reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hello:-)!!

baśka- to na zdówko z ta lazanią:tak:. Mówisz że nic nie było fajnego w IKEI???:cool:
Kuba dzisiaj nie ma gorączki ale kaszel taki mokry więc chyba mu to nie siedzi tylko sie zrywa podaje mu syrop od kaszlu, mam nadzieje że nie przerodzi sie to w jakieś choróbsko daletgo dzisja tez sziedzimy w domku. Do naszego chorowitka przyjadą dziadkowie /moi rodzice:tak:/

justyna - no nie bede oszukiwac ten koniaczek i trysiowe kary pieniężne zadziałay piosunująco na mnie i skrobniećie posta:-D;-)Podczytuje Was późnymi wierzorami tylko brak sił na napisanie nawety kilku słów, ale w weekendy to napewno znajde czas. A co do auta to pocieszeniem niech bedzie że ja ponad m-c temu też przychaczyłam moim "ferrari"w pachołek na parkingu pod pracą i mam lekko wgniecionei otarte ale nawet nie rzuca sie az tak w oczy więc narazie luz

No a tak wogóle to naszła Was moment remontów:tak: my tez chcemy pod koniec listopada zrobic pokoik Kubusiowi, może to nie bedzie jakis super bo szkoda ładowac kase w jakies fajne mebelki jak do lat będziemy sie przeprowadzać, ale cos wymysle teraz :-)

okej to ja siadam do projekciku, musze wykorzystac czas jak Kuba spi obiadek juz gotowy czeka. Miłego dzionka

reklama
Hej baboliki :-)

Justysia ja również dziekuje za pyyyszny obiadek i mile spędzony czas! Było super! Jak zawsze wracam ze spotkania z wami z super humorkiem :-)

kubusiowa fajnie ze sie pokazałaś :-) Pisz jak najczęściej do nas ;-)

Witam !!!

Ależ ja ma kare :zawstydzona/y:
Robiłam dziś dla męża pieczeń z dzika w sosie
z prawdziwych grzybów, ten się objadał
a ja się obeszłam zapachem :wściekła/y:
bo chyba grzybów nie moge jeść ???

Dziś Milena budziła się w nocy co godzinę
a teraz cały dzień ładnie śpi
ciekawe co będzie zaś w nocy robić :sorry:

Zauważyłam że zaczęły ją obsypywać potówki
na szyi :-( jest ubrana zawsze tylko w kawtanik,
śpiochy i owinięta w rożek, w pokoju jest
25 stopni, czy to za ciepło ???
z czego te cholerstwo się bierze
nie dopilnowałam :-(

Witamy :)

Olo na zakupach :)

Załączniki

• castor1.jpg
    castor1.jpg
    81,6 KB · Wyświetleń: 30
  • castor3.jpg
    castor3.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 25
hejo !!!!

Olo jak prawdziwy facet, w aucie zaraz rogal :-D Diablica popisałabyś coś !!!

Jaka Milenka słodziuchna, taki okruszek malutki :-) A co do potówek to ja nie miałam z tym przyjemności bo jak to moja teściowa mówi prowadze zimny wychów :-D Może nie grzejcie tak mocno i upewnij sie czy to potówki i czy tylko w fałdkach ?
ja zawsze sprawdzałam czy plecki i brzusio ma spocony !!

Czarnulka a ja do teraz mam skurcz w policzkach od śmiechu :-D

idę na gotowe na wszystko :tak:

reklama
hej Kobitki
Luczynka, co jest z TObą, dlaczego się nie odzywasz, co się staało??:-:)-(
Monysiu, na karczuszu bardzo często pojawiają się potóweczki bo nawet jak nie jest zbyt ciepło to jak dziecinka jest przykryta to moze sie spocic spiąc na boczku i w fałdkach moze sie spocic, a 25 stopni w domku to macie dosyć ciepło:-):-) mój Macko dostał potówki jak jechalismy na wakacje w samochodzie,mimo że szła klima :tak: troche kremiku albo puderku i zniknie, nie martw się..to wynika z tego ze głowka jest w jednej pozycji troche dłużej ...
Kubusiowa,ale z Ciebie fajna laska, no noo...:-):-) a Twoj Kubul to super facet!!!
Diablica aleś sie rozpisała, czy klawiatura sie przypadkiem nie zapaliła :-D:szok::-D
a olo to fajny gośc, zaiwania wyścigówą zakupową jak Kubica no i mój Maćko :-)
Justyna i Czarnulka jak Wy możecie tak bez nas imprezować, ładnie to tak ??:sorry2::sorry2:
no i złotko mojeee:-D:-D:-D

Do góry