reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaśka wymiotuje bo to po jakimś czasie leci
już takie grudkowate

Położna już była i chyba już nie przyjdzie
za tydz ide na kontrole zaś tego krwiaka
na główce to spytam
no chyba że coś mnie bardziej zaniepokoi
to wybiore się wcześniej
A na spacerki to już chyba pomału moge wychodzić
na króciutko ???

A dziś to ciągle śpi
w nocy pobudki były 23, 5, 7, 9, 11,
i budzi się tylko na karmienie i zasypia
tak jeszcze nie było
i tylko 2 razy kupcie robiła

reklama
wITAM

Mam chwile więc cosik tu skrobnę.
Dzis zakupiłam gazetke DZIECKO za jedyne 6.90zł i gratis są ładane rajstopki , dobre gatunkowe w rozmiarze akurat jak na Filipka. Pani z kisoku mówiła ze były tez ładne czapki i szaliczki. Naprawde polecam bo gazetka jest gruba i dużo fajnych rzeczy pisze.

A tak na marginesie jestem szczęśliwa bo dostałam dzisiaj orzeczenie z PZU. Przyznano mi odszkodowanie fiu fiu i to całkiem sporo. Szkoda ze 25% zabiera mi Kancelaria Prawnicza ale jakby nie było to im też sie należy bo wszystko za mnie załatwiali
Dziś zrobiłam listę c o najbardziej potrzebuję:-):-):-)jak Grzesiek zobaczy to powie ze oszalałam a co w końcu odszkodowanie się należy ;-);-);-);-)

Załączniki

• ewa i melody.JPG
    ewa i melody.JPG
    43,4 KB · Wyświetleń: 32
Cos mnie na wspomnienia wzięło

Ale malutki byłem:-):-):-)

Załączniki

• 100_0399.JPG
    100_0399.JPG
    612,4 KB · Wyświetleń: 26
  • 100_0424 małe.JPG
    100_0424 małe.JPG
    36,3 KB · Wyświetleń: 31
Ewcik to życzę powodzenia, bo u mnie totalny opad mobilizacji, tez niby jestem na dietce,jak to każda kobita, ale jakoś ciężko mi odmówić sobie niektórych rzeczy, ja po prostu kocham jeść, za bardzo kocham i dlatego takie są efekty...:-:)-(
Monysiu mój dziabąg niestety nie pił cycucha więc niestety nie wiem co to jest nawał pokarmu,ulewanie znam to normalka czasami mniej czasami więcej zależy ile wytrąbił z butli...ale lepiej zapytaj lekarza, a jak często Mileńkiej się zdarza w ciągu dnia??
Justynko where R U??? Jak humorek??:blink:
Czarnulka na imprezie baluje, a może w kosciele teraz, albo jeszcze w przygotowalni robienie makijażu itp itd:tak::tak:
Luczynka a co z Toobą małpico??? Miałaś ten telefon w sprawie korków??
MMM widziałam na GG a tu sie nie pokaże gadzina jedna...
:wściekła/y::wściekła/y:
Kaśka76 a a u Ciebie jak humorek,poprawił??? bo ostatnio coś tez niezbyt ...;-)
AAAA i ZŁOTKO MOJEEEEEEEE:-D:-D
Pozdro,buziale i miłego weekendu życzę!!!

Witam !!!

Wczoraj znowu ponad godzine się męczyłam
żeby Mała zasnęła, znowu problemy z kupą
pręzy się i nóżki podkurcza i znowy wymiotywała
Ona tak potrafi 4 razy na dzień
No a jeśli chodzi o wagę to od wypisu ze szpitala
do kontroli przybrała
Tylko te problemy zaczęły się po kontroli
a ja nie mam wagi :baffled:

Ewcik ładne te wspomnienia :tak::tak::tak:

reklama
Trysiu niestety nie mialam zadnego nowego tel w sprawie korepetycji, a czekam na jeszcze jeden. A co tam u Was Kochana?? Musimy koniecznie sie znow spotkac :tak:

Czarnulko udanej imprezki ;-):-)

Ewcik jaki FIlipek byl slodziutki :happy2: ach! az mnie wzielo na wspominki i poogladalam sobie Fotki Oliwki ze szpitala :tak:a brzucholek masz cool :-p:-)

Monysiu skro to ulewanie badz wymiotowanie zdarza sie Milence tak czesto a jest karmiona piersia to ja na Twoim miejscu nie czelalabym tylko jeszcze dzis pobieglabym do pediatry :tak:Oliwka byla karminona z butli ale tez jak miala bodajze 5 miesiecy to wyladowalismy na pogotowiu bo caly dzien mi ulewala i wymiotowala i sie ogromnie wystraszylam :-(okazalo sie ze wystarczy zmiana Jej dietki, gestsze mleko z kleikiem, i zupka marchwiowa oraz leki. Ale zaznaczam ze byla karmiona sztucznie.

Diablica a jak tam wrazenia Ola po pierwszym dniu w przedszkolu, czy z wyjscia z przedszkla tez sie tak cieszyl jak z przyjscia?? :-p

Justynko nie przejmuj sie tym autem, ja nasze tluke regularnie :baffled::-( W tym tygodniu chcialam wjechac do garazu z otwartym bagaznikiem :baffled::baffled::-(Wyobraz sobie mine G. gdy zobaczyl klape z samochodu :angry:

Do góry