reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

A ja zabralam wczoraj Sonie na gorke na osiedlu i pozjezdzala sobie na nartach:

Załączniki

• ABCD0001.JPG
    ABCD0001.JPG
    86,5 KB · Wyświetleń: 32
  • ABCD0004.JPG
    ABCD0004.JPG
    80,6 KB · Wyświetleń: 41
  • ABCD0005.JPG
    ABCD0005.JPG
    89,9 KB · Wyświetleń: 35
  • ABCD0002.JPG
    ABCD0002.JPG
    210,9 KB · Wyświetleń: 39
gwioleta nie mam Twojego nr gg niestety. Chętnie przyjmę kropelki bo już nie wiem co z nią robić. Znowu 3 doby nie kupkała. Wczoraj nie wiem co było grane że nawet czopki jej się w dupce nie rozpuściły a jeszcze bardziej ją zablokowały i darła jak cholera. Az dusiła mi się i trzesła. Ja ją łaps do siebie i przytuliłam mimo iż była cała w kupie. E pisze nieskładnie ale nie mam głowy ani czasu ostatnio. Żeby się dało wziąść na siebie te jej bolączki. Ryczałam razem a nią

Witam,

A ja zabralam wczoraj Sonie na gorke na osiedlu i pozjezdzala sobie na nartach:

:szok::szok::szok: na narty :szok::szok::szok: matko cały czas zapominam że Twoja Sonia to juz taka panna :-D Sportowiec Wam rośnie !!!

Czarnulka wredniak juz odpisuje !!!
Zrbiłam zdjęcie Liwii w sukience i w takich skrzydłach a potem na komputerku wyciełam Liwuśke i ławeczkę i zamaskowałam sznurki z skrzydełek i dorobiłam piórka !!

Luczynka wracaj do nas

Monysia my tez Liwii dawaliśmy te kropelki i są skuteczne !!

to teraz parę zdjątek

spotkanie z Czarnulkowymi gwiazdami

IMG_4011.JPG

IMG_4012.JPG

IMG_4016.JPG

IMG_4021.JPG

IMG_4028.JPG

troche zimy i nowe trendy niebaławanowe w Pszowie :-D
no a po szaleństwach śniegowych trzeba naładowac akumulatory ( dzień na śliniaku nie aktualny :baffled:)

IMG_4031.JPG

IMG_4038.JPG

IMG_4043.JPG

IMG_4055.JPG

IMG_4057.JPG

Justys dzieki za odpis ;-) wredaku jeden :-) Fotki rewelacyjne! Musze cię wreszcie pomęczyć o wszystkie fotki byś mi zgrała bo już tak od sierpnia sie umawiamy ;-)

reklama
Witam!!!!

Czy mnie jeszcze pamietacie :confused::sorry2::confused:
Tak naprawdę nie mam wiecznie czasu ostatnio jestem jakaś taka zabiegana i przede wszystkim jeszcze takie drobne roboty z duzym pokojem pozostały.
Justyna fajne mebelki kupiłaś je w agacie??? Bo widziałam je.

witam nowa mame gwiolete.

Ja od wczoraj jestem na diecie kopenhaskiej i zobaczymy ile schudnę do 11 grudnia :-p:sorry2::blink:

nie moge nic wiecej napisac bo mały mi przeszkadza

Do góry