reklama
justyna
Fanka BB :)
kurde gdzie jestescie, zaś na wieczór ściągnięcie coo, ???
ja jestem
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Witajcie kochaniutkie
Ja cos sie nie wyspałam dzisiaj
Musze sie wziąść za remanent w ciuszkach dziewczynek i wyciągnąćza małe ciuszki
A w Sobote już jade do Wrocławia na slub siostry
Ja cos sie nie wyspałam dzisiaj
diablica2
mały wielki OLO :)
Witam
ja ostatnio nie mam pomysłu co napisać bo i dużo się dzieje a jednocześnie nic specjalnego... obserwuję sobie tylko to co Wy piszecie... ogólnie mam jakiegoś doła i brak literackiej weny twórczej.....
ale pozdrawiam gorąco....
ja ostatnio nie mam pomysłu co napisać bo i dużo się dzieje a jednocześnie nic specjalnego... obserwuję sobie tylko to co Wy piszecie... ogólnie mam jakiegoś doła i brak literackiej weny twórczej.....
ale pozdrawiam gorąco....
trysia77
diablica, tu nie trzeba miec literackiej weny jak to oreśliłaś, po prostu pisz co Ci leży na wątrobie i tyle, a jak masz doła to lepiej jest się wygadać, wyklikać no zeby nie było;-);-)
Justyś jak miło że jestes, a może tak coś więcej
Czarnulka ani mi nie mów o porządeczku w ciuchach małego, bo nie wiem co z tymi małymi robić, szkoda mi trochę oddawać, bo a nóżwidelec ;-);-) a miejsca nie mam żeby to chomikować...:-(może do którejś babci ...:-):-)
Justyś jak miło że jestes, a może tak coś więcej
Czarnulka ani mi nie mów o porządeczku w ciuchach małego, bo nie wiem co z tymi małymi robić, szkoda mi trochę oddawać, bo a nóżwidelec ;-);-) a miejsca nie mam żeby to chomikować...:-(może do którejś babci ...:-):-)
diablica2
mały wielki OLO :)
Trysia.... masz rację.... mam ostatnio doła tyle że sama nie mogę określić z jakiego powodu... moze jesień mi nie służy....
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
trysia77
wiecie co, przeżyłam traume i poryczałam się jak bóbr jak zobaczyłam ten filmik, potworności tego świata mnie przerastają i nigdy nie pogodzę sie z tym co robi sie tym malenkim istotkom, a najgorsze jest to, że TO CO NAJGORSZE ROBIĄ MATKI... jeżeli jestescie w stanie to obejrzeć to zobaczcie...ja nie mogłam..
YouTube - Reflexion aborto
YouTube - Reflexion aborto
kubusiowa
Fan(ka)
hello:-)
monysiu - ale śliczna myślicielka, foteczka superowa!!!!!!!!!!:-):-), hmmmmm a 25stopni ciepła to raczej wysoka temperatura może sprubójcie zniżyc do 22 stopni to jest bardzo optymalna temp. dla maluszka a potówki powiiny zniknąć
trysia - jaka tam laska, za dużo kilogramasów zostało po ciąży, ale mam nadziejezrzucic do konca roku zbedny balast. a Kubus hmmmmmm no nie bede skromna;-) sliczny ;-);-). A film nie zobaczyłam do końca w zyciu zaraz jak tylko pokazane było......... brrrrrrr wyłączyłam. Straszne:-(
justyna, czarnulka no piknie takie impry sobie urządzacie prawie pod moim nosem!!!!!!!!!!!!!
diablica - ale Olo duzy chłopak, no no no
a ja mam 3 dni opieki bo byłam dzisiaj u lekarza z Kuba i ma zapalenie gardła, ma głos chocby mutacje przechodził
Teraz moi dwaj spią a ja klikam przy projekciku i oczywiście zgodnie z obietnica klikam pościka na BB:-)
monysiu - ale śliczna myślicielka, foteczka superowa!!!!!!!!!!:-):-), hmmmmm a 25stopni ciepła to raczej wysoka temperatura może sprubójcie zniżyc do 22 stopni to jest bardzo optymalna temp. dla maluszka a potówki powiiny zniknąć
trysia - jaka tam laska, za dużo kilogramasów zostało po ciąży, ale mam nadziejezrzucic do konca roku zbedny balast. a Kubus hmmmmmm no nie bede skromna;-) sliczny ;-);-). A film nie zobaczyłam do końca w zyciu zaraz jak tylko pokazane było......... brrrrrrr wyłączyłam. Straszne:-(
justyna, czarnulka no piknie takie impry sobie urządzacie prawie pod moim nosem!!!!!!!!!!!!!
diablica - ale Olo duzy chłopak, no no no
a ja mam 3 dni opieki bo byłam dzisiaj u lekarza z Kuba i ma zapalenie gardła, ma głos chocby mutacje przechodził
Teraz moi dwaj spią a ja klikam przy projekciku i oczywiście zgodnie z obietnica klikam pościka na BB:-)
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
O MATKO!!!!!!!!! :-( JA też sie poryczałam!!!! Dobrze ze do końca nie oglądałaś!
Podziel się: