reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka
monysia
śliczna m;-)alusia dzieciaczki są takie cudne:tak:
czarnulka
super fotki w jakim programie to robisz? ja mam foto expres niestety nie ma takich bajerków.A Wikusia to miała ubrane takie futerkowe czy też zrobiłaś:szok:

Widać ze sie poznałyście z luszczynka i trysią :-)tylko jeszcze ja zostałam:-D:-D
Macie kontakt z karoliną co z nią:szok::szok::szok:?????????????????????//////////

reklama
oliwka niestety z karloliną nie mamy kontaktu :-( chyba juz niechce z nami pisać :-( A fotki robie w PSP X PL a dodatki ściągam z netu :-) a to futerkowe ubranko miała ubrane Wikusia od babci :-)

Witam Kobitki! :-)

Monysiu Milenka jest slodziachna :tak::-) Ja tez chce wiecej!!!!!!!!!!!! :tak::-D

Czarnulko Wiki wyglada bosssko w tym futerku :tak::-) a powiedz mi gdzie mozna kupic takie cudo ?? Bo BAAAARDZO mi sie podoba :happy:

Oliwka no to czekam do nastepnego spotkania zeby w koncu Cie poznac ;-) A jak tam Twoje Gwiazdeczki? :happy:

Justynko Ty chyba sie nie obrazilas, nie myslalas ze to na powaznie?:sorry: Slonce Ty moje :happy:

A ja mam znow dzis ochote na winko :-p ale nie moge bo dostalam @ :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y: i juz wystarczajaco mnie z bolu skreca :-(

Witam

monysia....jaka Milenka jest słodka....co w sobie takie małe dzieciaczki mają, że na ich widok aż serce ściska:laugh2::happy:

Filipku 100 latek. Niech się spełnią Twe marzenia:rofl2:

A na skrzynce mojej brak zdjęć.....aaaann@op.pl:cool:

U nas zapieprz nieziemski więc wybaczcie ale nie da rady sobie z Wami długo dyskutować, bo zauważyułam, że zaczyna trochę nasz wątek ożywać:laugh2:

Luczynko tą czapke i szal Wikusia założyła babci hihihi Takie duze ;-) Emilce w tym roku tez chcemy taką fotke zrobić ;-) a ja winka bym sie napiła na twoim miejscu ;-) bo by ból rozluźniło ;-)

Filipku STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 buziaki ogromne

a ja padam na ryjek.

z Karolą to kontak ma chyba Mokatka i Izka. bo chyba one razem spotykały sie na spacerkach.

stęskniłam sie za Mokatką

a Milenka to mi się do tatusia wydake być podobna :happy: śliczna jest

Czarnulko ale ze mnie gapa :-p jak ja to przeczytalam :eek::-D

Anian Ty mnie tu nie podpuszczaj :-p

Kaska oj mnie tez brakuje Mokkatki na BB:-( ale Ona chyba uz kompletnie o nas zapomniala :baffled::-(

reklama
Do góry