reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej !!!

Witam nową mamę !!!! pisz pisz pisz !!!!

Czarnulka w kinie było super zabraliśmy jeszcze 7 letniego chrześniaka od Pawła ! Razem z Liwią wcinali po dużym popcornie, Liwii ledwo oczy było widać zza tego kubła :-) Po filnie w smyku wybraliśmy prezent dla Mikusia (brata Adasia) bo jest przeziębiony i musiał zostać w domu !!
bardzo miła niedzielka !

Dzis byłam u koleżanki ! Liwia z Dawidem (synek koleżanki w tym samym wieku) tak dawała czadu normalnie sajgon w domu i wolna amerykanka ale ani jedno nie przybiegło z płaczem do mamy :-D Potem był wieli jęk jak do domu jechałyśmy :-)

A w ogóle u nas tak wieje że szok, no i widze że wywiało połoe dziewczyn !!!

a Liwia dzis przy obiedzie jak jej mięsko pokroiłam z udka a resztę jadłam, popatrzyła na mnie w wyrzutem i powiedziała ja musze zjeść kosć ! zostałam w szoku bo:
1. Liwia mówi z reguły tylko pierwsze sylaby 2. moje dziecko nie przepuści żadnej kości :baffled:

Hej !!!

W końcu znalazłam chwilke aby poczytać
i coś napisać
Dzisiejsza noc była kiepska :zawstydzona/y:
Mała chyba pomyliła dzień z nocą :zawstydzona/y:
więcej na ten temat nie muszę pisać
Jesteśmy już zdrowi, nawet goście nas nawiedzali
Na szczęście Malusią choroba ominęła
i oby już nie dopadła :happy2:
Jutro chyba pójdziemy na usg bioderek
a w czwartek na szczepienie
Właśnie czy w związku ze szczepieniem
mam powiedzieć o naszych dolegliwościach
żołądkowych ??? Chyba tak będzie lepiej

Gwioleta śliczne Skarby :tak: Witam ;-)

witam !!! chyba sama siebie :-D

Mała miała dziś spokojną noc :tak:
zupełna przeciwność wczorajszej
Budziła się 22:20, 2:45, 6:25, 7:15, 9:30
zjadła, puściłam jej karuzele ( bo wczoraj doszła
z Allegro wkońcu ) i jestem super zaskoczona
bo Mała tak jeszcze nie gadała, super szok :szok:
teraz śpika na brzuszku :tak:

Idziemy dziś na usg bioderek na 17
i dopiero dziś dowiedziałam się że to
jest prywatne badanie, szczegół że dzwoniłam
nie raz ale dopiero dziś mnie uświadomili
dobrze że nie drogo bo 20zł
ale jeszcze ponad 100 będzie za szczepienie
w tym tyg więc jednak się nazbiera
bądź co bądź
ale Mała najważniejsza

Witam :-)Dorotka ma 9 lat aStasiu 4.5miesiaca mozna powiedzie ze juz 5 bo 5 grudnia juz blisko.Ale widze monysia ze ty tez masz sliczniutkiego bobaska ile ma twoj skarb?ja na szczescie nie mam problemow ze snem Stasia ale moze dlatego ze spi ze mna w lozku:-Dtak jest mi wygodnie.mozecie w skrucie cos napisac o sobie bo toche jest tego czytania a i tak sie juz pogubilam .Ja mam 31 lat no i dwoje dzieci siedze sobie w domku:-)i pilnuje ogniska domowego:-):-):-)

hej hej !!!

Monysia jaka śliczna klusia !!!! I jak na takiego szkraba to chyba spora co ??
A lekarce wszystko powiedz bo do szczepienia musi byc zdrowa i w ogóle !!
A my mieliśmy w ramach kasy to badanie bioderek 2 razy - dziwnie ze u Was odpłatnie!!

Gwioleta fajnie ze do nas dołaczyłaś !! Pewnie córcia Ci pomaga przy synku bo to juz duza panna !!! Ja mam zbuntowaną dwulatkę Liwie i to moje pierwsze i jak narazie jedyne dziecie a mieszkam blisko bo w Pszowie :-D A na forum są mamusie z Żor tylko mam nadzieje ze nie pókdziesz w ich ślady i będziesz tu częściej sie udzielać !!

jutro panowie przyjadą montowac mebelki :-)

reklama
hej
icon_smile.gif

A ja znowu zostałam na kilka dni sama z dziewczynkami
icon_sad.gif
moj m wruci pod koniec tygodnia
icon_sad.gif
Dziewczynki jedzą płatki z mleczkiem a ja zaglądam co tu naskrobałyście
icon_wink.gif
Zaraz po sniadanku zabiore się za sprzątanko
icon_wink.gif

Miłego Dnia kochaniutkie