reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witajcie kochaniutkie
icon_smile.gif

Ja cos sie nie wyspałam dzisiaj
icon_confused.gif
Musze sie wziąść za remanent w ciuszkach dziewczynek i wyciągnąćza małe ciuszki
icon_smile.gif
A w Sobote już jade do Wrocławia na slub siostry
icon_biggrin.gif

Witam
ja ostatnio nie mam pomysłu co napisać bo i dużo się dzieje a jednocześnie nic specjalnego... obserwuję sobie tylko to co Wy piszecie... ogólnie mam jakiegoś doła i brak literackiej weny twórczej.....

ale pozdrawiam gorąco....

diablica, tu nie trzeba miec literackiej weny jak to oreśliłaś, po prostu pisz co Ci leży na wątrobie i tyle, a jak masz doła to lepiej jest się wygadać, wyklikać no zeby nie było;-);-)
Justyś jak miło że jestes, a może tak coś więcej :-D:-D
Czarnulka ani mi nie mów o porządeczku w ciuchach małego, bo nie wiem co z tymi małymi robić, szkoda mi trochę oddawać, bo a nóżwidelec ;-);-) a miejsca nie mam żeby to chomikować...:-(może do którejś babci ...:-):-)

wiecie co, przeżyłam traume i poryczałam się jak bóbr jak zobaczyłam ten filmik, potworności tego świata mnie przerastają i nigdy nie pogodzę sie z tym co robi sie tym malenkim istotkom, a najgorsze jest to, że TO CO NAJGORSZE ROBIĄ MATKI... jeżeli jestescie w stanie to obejrzeć to zobaczcie...ja nie mogłam..
YouTube - Reflexion aborto

hello:-)

monysiu - ale śliczna myślicielka, foteczka superowa!!!!!!!!!!:-):-), hmmmmm a 25stopni ciepła to raczej wysoka temperatura może sprubójcie zniżyc do 22 stopni to jest bardzo optymalna temp. dla maluszka a potówki powiiny zniknąć:tak:

trysia - jaka tam laska, za dużo kilogramasów zostało po ciąży, ale mam nadziejezrzucic do konca roku zbedny balast. a Kubus hmmmmmm no nie bede skromna;-) sliczny :-D:-D:-D:-D ;-);-). A film :baffled:nie zobaczyłam do końca w zyciu :no:zaraz jak tylko pokazane było......... brrrrrrr wyłączyłam. Straszne:-(

justyna, czarnulka no piknie takie impry sobie urządzacie prawie pod moim nosem:tak:!!!!!!!!!!!!!

diablica - ale Olo duzy chłopak, no no no:happy:

a ja mam 3 dni opieki bo byłam dzisiaj u lekarza z Kuba i ma zapalenie gardła, ma głos chocby mutacje przechodził:-D
Teraz moi dwaj spią a ja klikam przy projekciku i oczywiście zgodnie z obietnica klikam pościka na BB:-)

reklama
Do góry