reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ewcik specjalnie dla ciebie baolku fotki ze spotkania ;-) i zaluj ze cie nie było ;-)

Załączniki

• CIMG3564.JPG
    CIMG3564.JPG
    77 KB · Wyświetleń: 31
reklama
SREBRO!!!!

Wpadłam na chwilę bo nie mam za duzo czasu. Dziś mamy gosci przyjeżdza do nas Kubusiowa z rodzinką. Za pare dni mam remont i postanowilismy się przy okazji jeszcze spotkać i doradzi mi kilka rzeczy co do urzadzenia pokoju :-D:-) Jak zrobimy jakieś fotki naszych dwóch małych kawalerów to tu wkleje :-) Trzymajcie się dziewczyny.

Monysia- Milenka ślicznutka a co do podawania innego picia niż cyc nie polecam. Poprostu karm i karm na każde zawołanie małej ;-) Mój mały był na cycku co 30-40min a więc popatrz jak dałam sobie radę. jest cieżko ale warto!!!!

I nicic ze spotkania z Kubusiową :-( Kubus sie rozchorował dostał goraczki :zawstydzona/y: ZDRÓWKA DLA KUBUSIA

Jak mąż przyjdzie z pracy to jedziemy do Ikei kupić karnisz o ile jakiś nam sie spodoba i parę drobiazgów :-D:-)

Kubusiu zdróweczka życzę !!!

Za nami kolejny dzionek :-)
Mała ciekawa świata
wodzi oczkami w kierunku świata i muzyki
wogóle jest Kochana :-D
Mamusia i Tatko wykamani
ale warto dla takiego Szkarba :tak:

reklama
cześć kochane!!!!:-)

monysiu - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Och jaka ona słodziutka:tak::-)

baska - och jak mi przykro że to nasze długo oczekiwane spotkanie nie doszło do skutku:wściekła/y::-(. Dałam Kubusiowi ibufen i teraz jest okej zobaczymy w nocy, no ale katarek jest wiec moze to jakies lekkie przeziebienie, ale nie chciałam ryzykowac z Kamilkiem:sorry:. Ale ta lazania to za mna bedzie chodzic :cool:;-) A co do remontu to dacie sobie swietnie rade, trzymam kcukasy:tak:

dziewczyny supe ze spotaknko udane,a wiecie że miałam do was dołączyc i Was zaskoczyc ale choliwcia dopadła mnie @ i tak mnie wszystko bolało że o 14 wziełam tabletki od bólu i spałam do 17. No ale strasznie załuje:-(

Justyna - ty obiełaś włosy???????????:szok: A na koniaczek to ja sie tez pisze :-D a ty to sie chyba babolku juz na mnie gniewasz:cool: ale ja pamietam i napewno Was w zakładzie nawiedzimy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Kuba do zdęc strzela promienny usmieszek

Ewcik - udanej imprezki dla Filipka:tak:a kuchnia sie musisz pochwalić:tak:a gdzie zamawialaś???

trysia wiesz co ja sie wystraszyłam tych twoich kar pieniężnych:tak:;-) i teraz to ja bede pisac częściej jak tylko czas mi pozowli oki:-D

Dzięki za posłanie zdrówka dla Kubsia!!!

Do góry