reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam Kobitki !!!

U mnie już były odwiedzinki
byłam rano na targu ale nic nie było :-( mało straganów :zawstydzona/y:
byłam w ośodku załatwić Małej usg bioderek-
dopiero 20 XI :szok: bo u nas to co kilka
tyg przyjeżdżają ze sprzętem :confused:
na pierwszą wizytę mamy przyjść w przyszłym tyg
tak w czwartek i wtedy spytam o tego neurologa
a jak będzie dużo czekania to pójdziemy prywatnie :tak:

Nie wiem czy dobrze zauważyłam ale wydaje mi się
że Mała robi lepiej i częściej kupki jak ja przyjmuje
żelazo ( fakt że są zielone i ne pachną :-D ale są często)
bo jak miałam 3 dni przerwy to miała problem,
robiła z trudnością 2 na dobe
Myślicie że to ma jakiś związek ???

Czarnulka super wyglądałaś na ślubie :tak::tak::tak:
Ładna fryzurka ;-);-);-)
Maleństwo przesłodkie

Moja Wiktoria to mnie rozwala swoimi tekstami hahaha
icon_lol.gif

JA : ''Wikusiu widziałaś Emilki butelke z piciem?''

Wiki : ''no!''

Ja : ''a gdzie widziałaś? ''

Wiki : ''nie wiem?!''

icon_cool.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif

Monysia moim zdanie to dobrze że niunia sie wyprużnia :-) bo moje czasami miały problem i ciągle płakały :-( No i zdaje mi sie ze ma to związek.Bo tak samo jak moje miały kolke a nic im jeszcze nie mogłam podawac to sama piłam wode koperkową by w mleczku przszło dla dziecka :-) Dziękuje za komplemenciki fotkowe ;-)

Justynko i co lekarka powiedziała? Jak czuje się Liwciorek? bo tu umre z niewiadomej ;-)

hej !!!!!

Liwusia czysta osłuchowo :tak: i generalnie nasza pani doktor stwierdziła że narazie bez zarzutów ale jeszcze do wtorku uważać czy kaszelku nie przybywa i czy nosio czysty !!! Aż mi ulżyło !! No i stwierdziła że widocznie Liwia ma wrażliwe jelitka skoro miała kiedyś tez takie rewelacje i często jakieś biegunki niewiadomego pochodzenia takie jedniodniowe i że moze być tak że przy infekcjach, grypkach będą pojawiać sie takie rewelacje jelitkowe :baffled: No i nie ma sensu teraz dociekać czy to był rota wirus czy nie bo leczenie jest to samo a to że go przeszła go to wcale nie uodparnia organizmu :sorry2: Przepisała mi taką kuracje na uspokojenie jelitek po takich akcjach !!
No zobaczymy jak to będzie !! Usg brzuszka juz miała to nie wiem co za badania jeszcze mozna zorbić oprócz posiewu kupki !! :confused:

Justys ciesze sie ze pani doktor przyniosła dobre wieści :-) Teraz niech Liwcia nabiera sił na dalsze zabawy z mamusią ;-) Malusia księżniczka :-)

Hej!!!

Witam po długiej przerwie. Jestem usprawiedliwiona bo jak wiecie to miałam remont. Już jest po i wielkim brudzie ale jeszcze pusty. W przyszłym tygodniu będzie rogówka, firany i może i meble. Także mieszkanie jeszcze nie jest takie jak powinno bo musimy jeszcze troszkę posprzątać ale jak bedzie już skonczony pokój to może wkleje wam zdjątka ;-)

Zdrówka dla Liwi i Ola

Czarnulka gdzie mogę zobaczyc zdjęcia z wesela bo ich nie umiem znależć :-D

reklama
witam się!
siedzę tu już trochę a dopiero co zauważyłam temat regionalny:)no i już widzę znajomą "gębę" Monysi,też jestem z październikowych mam:tak: i też ze śląska,konkretnie pochodzę z Tychów a mieszkam obecnie w Bieruniu,takie małe miasteczko na trasie Tychy - Oświęcim,jakby ktosik nie wiedział,miasteczko bardzo stare i ładne,mamy rynek dopiero co wyremontowany i piękny drewniany kościółek z XV w.(o ile pamiętam),szkołę,basen i takie tam..
pozdrawiam ślazary i nie tylko!

Do góry