ale wytłumaczyłam dziecku że uszy mozemy jutro dorobić i on wytrzyma 24h bez uchu i nie obrazi sie zezapomniała :-D

Do góry