reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
dzien doberek hahaha
a ja dzisiaj ide do kolezanki na kawke z dziewczynkami a wiec dozobaczenia ;-)
a ja dzisiaj ide do kolezanki na kawke z dziewczynkami a wiec dozobaczenia ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A ide do kolezanki co dwa bloki dalej mieszka ;-)
trysia77
Fanka BB :)
a to Ci dobrze!!
Kaśka76 może odezwałabyś się też na naszym forum,coo? bo widzę że wcześniakowych to sie udzielasz... Ja też jestem mamą wcześniaka,więc wiem jak to jest..mimowolnie szuka się kontaktu z matkami, które przezywały wszystko podobnie jak my..zajrzyj tu do nas czasami też...
Kaśka76 może odezwałabyś się też na naszym forum,coo? bo widzę że wcześniakowych to sie udzielasz... Ja też jestem mamą wcześniaka,więc wiem jak to jest..mimowolnie szuka się kontaktu z matkami, które przezywały wszystko podobnie jak my..zajrzyj tu do nas czasami też...
diablica2
mały wielki OLO :)
hejka
Czarnulka.... udanej "kawki".....
Trysia77... udanego prasowania.... jak skończysz możesz wpaść do mnie też jest niezła sterta do prasowania.... ja ostatnio hurtem jabłka przerabiam zamiast prać i prasować hihihihi
Ewcik.... a jak by tak połączyć Twojego muzyka z moim to już by duet był... a może w przyszłości jakiś zespół by założyli hihihih... i napisz mi jak to pieczywo czosnkowe robisz, sama bym takie zjadła
Czarnulka.... udanej "kawki".....
Trysia77... udanego prasowania.... jak skończysz możesz wpaść do mnie też jest niezła sterta do prasowania.... ja ostatnio hurtem jabłka przerabiam zamiast prać i prasować hihihihi
Ewcik.... a jak by tak połączyć Twojego muzyka z moim to już by duet był... a może w przyszłości jakiś zespół by założyli hihihih... i napisz mi jak to pieczywo czosnkowe robisz, sama bym takie zjadła
reklama
kubusiowa
Fan(ka)
trysia to dzieki mojemu młodemu sie tak szybko wyrobiłam dzisja wstalismy o 6 ranoa niedawno wstał i w strasznie złym nastroju, jeździ teraz odkurzaczem i cały czas miałczy a prasownako tez na mnie czeka, ale treaz mężus kawusie zapodaje wiec luz
kaśka -jak tam dzionek w pracy mija
czarnulka - smacznej kawusi, łącze sie z tobą:-)
ewcik- ale Filipkowa fruyzura odjechana apropo koszule ma taka jak kubus i jego tatuś
diablica - a jak tam nastawienie do zycia lepsze????
kaśka -jak tam dzionek w pracy mija
czarnulka - smacznej kawusi, łącze sie z tobą:-)
ewcik- ale Filipkowa fruyzura odjechana apropo koszule ma taka jak kubus i jego tatuś
diablica - a jak tam nastawienie do zycia lepsze????
Podziel się: