reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justynko jutro cie pociesze ;-) a zmiana avatara i podpisu suuuuper! ;-)

trysia ja sobie wypraszam hahaha byłam pierwsza od ciebie spiochu jeden! ;-) a dziewczyny juz nas chyba nie lubią ze tu nic nie napiszą buu...

Witajcie Dziewczyny !!!

Moja mała znowu zmierzła :zawstydzona/y: no cuż bywa :-p
Ja się wykąpać nie mogę
a mąż kartofle obierał :laugh2:
Chyba dziwne ale od urodzenia potrafi głowke przez
chwileczke utrzymać ale boje się nawet
w dzień ją tak zostawiać na brzuszku
jakaś obsesja ??? :szok:

Czekam na sygnał od pielęgniarki środowiskowej
bo miała dać znać czy przyjdze dziś
czy na początku tygodnia
musze się jej spytać czy moge dawać
jakieś inne picie niż cyc

widzę, że weekendzik nadszedł wielkimi krokami i już w piątek zamilkłyście:cool::-p:rofl2:

justyna będzie dobrze (pierwszy raz przeczytałam, że otwrłaś drzwi w aucie i zaczęłam się zastanawiać o co Ci chodzi, ale za drugim razem przeczytałam dokładniej:happy:) Zdjęcia jak zwykle zresztą pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękne.
:-):-):-)

monysiu.....jaką Ty masz słodziutką kruszynkę w domu...:sorry:

trysiu, zdjęcia dostałam. Bardzo Ci dziękuję:happy:
A Ty tu chcesz takie rewolucje wprowadzić:confused::confused::confused::rofl2: Ciekawe co na to Justyna i jej koniaki:-p

A ja zbierma siły..........jutro do szkoły.............ale za tydzień będzie wolne. Tylko jutro przeżyć.:happy:

Witam

Dziewczyny troche mobilizacji i jakis pościk napisać.......oj chyba się nas wystraszyły:cool::cool::cool::cool:

Dziewczyny będace nas potkaniu może jakas fotke na forum dacie, a jesli nie to prosze na maila;-);-);-)

W niedziele robie mała imprezke urodiznowa Filipkowi , mała bo jesteśmy w trakcie remontu kuchni.
Kurcze juz sie tak spłukalismy z kasy ze szok.

Monysia na głownej stronie babyboom jest poradnik laktacyjny - zerknij a nóż coś ciekawego wyczytasz.

Czarnulka zdjecia obrabiasz fantastycznie, hm tez sie musze kiedys do tego zabrac. Czasami doba jest dla mnie zakrótka :-):-)

No to ja pisze i juz chetna na tego koniaka jestem hahahaha ;-)

Jutro laseczki nie popisze bo jade w odwiedziny do Justyśki :-) Mój m ma tam prace niedaleko i przy okazji sie zabiore z niuniami ;-) takiej okazji nie można przepuścić ;-) Prawda?! ;-) haha

Teraz mam lekką banie hihihi moj m zrobił mi drinika z whyski ;-) tralalalala ;-)

a co to za różnica, koniaki i kopniaki, jak i jednego tak i drugiego nie lubię, ale dlaczego stawiasz innym koniaki czy co tam wolisz jak Ty napiszesz...Justyno nasza droga...:sorry::sorry::-D:-D:-D a drzwiami sie nie przejmuj, dobrze że Tobie ani nikomu z Twojej familii nic się nie stało...a nawiasem mówiąc jak to zrobiłaś..:sorry:
Luczynka, co z Tobą, nie odzywasz sie na gg ani na BB, hallo moja droga, bo bedziesz musiała postawic koniaka:laugh2::laugh2: a co z Twoją Liwcią, moze wreszcie mi odpiszesz..coo:-:)-(\
Aniu, no to powodzenia w szkole...następny weekend byczenie:-):-)
CHOLERA A CO Z RESZTĄ MAMUSIEK, CZY NAS NIE LUBIĄ CZY CO..JA NIE WIEM...:-:)-(BUUUU

reklama
Do góry