reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!!!

moja dziewczyna juz ( puk puk) zdrowa !!!! dupka ożyła jej chyba w tym śniegu :-D Trysia, Sandros ja tez wyszłam ostatnio z nastawieniem na bałwana i ulepisłysmy psa bo nie chciało sie lepic :baffled: ale pies się udał :-D
wkleje zdjęcia jak wgram na kompa !!!!

Mebelki kupujemy do pokoju dziennego i juz zamówione w Agacie a w sobote malowanko szybko !!!!

Czarnulka glos oddany !!! a co do kombinezonów ja tez wole na szelkach bo Liwia wszystko pod brzuchem nosi !!
Izka witaj ponownie !! oj słono sie tłumacz z nieobecności !!
Monysia to moze coś powoduje te kolki ?? pamietam ze Liwia tak miał po tym jak ja zjdałam np twaróg albo ona wypiła herbatkę z hipa !! A ta kolka to zawsze o tej samej porze ??

kurcze jak sie tak nie pisze to sie nie wie co sie chciało :baffled:

pozdrowienia od Liwii :-D

Zobacz załącznik 59497

reklama
Monysia to moze coś powoduje te kolki ?? pamietam ze Liwia tak miał po tym jak ja zjdałam np twaróg albo ona wypiła herbatkę z hipa !! A ta kolka to zawsze o tej samej porze ??

Justyś zawsze o tej samej porze. Zaczyna już się
robić niespokojna ok 18 a potem płacze a najgorzej j
est po 21. Przechodzi tak około północy, czasem
pierwszej w nocy. Akurat wczoraj dostała herbatke z hipa
a ja nie mam pojęcia co mogłoby powodować u niej z jedzenia które ja wciągam.
Teraz nas dopadła grypa żołądkowa. Mąż właśnie
wyleczony a teraz ja latam do wc i mdli mnie
Och same problemy :-(

witam
Laura06... witam w klubie....

Ruda Śląska..... ostatnio niezbyt dobrze mi się kojarzy bo ostatnio wracałam z Chorzow Batorego do Katowic przez prawie 1,5 godziny i właśnie przez Rudę Śląską.....

ja jeszcze przesiaduję w Chorzowie narazie do jutra (druga tura od 10 grudnia brrrr) kurs jest fajny i dużo się dowiedziałam tylko dojazdy mnie dobijają i mam już ostatnio uczucie że zamieszkałam w pociągu..... prawie 6 godzin dziennie to chyba mała przesada.... ale na szczęście jak już mówiła jeszcze tylko jutro......

pozdrawiam

Jest okropnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Biegunka i wymioty, do tego wszystko mnie boli okropnie
czuje każdy mięsień, włosy.....
nawet się wyprostować nie moge
Najgorsze jest to zajmowanie się Milenką
Mężulkowi niestety wróciło :zawstydzona/y:
i leży pokonany tak jak ja :-:)-:)-(

Boje się tej nocy :zawstydzona/y::-(

Nikt ode mnie niestety nie może mi pomóc
bo ojciec ma białazke i nie można doprowadzić
do żadnej infekcji a teściowie też niedużo brakuje im do 70
i wiele wymagać nie moge ( zwłaszcza że ślizko na dworze
a troche mają do mnie )
Nie moge jednak narzekać bo dziś teściowa przyszła
mi z pomocą, wcześniej poszła do lekarza i wykupiła leki
dla mnie a potem zajęła się Małą i sprzątnęła
podczas gdy ja sobie odpoczęłam :tak:

Witam wszystkie nowe i strae mamusie.

netu w domu nie mam, przeprowadzka jeszcze nie doszła do skutku.

A mysza siedzi w domu chora, ale wczoraj bylismy na "Królewnie Snieżce" i było super.

Dzisiaj jadę na kurs i wracam po 20, jutro i w niedzielę też się kursuję.

Pozdrowienia

reklama
U nas troche lepiej :tak::tak::tak:
Wczoraj była jeszcze gorączka,
oboje mieliśmy trochę ponad 38 st :szok:
Noc była super można powiedzieć bo mała
budziła się o północy, 3, 5, 7 i 10
possała 15 min i zasypiała sama :tak::szok:
Teraz już nie ma żadnych objawów choroby
jedynie zmęczenie nam towarzyszy

Tak wogóle to Witam Was popołudniowo :biggrin2:

Do góry