reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justys Wikusia juz prawie wyzdrowiała ale Emilka ma brzydki nadal kaszelek od kilku dni :-( a R Grypa zaatakowała :-( Dzisiaj leżał cały dzień w łóżku ale od jutra jedzie do pracy :-( Mnie czarownicy wcielonej wirusy nie chcąruszyc hahahaha i to moje szczęście :-) Buziolek dla Liwciorka oraz ciebie i pozdrowienia dla P ;-)

Dobranoc!

hej kochaniutkie
icon_smile.gif

A ja teraz jade z Emilką do przychodni
icon_sad.gif
nic jej sie nie poprawia
icon_sad.gif
a dzisiaj jej troszeczke krew z noska poleciała
icon_sad.gif
Wikusia na szczęście już całkowicie prawie wyzdrowiała
icon_wink.gif

hej !!!

Czarnulka pisz zaraz co z Emi ??? No i współczucia bo chłop chory w domu to ... :sorry2:

po południu lece mebelki oblukać bo jedyna okazja ( póki mezowy ma chęci ) i w sobote musimy odmalowac bo jedyna wolna sobota a potem kapa ! Wolałabym to odłożyć aż sie Liwia opamięta ale jak nie teraz to potem juz nie ma kiedy a chce przed świętami to zrobić !!

Witam !!!

Dużo zdrówka dla Dzieciaczków

Justyna pochwal się potem mebelkami :tak::tak::tak:

Moja Gwiazda po wczorajszej kąpieli (o 20 )
męczyła nas do 1 w nocy :dry: maruda
Dopiero jak siedziałam przy łóżeczku, masowałam
jej brzuszek bo twardy i nóżki przywodziłam do brzuszka
to walnęła kupcie i bączki i dopiero zasnęła
Teraz też już dłuuugo nie śpi a ja ciągle latam
i jej smoczka wsadzam bo marudzi jak wypada
Wogóle wczoraj co mi odwaliła :szok:
Po jedzeniu z jednej piersi dalej ryczała
i jadła jeszcze z drugiej :baffled:
A ja czuje że mi cycki "schudły"
nie są już ani twarde ani takie wypełnione
Czy coś się dzieje nie tak ???
Mleko zanika albo cuś :confused:
A może już produkują tyle ile potrzeba
ale czemu jadła wczoraj z 2 ???

Monysia może być tak że juz produkują odpowiednią ilość dla Twojej żarłoczki ale jak czujesz ze masz mało pokarmu to spróbuj pic te herbatki dla mam karmiących mi bardzo pomagały ! Dodatkowo są z takimi ziółkami które nie tylko działąją na laktacje ale i na brzusio dzieciątka !!! Pijesz cos takiego ?? tylko jak dla mnie to ta z hipaa nie sprawdzała sie tak jak te w saszetkach !!! I duzo pij w ogóle i jedz takie drożdżówki itp

a mebelki jak bedą stąły to sie pochwale jeszcze kolorek na ściane musze wykombinowac !!!

reklama
Hej!!!

My już prawie po remoncie tzn. teraz trzeba czekać na meble. Wczoraj zamówiliśmy i do 2 tygodni mają być a rogówkę w tym tygodniu powinniśmy dostać a facet zabudowywać kaloryfer i futryny powinien na początku tygodnia. Wszystko nam się odwleka myslałam, że szybciej wszystko już bedzie zapięte na guzik. Mamy pusty ale czysty pokój ale nie ma na czym siedzieć a Kamilek ma pole do biegania.

Justyna a jaki pokój remontujesz Liwci???Podobno w przyszłym roku mają podrożeć meble

Monysia - proponuję herbatkę dla Karmiących z Hippa dla mnie była rewelacyjna ale potem przestałam pic bo Kamilek często jadł i miałam nawał pokarmu. Moim zdaniem żeby mieć dobrą laktację należy często przykładać dziecko do piersi. Mój mały wisiał co 40 min na cycku. Także teraz już nie karmię miesiąc a jeszcze mam pokarm.

Do góry