reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:tak:hejka:-)

No co to sie porobiło o tej porze jeszcze nikt tu nie zawitał:szok:
No ja obiadek juz zrobiony posprzatane, Kubus własnie usypia czyli mam czas dla siebie:-):tak:

No to co złotko moje:tak:;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

reklama
Kubusiowa, to Ty jestes perszing że juz masz obiadek i posprzątane...podziwiam...:tak::tak:
Srebro moje;-)
Ewcik ale ten Twoj Fifi juz duży facet, a jaki przystojniak!! nonooo... ja mysle że do niego juz kolejka teściowych się ustawia :-)))

o i czarnulka jest, noo...ładnie...czy ktos jeszcze??:-):-) a gdzie to się wybierasz???
A ja sobie ladnie prasuję niezłą sterte bo druga czeka juz w pralce zeby ją uprać , hahahaa

a to Ci dobrze!!
Kaśka76 może odezwałabyś się też na naszym forum,coo? bo widzę że wcześniakowych to sie udzielasz...:tak::tak: Ja też jestem mamą wcześniaka,więc wiem jak to jest..mimowolnie szuka się kontaktu z matkami, które przezywały wszystko podobnie jak my..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:zajrzyj tu do nas czasami też...

hejka

Czarnulka.... udanej "kawki".....:-D

Trysia77... udanego prasowania.... jak skończysz możesz wpaść do mnie też jest niezła sterta do prasowania.... ja ostatnio hurtem jabłka przerabiam zamiast prać i prasować hihihihi:-D

Ewcik.... a jak by tak połączyć Twojego muzyka z moim to już by duet był... a może w przyszłości jakiś zespół by założyli hihihih... i napisz mi jak to pieczywo czosnkowe robisz, sama bym takie zjadła :-D

:-):-)upsss, chyba cos humorek niezbyt dopisuje Kasia76...wiem szarość życia czasami może być nużąca, ale ja ostatnio doceniam tą szarość dnia, bo co by bylo jakby jej nie było...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
trysia to dzieki mojemu młodemu:-D sie tak szybko wyrobiłam dzisja wstalismy o 6 rano:tak:a niedawno wstał i w strasznie złym nastroju, jeździ teraz odkurzaczem i cały czas miałczy:baffled::baffled: a prasownako tez na mnie czeka, ale treaz mężus kawusie zapodaje wiec luz:-D

kaśka -jak tam dzionek w pracy mija

czarnulka - smacznej kawusi, łącze sie z tobą:-)

ewcik- ale Filipkowa fruyzura odjechana :-D apropo koszule ma taka jak kubus i jego tatuś:tak:

diablica - a jak tam nastawienie do zycia lepsze????

Do góry