reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-)dziewczyny chciałam wam polecić mojego pedodonte - to dr Grzybowska przyjmuje w Chorzowie na ul. Wesołej 20 (koło stadionu Ruchu)
tel : 0 32 2463801
piszę bo wiem jak trudno znaleźć dentystę , który chce przyjmować maluchy a i ma do tego jeszcze podejcie do dzieci
moja 2 letnia Julka na pierwszej wizycie dała sobie zalakować ząbki i nie chciała opuścic gabinetu

mam nadzieję że te namiary pzydadzą się którejś z was

reklama
Witam,

Trysia poslalam dwa maile, mam nadzieje, ze dojda, troche duze te pliki... Nie wiem jaka tolerancje ma Twoja skrzynka

Czarnulka mysle, ze pasuje, jest w jasnych kolorach. Polecalabym jednak spodnie, ktore sa na szelki, tak, ze snieg nigdzie sie nie dostanie...

Pozdrawiam,

Witajcie Mamuśki po bardzo długiej przerwie na tym wątku!
Widzę bardzo dużo nowych "twarzyczek":-)

Ja z mała informacja

Jakbyście chciały zasięgnąć wiadomości na temat:
funduszy inwestycyjnych, programów oszczędnościowych dla Was lub dla Waszych maluszków chętnie pomogę:D

Wiem, że kiedyś rozmawiałyśmy z dziewczynami u Marcówek 06' o takich programach i pamiętam, że było dosyć duże zainteresowanie, więc może i Wy czasem sie nad tym zastanawiacie, a nie bardzo wiecie co, gdzie i kiedy:)
Dajcie znać chętnie Wam pomogę:-)

Goraco pozdrawiam, izka

Hej :-)

A ja jednak kupiłam dla Wikusi taki kombinezon z tej samej firmy co własnie pisała kasia tcm :-)

kw38_10728_b200.jpg

A taki kupiłam dla Emilki :-)

0dc3d2693ac63095med.jpg

Witam,

Czarnulka kombinezony fajne. Bardziej dziewczece ;-)
Zaglosowalam i jak nie zapomne, to postaram sie codziennie oddac glos.

Dzis u Soni w przedszkolu byla zabawa... Sonia wystepowala, wygrala jakas zabawke, wybawila sie... A my padnieci.

Wklejam w koncu zdjecia z zabaw na sniegu

Załączniki

• DSC00128.JPG
    DSC00128.JPG
    143,3 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00130.JPG
    DSC00130.JPG
    140,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC00133.JPG
    DSC00133.JPG
    128,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00140.JPG
    DSC00140.JPG
    97,1 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00144.JPG
    DSC00144.JPG
    128,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Witam wszystkie mamuski slazaczki:-) Ja jestem ze slaska a dokladnie z Rudy Slaskiej.Pozdrawiam wszystkie mamuski i tatusiow ze slaska.:-)

Do góry