reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:tak:hejka:-)

No co to sie porobiło o tej porze jeszcze nikt tu nie zawitał:szok:
No ja obiadek juz zrobiony posprzatane, Kubus własnie usypia czyli mam czas dla siebie:-):tak:

No to co złotko moje:tak:;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

reklama
Kubusiowa, to Ty jestes perszing że juz masz obiadek i posprzątane...podziwiam...:tak::tak:
Srebro moje;-)
Ewcik ale ten Twoj Fifi juz duży facet, a jaki przystojniak!! nonooo... ja mysle że do niego juz kolejka teściowych się ustawia :-)))

o i czarnulka jest, noo...ładnie...czy ktos jeszcze??:-):-) a gdzie to się wybierasz???
A ja sobie ladnie prasuję niezłą sterte bo druga czeka juz w pralce zeby ją uprać , hahahaa

a to Ci dobrze!!
Kaśka76 może odezwałabyś się też na naszym forum,coo? bo widzę że wcześniakowych to sie udzielasz...:tak::tak: Ja też jestem mamą wcześniaka,więc wiem jak to jest..mimowolnie szuka się kontaktu z matkami, które przezywały wszystko podobnie jak my..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:zajrzyj tu do nas czasami też...

hejka

Czarnulka.... udanej "kawki".....:-D

Trysia77... udanego prasowania.... jak skończysz możesz wpaść do mnie też jest niezła sterta do prasowania.... ja ostatnio hurtem jabłka przerabiam zamiast prać i prasować hihihihi:-D

Ewcik.... a jak by tak połączyć Twojego muzyka z moim to już by duet był... a może w przyszłości jakiś zespół by założyli hihihih... i napisz mi jak to pieczywo czosnkowe robisz, sama bym takie zjadła :-D

:-):-)upsss, chyba cos humorek niezbyt dopisuje Kasia76...wiem szarość życia czasami może być nużąca, ale ja ostatnio doceniam tą szarość dnia, bo co by bylo jakby jej nie było...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
trysia to dzieki mojemu młodemu:-D sie tak szybko wyrobiłam dzisja wstalismy o 6 rano:tak:a niedawno wstał i w strasznie złym nastroju, jeździ teraz odkurzaczem i cały czas miałczy:baffled::baffled: a prasownako tez na mnie czeka, ale treaz mężus kawusie zapodaje wiec luz:-D

kaśka -jak tam dzionek w pracy mija

czarnulka - smacznej kawusi, łącze sie z tobą:-)

ewcik- ale Filipkowa fruyzura odjechana :-D apropo koszule ma taka jak kubus i jego tatuś:tak:

diablica - a jak tam nastawienie do zycia lepsze????

Do góry