reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ja wkelajam kilka fotek Wikusi (z sinym oczkiem) i Emilki :biggrin2: Fotki z dzisiaj rano ;-)

3deb1a28.jpg

bab36aa9.jpg

A tu troszke starsza fotka Wikusi ;-)

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480, 92KB).
4aa99939.jpg

cześc dzieczyny mam do was wielką prośbę Poszukuję jakiegoś dobrego okulisty dziecięcego z okolic Chorzowa, katowic Julka ma gradówki na obu oczkach i bardzo mnie to martwi . leczymy się już kilka miesięcy ale nieskutecznie. byłyśmy u kilku okulistów ale jakoś nie zrobili na nas dobrego wrażenia- olewające podejscie i tyle Może znacie kogoś kto bedzie się znał na rzeczy. Dzięki i Pozdrawiam
Mama Julki

Załączniki

• 22.JPG
    22.JPG
    17,5 KB · Wyświetleń: 18
birthday32bk6.gif
STO LAT FILIPKU :-):-)
Czarnulka
super lale wygladaja,Emilka ma ciemne oczka a Wikusia niebieskie i blondyneczka.U mnie jest tak samo młodsza ma ciemne oczka i włoski za tatą:tak:a Oliwia ma moje oczy :-D Fajnie w tej czapie wyszła Wikunia.
madzia niestety nieznam :no:

Cześć Mamuśki !!!

No i wczoraj nie zdąrzyłam zajrzeć
do Was znowu żeby ponadrabiać
zaległości bo zleźli się goście :baffled:
co chwila ktoś :confused2: a mi już siły brakowało :crazy:
dziś na szczęście jeszcze nikt nie przyszedł
i mam nadzieje że tak zostanie
bo Mała dała nam dziś w kość
noce w miare ok bo co 2h się dziś budziła
ale dzisiejszy dzień to masakra
tylko ją od cyca odstawiłam to w ryk :sorry: