reklama
Trochę wypoczęłam, trochę posprzątałam ale dziś to ja się fatalnie czuje nie dość że opuchlizna sięga ud to jeszcze bolą mnie kolana, biodra i plecy do tego od wczoraj mam taki choćby ucisk na srom który idzie wewnątrz troszke wyżej, nieprzyjemne uczucie, troche boli, troche jakby drętwiało, dziwnie
makitoza
Fanka BB :)
A ja dzisiaj spać nie mogę, witam na porannej kawusi.
O polowanie na buty to trudna sprawa.
Monysia a ty już spakowana do szpitala ???
Justyna zapracowana -potem Mikołaj, Święta, Sylwester, Święta, Komunie itd.
Ja w tym roku trochę luzuję i odpuściłam jedne zajęcia. Okropne były i nie muszę dojeżdżać
Miłego dnia
Oglądałam moją nową łazienkę mało widać
Małż chory
Pa pa
O polowanie na buty to trudna sprawa.
Monysia a ty już spakowana do szpitala ???
Justyna zapracowana -potem Mikołaj, Święta, Sylwester, Święta, Komunie itd.
Ja w tym roku trochę luzuję i odpuściłam jedne zajęcia. Okropne były i nie muszę dojeżdżać
Miłego dnia
Oglądałam moją nową łazienkę mało widać
Małż chory
Pa pa
Witam !!!
Markitoza ja też od 6 nie spałam bo mażł wrócił z pracki, długo nie umiałam zasnąć a potem o 9 wpadli moi rodzice
A spakowana jestem :-) tzn część rzeczy spakowanych a część jeszcze czeka na włożenie do torby
Mój ojciec ma w piątek 50 urodziny i nie wiem czy to wypada ale kupiłam mu taki bardzo elegancki pasek do garnituru raczej :-)ładnie się prezentuje jeszcze dorobie jakieś ładne pudełeczko ( tu się przydadzą moje zdolności ) i może coś dokupie, tylko co ??? Co W myślicie kobitki o takim prezencie ???
Markitoza ja też od 6 nie spałam bo mażł wrócił z pracki, długo nie umiałam zasnąć a potem o 9 wpadli moi rodzice
A spakowana jestem :-) tzn część rzeczy spakowanych a część jeszcze czeka na włożenie do torby
Mój ojciec ma w piątek 50 urodziny i nie wiem czy to wypada ale kupiłam mu taki bardzo elegancki pasek do garnituru raczej :-)ładnie się prezentuje jeszcze dorobie jakieś ładne pudełeczko ( tu się przydadzą moje zdolności ) i może coś dokupie, tylko co ??? Co W myślicie kobitki o takim prezencie ???
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Witam!!!
Monysia - wszystko zrozumiałam ;-)
Kaśka - zakupki udane kupiliśmy małemu Arkę Noego z fisher Price na allegro nie ma takiej więc wam nie pokażę jak wygląda i Warsztat z narzędziami Fisher Price myśle ze wiesz jak to wygląda to jest nowość 2007 r. Co do butów to my juz mamy upatrzone na zimę są to buty firmy Goex superowe są. Mamy odłozone jutro idziemy je kupić - mały dostanie kaskę na roczek więc to za to mu kupimy ;-) A ty jakie chcesz kupić
Mały własnie przewrócił mi stojak z płytami.................
Lecę sprzątać.........
Monysia - wszystko zrozumiałam ;-)
Kaśka - zakupki udane kupiliśmy małemu Arkę Noego z fisher Price na allegro nie ma takiej więc wam nie pokażę jak wygląda i Warsztat z narzędziami Fisher Price myśle ze wiesz jak to wygląda to jest nowość 2007 r. Co do butów to my juz mamy upatrzone na zimę są to buty firmy Goex superowe są. Mamy odłozone jutro idziemy je kupić - mały dostanie kaskę na roczek więc to za to mu kupimy ;-) A ty jakie chcesz kupić
Mały własnie przewrócił mi stojak z płytami.................
Lecę sprzątać.........
Kochane ale się wystraszyłam myślałam że może się coś zacznie miałam 2 razy taki dość silny ból w podbrzuszu i w okolicach sromu aż zlał mnie pot i zrobiło mi się bardzo gorąco.
Załatwiałam się w tym czasie 2 razy.
Poprasowałam sobie troche, to może ze zmęczenia
Teraz sobie szykuje kąpiel z wrażenia muszę się powylegiwać w wannie. Jeszcze teraz czuje takie kłucie w brzuszku a mała fika jak szalona
Załatwiałam się w tym czasie 2 razy.
Poprasowałam sobie troche, to może ze zmęczenia
Teraz sobie szykuje kąpiel z wrażenia muszę się powylegiwać w wannie. Jeszcze teraz czuje takie kłucie w brzuszku a mała fika jak szalona
Basia - fajny ten warszatat - tylko nie wiem czy ten mój słon nie jest za stary na to.
a za zabawkami na razie się nie rozglądam. u nas teraz w modzie jest garnek fishera i klocki z fishera. no i wszystkie kuchenne naczynia, które da się dorwać.
a za zabawkami na razie się nie rozglądam. u nas teraz w modzie jest garnek fishera i klocki z fishera. no i wszystkie kuchenne naczynia, które da się dorwać.
reklama
justyna
Fanka BB :)
witam !!!!!!
ojojoj joj źle się dzieje na tym forum produkcja piorunująca
Monysia no teraz to juz kazde ukłucie będzie Cię na nogi stawiać
a i widziałąm brzusio to Ci Milenka ma apartament
Kaśka Baśka co to za butki ?? bo ja pierwsze słyszę ??
Markitoza jakby s zgadła dokładnie tak
papatki
ojojoj joj źle się dzieje na tym forum produkcja piorunująca
Monysia no teraz to juz kazde ukłucie będzie Cię na nogi stawiać
a i widziałąm brzusio to Ci Milenka ma apartament
Kaśka Baśka co to za butki ?? bo ja pierwsze słyszę ??
Markitoza jakby s zgadła dokładnie tak
papatki
Podziel się: