reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej
icon_smile.gif

Ja wpadłam pokazać obiecany kubeczek który dałam mężusiowi na urodzinki
icon_smile.gif
w real wygląda jeszcze lepiej bo fotki nie wyszły najlepiej
icon_wink.gif

obie stronki kubeczka
icon_smile.gif

b17c77e0.jpg

997dc663.jpg

Przez weekend mnie nie będzie bo jutro urodzinki tescia a w Niedziele robimy małą imprezke urodzinkową mojego m
icon_smile.gif

papa
icon_smile.gif

reklama
Halooo kobitki, co jest z Wami????
A gdzie sie podziewają nasze nowe Mamusie???
Kurde, zasypało Wam kompy czy co???:angry::angry::angry:
A my chcielismy ulepic wczoraj bałwana, przygotowalismy czapeczke, którą dziabągo pomalował i marchewka poszła w ruch, a tu niespodzianka, śnieg nie chce sie lepić... Maćko biedactwo był zawiedziony...
Czarnulka, ale ładny ten kubeczek, powiedz ile kosztuje taka impreza??bo sama tego chyba nadruku na kubku nie zrobiłaś...
Sandros posłałam Ci drugi raz na GG mój adres mailowy, ale zdjęć od Ciebie nie dostałam..:-:)-(
Luczynka, może pokazałabyś się tutaj od czasu do czasu, he???
Justynko jak tam Liwcior??śnieg ją rozkręcił???

Witam,

Trysia, my mielismy to samo. Obiecalam Soni, ze ulepimy balwana, a snieg kicha, nie lepil sie, ale za to ostro porzucalismy sie snieznym puchem. Jutro wstawie zdjecia.
A co do adresu, to nadal nie mam. Nie wiem co z tym gg :wściekła/y: Przesli mi maile - sandros@interia.pl

Czarnulka - kubek super

Pozdrawiam,

Hello !!!

Ja się właśnie zwlokłam z łóżka:-p
Ostatnio jakaś wykamana chodzę :zawstydzona/y:
Nie mam na nic czasu kurde :baffled:

Nie chcę też zapeszać ale od 2 dni nie było wielkich
problemów z kolkami :biggrin2: ten espumisan
chyba zaczął działać :tak:

No to mamy zime na całego :tak:

Trysia udało mi się odśnieżyć kompa :-D:-D:-D

Czarnulka bardzo ładny kubeczek :tak::tak:;-)

A i jeszcze coś

Moja Malusia dokładnie od 3 dni się do mnie
uśmiecha jak pochylam się nam łóżeczkiem
i do niej mówie :tak::-D:tak: takie to bombowe uczucie :-)
Główke trzyma już bardzo wysoko i długo
ale nie uwierzycie: Wczoraj 2 razy mi się obróciła
z brzuszka na boczek !!! :-):-):-):-)
Wodzi wzrokiem za moimi paluszkami już też
bardzo długo :tak::tak::tak:
Ona wogóle jakoś wszystko chyba za szybko robi :confused:
bo i grucha se już na calego :-D

Hej :-)

Monysia super ze niunia juz nie ma problemów kolkowych i super ze tak ładniue sie rozwija i robi taaakie postępy :-) Brawo!

Wszyscy u mnie zdrowieją :-) .A ja jestem chora :-( idę leżeć :-(

reklama
Monysia, super że koleczki ustąpiły, możesz spokojnie sie przekimać w nocy, i cieszę sie ogromnie że udało Ci się odśnieżyc kompa:-):-) bo z tego co widzę to co niektórym chyba nie...Wierzę Ci że jestes taka zachwycona postępami, bo teraz to z dnia na dzień Maleńka będzie coraz większa z coraz to większymi postępami w rozwoju...każdy dzień z takim maleństwem przynosi coś nowego...super !!!:-):-) a do tego wszystkiego ten rozbrajający uśmiech...ech...cudowna sprawa ; DZIECKO..
Czarnulka, no to chyba nie jesteś czarownicą, no chyba że czarownice też bierze choróbsko..;-)
Diablica no to czekamy do piątku, bo za niedługo chyba zacznę robić listę obecności...co jest kurde z Wami??????jedna strona z postami i zdjęciami na 4 dni???? nie jest to przegięcie pały.???:baffled::crazy:.
Luczynka a co z Wami, coś taki smutas ??? teściowa daje CI popalić, czy może na zdrówku niedomagacie??? co jest, odezwij się małpo jedna..!!!!!
Sandrosku mój mail to postrowsk@o2.pl, coś Ci prześlę..
Buziaki i pozdrowionka

Do góry