reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dobry Wieczór

Monysia ale Milenka słodziutka i taka mała kruszynka, Tak tak a mówiłysmy ze warto było odpoczywać bo niemowlaki daja popalić,
Ja z cyckiem miałam to samo nawet usypiałam przy nim , a bywały nawet takie dni ze non stop wisiał na cycusiu , nie mogłam nawet spokojnie sie wykapac - mleczarnia była otwrata non stop.
Po nocy chodziłam zakrecona, a wyglądałam jak idz stąd......ciesze sie ze to juz za mna a Tobie zycze oby wszystko sie unormowało.

Dziękujemy za kolejne życzonka

reklama
monysia kruszynka słodziutka ,z tym karmieniem to normalka na początku z Oliwią na spacer nie mogłam iśc bo zaraz cyc :szok: cały dzień na nim wisiała:tak:i w nocy co chwilkę sie budziła. Sara w dzień tak co 2 -3 godzinki teraz juz jest fajnie ale w nocy sie wysypiam bo tylko raz je:-);-)

No Kochane to ja wkońcu nadrobiłam zaległości :tak:
oczywiście po wielu przerwach ;-)
teraz totalnie padam
ide się wykąpać
i zmykam spać :sorry:

Jeszcze raz dziękuję cioteczkom za wszystkie sms-ki, kciukaski i gratulacje :-):-):-)

Dobrej nocki

hej !!!!!

Monysia mała śliczna !! i ten cudny niosio !!! buziaki !!!!

Czarnulka Twoje gwiazdyjak zwykle urocze!!! nawet z sinym oczkiem ;-)

a mnie dopada jakaś depresja jesienna albo cuś :confused2:

HEj wieczorow ;-)

JA byłam pół dnia u teściów ;-) i sie byczyłam hahaha

Monysia jaka Milenka jest cudniasta istotka :-) Mozez nas zażucac jej slicznymi foteczkami ;-) A Moja Wikusia miała obcinane włoski juz 2 razy i za kazdym razem ma coraz bardziej kręcone ;-) Teraz wybieram sie z niuniami do fryzjera na dniach ;-) Na początku są proste ale po kilku dniach robią sie piękne locki jak u lalki ;-)

hejoooo hejooo, a co tu tak cichooo dzisiaj???heee???:wściekła/y::wściekła/y:
MOnysiu!!! przecudne fotki, Milunia przekochan, w tej bieli jak aniołeczek, tak słodo śpi...
Aniu, dotarły do Ciebie fotki?? bo zastanawiałam się czy zgodny adres wpisała z Twoim bo masz tych aaaa w adresie że szok, hehehe:-D:-D
No Czarnulka, Justyna,Luczynka gdzie Wy spiochy czy cooo???mokkate cholera no gdzie Ty jestes zeby ani razu w tygodniu sie nie pokazac to jest przegiecie pały!!! a ostatnio laski tak Cie wspominały , więc myslałam że ściągną Cię telepatycznie. Karlam a Ty co, Twoja galeria na BB krązy a Ciebie ani widu ani słychu!!!:wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y:
Kurcze normalnie chyba wprowadzę jakies kary pieniężne za niebycie tutaj dłuzej niż tydzień!!!!:-):-)
Madzia niestety jedyny lekarz jakiego znam z okulistów dla dzieci to przyjmuje w Katowicach Ligocie, CZD i M, jak bedziesz zaineteresowana to daj znać
Pozdro i złoto moje :-D:-D:cool::cool:

reklama
oo srebrooo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D chociaż nie, złoto moje bo Czarnulka mało wiele napisała, a tak poza tym to o złoto to tutaj niezbyt ciężko na tym forum, bo tu same śpiochy!!!!!!!!!!

Do góry