reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
justyna - dla ciebie usmieszek Kubusia:tak:

Załączniki

• DSC06697.JPG
    DSC06697.JPG
    53,9 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Kubusiowa sie nas przestraszyła....w końcu.
Wiesz kuchnie jakis znajomy Grzeska bedzie nam robił. Zamówilismy tradycyjna , nie zadrogą , jak bedzie zrobie fotki i wkleje.:-):-):-)
Byłaby lepsza ale ostatnio mężuś zaszalał i kupił telewizor LCD za ponad 3 tys. ----buuuuuu kosztem mojej kuchni.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny podam wam przepis na fajną sałatkę i co najważniejsze szybką:-):-)

składniki
- brokuły (ugotowane )
- makaron rurki lub jakies inne (ugotowany)
- pierś z kurczaka ugotowana
- minimalnie kukurydzy konserwowej
- majonez
- zabnek czosnku - nie musi byc , zalezy jak to lubi.

Pychotka :-):-):-):-):-):-)

ZŁOTO!!!!!

Wczoraj zakupki w ikei nie udane. Nie ma fajnych karniszy...Pojechaliśmy do Castoramy i kupiliśmy farbę do sufitu DULUX za 64 zł. :wściekła/y::szok::wściekła/y::szok: Normalnie :szok::szok::szok: a chcielismy lepszą bo to pokój dzienny i zeby było ładnie. Oglądalismy lampy i te co nam sie podobały były za 450 -650 zł :szok::wściekła/y: i nie kupiliśmy narazie bo niestety narazie brak kasy. ten remont nas doszczętnie spłucze ....

Kubusiowa - lazania wyszła pychotka zjedliśmy wczoraj na obiad i mamy jeszcze na dzisiaj ;-) Co do remontu to musimy pogadać o kilku szczegołach na gg bo nie chce coś nawalić a potem będzie to skutek nieodwracalny :-D Kubuś już fajny i przystojny chłopczyk :-) Musimy się kiedyś spotkać jeszcze w tym roku bo chciałabym żeby Kamilek troszkę pobawił się z kolegą :tak::-D A i musimy oblać tą waszą działeczkę ;-):-):-D;-)

Ewcik - ja nie wypowiadam sie na koszty a co dopiero kuchni. Robiliśmy ja 2 lata temu a w kwietniu kończy mi się jej spłacanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz bedziemy robic duzy pokój i znowu czekaja nas długi:wściekła/y: ale fajnie jest miec cos nowego :-D:-)

Justyna - ja też chce zrobic kilka fotek pamiatkowych Kamilkowi moze uda się kiedyś nam do was wybrać ;-)

musze konczyc mały nie daje i popisac

reklama
hej hej !!!

ale ruch !!! wystarczy coś o koniaku wspomnieć i jak wyniuchają zaraz :-D

my wczoraj miliśmy obiadek w miłym gronie i wieczór również :-D Czarnulkowa rodzinka zjawiła sie w komplecie, Wiki i Liwia to takie koleżanki, co prawda były małe spięcia ale nawet w najlepszych przyjaźniach sie to zdarza :-)

Czarnulka dziękuję za miłe odwiedziny !!! co prawda pokój wyglądał jak po jakiej mega nawałnicy ale uporaliśmy sie z tym szybko :-D

Trysia wjeżdżałam pod zakład i babka z kwiaciarni obok kwiaty wystawiła przed sklep i ja bałam sie zeby jej w to nie wjechać i nie zauważyłam kiedy dupą przychaczyłam :confused2: efekt taki że 600 zł juz nie moje !! Co prawda prawie nie widać ale mój chłop auto traktuje jak część siebie i w obdrapanym nie bedzie jeździł, a że to metalic to trzeba błotnik i drzwi machnąć :eek:
Gdybym wiedziała to bym przestaiła jej ta wyystawę bo taniej by mi to wyszło :sorry: A co do koniaków to przeczytaj posta wcześniejszego od Anian !! :-)

Kubusiowa no wreszcie, mam nadzieję że ten koniak to tylko zbieg okolicznosći :rofl2: i tak czy siak odezwalabyś sie :-D No i dziekuje za TAKIE wyróżnienie - taki miodzio !!! Rany jaki on już chłopak :szok:

Anian hahahaha

Basiu na pewno pieknie urządzicie pokój !!! my też mieliśmy w palnie nowe mebelki i malowanko ale teraz mamy wydatek :crazy: i dupa blada !!!!

Monysia super, że kikutek z pępowiny odpadł !! ja pamiętam jak nie umiałam sie doczekac tego momentu :-)

Ewcik musze wypróbowac przepis !!! A mebelki w kuchni jak mebelki najdroższy potem jest cały osprzęt !!! Czekamy na foto !!

Do góry