reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello

Czarnulka to udanej imprezy...ale wam fajnie. My czekamy na fotki
Aha wiesz teraz udalo mi sie troche co do tej diety. Juz 3 dzien za mna. Zero slodyczy i chipsów oraz mało chleba...jak już to ciemne lub wafle ryżowe.
Ciekawe jakie beda rezultaty w grudniu(pod koniec roku wejde na wagę):szok::szok::szok::szok:

reklama
Dziewczyny (te ktorych dzieciaczki same już siusiaja)
Filipek w dzień woła że chce siusiu ale na drzemke i na noc zakładamy pampersy. Kiedys spróbowałam na drezmke w majtusiach i rezultat....obsikany.:crazy::crazy::crazy:..juz kilka razy
Macie może jakies sposoby na to by już nawet noce były bez pampersa???????????????????:eek::eek::eek:

Moja Córa dzisiaj była wyjątkowo marudna
ciągle by chciała na rączki

A ja się dzis zważyłam Kobitki :tak:
Spadło 10 kg ( w ciąży przytyłam 15 )
więc jeszcze zrzucić te 5 i będzie waga
sprzed ciąży, czyli 50 kg
ale nie zależy mi na tym aż tak
byle tylko biodra się troszkę "zwężyły"
bo nie wczodze w spodnie :laugh2:
a brzuszek zniknął :-):-):-)

Kobitki Mała się często krztusi a mi
aż serce do gardła nieraz podchodzi
bo się boje
ostatnio zaczęła wymiotować
z czego takie rzeczy ???
i co robić ??? po żyganku może dalej jeść
jeśli jest głodna czy co rozbić ???
Głupie pytania ale dla mnie ważne

Witam
Oluś pierwszy raz do przedszkola poszedł....

dał "cześć" Pani, ujrzał dzieci i... poszedł jak przecinak, mama i tata już nieważni:-D,

oby zawsze z taką chęcią chodził....

Witam,

Monysia pytania w cale nie glopie. Nie jestem pewna, byc moze przed karmieniem odciag troche, bo mala nie radzi sobie z takim nawalem, jaki w leci. Jezeli krztuszenie wystepuje nawet pod koniec jedzenia, to nie bardzo wiem co poradzic :zawstydzona/y:
Wymiotowala, bo sie krztusila, czy cos jest na rzeczy, czy moze tylko duzo ulwa? Jesli faktycznie wymiotowala, to moze troche odczekaj, niech jej brzuszek troche odpocznie.
Ja juz sporo zapomnialam, lepiej jeszcze niech Ci jakas mamuska poradzi...

A u nas chory za chorym. Sonia jeszcze dobrze nie wyzdrowiala, to ja mam zapalenie lewej zatoki, co przenioslo sie na ucho :-(
Coz jak wyzdrowiejemy bierzemy sie za wzmacnianie - baseny, dlugie zabawy na dworze, lekkie ubieranie, duzo soczkow...
Zaczelam tez chodzic na silownie, ale choroba przerwala :wściekła/y: Ale fajnie jest - rowerek, duzo cwiczen na brzuch... Juz nie umiem sie doczekac, jak znow zaczne chodzic :-)

Pozdrawiam,

reklama
Monysia - wymiotuje czy ulewa? a jak z przybieraniem na wadze? to może z nawału pokarmu albo refluks. może spytaj lekarza lub położnej jak przyjdzie na wizytę.

Do góry