reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka starsza córa wygląda jak aniołeczek :tak: taka śliczna blondyneczka :-) a malutka już nie jest taka różowa i pozmarszczana :-D juz ją chyba zaczyna świat interesować bo wodzi oczkami za aparatem co ??? Te jeansowe spodnie ma bombowe :tak:

Justyna
dziękuje :-) i życzę udanej sesji :tak:

reklama
Justyś - przekręciłam nazwę to GEOX :-DJa tez wole kupić jedną parę a porządną.

Oliwka- śliczne dziewczynki :-D;-)

Ja dziś wziełam jeden dzien opieki bo Kamilek ma mega katar leci mu jak z kranu :-( Zastanawiam sie czy jeszcze jutro wziąść urlop bo jak pójdę do pracy to mały bedzie musiał potem ze mna wracac z pracy autobusem i zastanawiam sie czy go nie przewieje i będzie gorzej bo oprócz kataru może dostać kaszlu itd. Jak myslicie :confused::confused:

Kaśka - ale Titek ma z kim zostać w domku prawda??? Jakby z Kamilkiem miałby kto byc to bym nie brała wolnego a tak jutro mąż ma na 14 a ja pracuje do 14 wiec o 13.30 mały by wylądował u mnie a potem musielibysmy wracac autobusem a wole zeby jutro jeszcze nigdzie nie wychodził. A więc wole sobie wziasc jeszcze jeden dzien urlopu :tak:

witam was wszystkie mamusie ;-)
jestem tutaj nowa i jak zauwazylam to jestescie juz ze soba zżyte - fajnie
ja jestem z Rybnika mam nadzieje ze ktos tez jest z tych okolic.
pozdrawiam mamusie.
buziak.

Witam późnym popołudniem !!!

Dopadają mnie jakieś smutki :zawstydzona/y:
Nie daje już sobie rady, puchnę z każdym dniem coraz mocniej i coraz trudniej mi się ruszać. Gdyby staruszkowie rano nie przyjechali to miałabym pustą lodówkę. Bolą mnie biodra, kolana i brzuch jak do okresu. Kręgosłup też wysiada i siusiam co pół godziny. Dziś dużo śluzu ze mnie leciało. Mam już dość. Może to głupie ale chciałabym już urodzić. Prawie ciągle jestem sama :-( mężuś oprócz swojej pracki jeździ na budowe. Długimi godzinami go nie ma, właśnie teraz kiedy potrzebuję wsparcia psychicznego i pomocy w codziennych czynnościach z jego strony. Oczywiście kiedy tylko może to mi pomaga, nie mówie że nic nie robi. On chce żeby malutkiej niczego nie zabrakło i tak się zawziął że bywa w domciu zaledwie kilka godzin na dobę. A ja potrzebuje żeby mnie przytulił i porozmawiał. Boje się zostawać sama w domu teraz. Boje się że gdy będe go najbardziej potrzebowała to go nie będzie. Piszę to wszystko i becze jak jakaś głupia smarkula. Chyba mam już jakąś obsesje na punkcie swojej ciąży albo poprostu zaczynam się bać co będzie dalej. Sorry że Wam się tak żale, chyba mam dziś gorszy dzień.

Luczynka
Wszystkiego Najlepszego dla Twojego
Szkarba

Z Okazji Urodzinek !!!

Aby rosła zdrowo !!!
:-):-):-):-):-):-):-)

No i zaś go wywiało do roboty, tej policyjnej.
Cała noc myślałam i ryczałam, jak do tej pory zresztą jakoś mi odpierdziela.........Ach te hormony, sama nie wiem czy my mamy z nimi przechlapane czy oni z nami. Do tego spać mi się nie chce...

Witam!!!

Wklejam linki zabawek jakie kupilismy Kamilkowi na roczek

KIDDIELAND: ARKA NOEGO sorter - ze zwierzątkami (243836391) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE - WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI (243726767) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem strasznie słaba. Chyba mnie coś bierze. Własnie piję herbatke z malinami. Kamilek już lepiej wygląda katarek go nie męczy. Pogoda taka fajna a my siedzimy w domciu.

Luczynko - wszystkiego naj...naj...naj dla Oliwci z okazji skończenia 1 roczku :-D:-) Ale ten czas leci....

Monysia - wierzę ci, ze wszystko cię juz dobija i jesteś w takim stanie psychicznym. Ja tez tak miałam a teraz też czasem tak miewam mimo ze jest ze mną Kamilek.

reklama
Witam!!!

Wklejam linki zabawek jakie kupilismy Kamilkowi na roczek

KIDDIELAND: ARKA NOEGO sorter - ze zwierzątkami (243836391) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE - WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI (243726767) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem strasznie słaba. Chyba mnie coś bierze. Własnie piję herbatke z malinami. Kamilek już lepiej wygląda katarek go nie męczy. Pogoda taka fajna a my siedzimy w domciu.

Luczynko - wszystkiego naj...naj...naj dla Oliwci z okazji skończenia 1 roczku :-D:-) Ale ten czas leci....

Monysia - wierzę ci, ze wszystko cię juz dobija i jesteś w takim stanie psychicznym. Ja tez tak miałam a teraz też czasem tak miewam mimo ze jest ze mną Kamilek.

Do góry