reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
1. Lato wróć!!!!!!
2. Moje dwa skarby
3. Kochana moja istotka
4 No to w droge!!!

Załączniki

• DSC06786.JPG
    DSC06786.JPG
    36,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC06792.JPG
    DSC06792.JPG
    83,2 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC06798.JPG
    DSC06798.JPG
    115,7 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC06810.JPG
    DSC06810.JPG
    83,3 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Dziewczyny to nie naczyniak tylko krwiak
a te wymrażanie naczyniaków znam
bo moja siostra to miała ich kilka
jeździli z nią do Katowic na wymrażanie

Podałam Małej troszke herbatki z kopru
ale tylko ok 30 ml i pomogło
zrobiła wielką kupkę i pokąpieli
po 2 godzinkach następną
ale mi ulżyło

Jestem zmęczona dzisiejszym dniem

Kubusiowa super foteczki :tak:

Hejka
Ja dziś witam pierwsza....

jestem co prawda w pracy ale kawusia u mamusi już z rana zaliczona.... jak Olusia zawiozłam....

moja biedna mama aż się popłakała bo dziś Oluś ostatni raz u nich na dyżurze przedpołudniowym bo od piątku idzie do przedszkola.... ale coś więcej później Wam napiszę bo teraz samo przezsię się rozumie że w pracy nie mogę puścić wodzów chęci pisania a mam Wam więcej do powiedzenia.... muszę się komuś wyżalić bo jeszcze trochę i mnie rozerwie.... powód?... oczywiście "kochana teściowa"... ale o tym później.....

życzę miłego dnia

Hello !!!

Można powiedzieć że
moja dziesiejsza noc była wspaniała :tak:
do teraz Córa z Tatusiem sobie chrapią :biggrin2:

Diablica och te teściowe :zawstydzona/y:
Mama Kochana, będzie jej brakowało wnusia :tak:

hej !!!!

buuuuu nie mam weny, zarqaziła mnie Diablica :eek:

Luczynka zdrówka !! i fajnie że napisałas bo juz sie martwiłam !!

Kubusiowa oj jaki czaruś Ci rośnie :-D

Monysia okłady z ciepłej pieluszki tetrowej tez pomagają !!! a jest też woda koperkowa w aptekach i dla takich maleństw na piersi bardzo dobra na takie rózne !!
Liwia tez czasem tak płakała i pręzyła sie na początku, widac było że brzuszek boli i lekarka pow że to dlatego że te małe jelitka dopiero zaczynjaą funkcjonować itd !!

Mnie tez do poniedziałku niet, bo jutro zostaję u siostry do soboty :-D sama z Liwią :tak::-D
pozdrowionka

hejka:-)

justyna - może to poprosu zmeczenie jesienne:cool:, za duzo ostatnio pracowałaś. Ja niedawno tez przechodziłam jakies dziwne załamanie, ale mieliśmy warasztaty z psychologiem i wiesz jednak tacy ludzie sa potrzebni wiele spraw sobie uswiadomiłam, a szłam z lekkim niesmakiem

reklama
HEj

Justysiu co sie dzieje???

JA też jakaś chodze taka zakrecona :-( a dzisiaj mnie doły jakies dziwne łapały a m jak na złosc nie ma i nie miałam do kogo sie przytulic :-( idę spac bo mnie i głowa boli i zaraz zaś cos mnie weźmie na dołki :-( Oy to szybciutko mineło :-(

Do góry