reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Trochę wypoczęłam, trochę posprzątałam ale dziś to ja się fatalnie czuje :zawstydzona/y: nie dość że opuchlizna sięga ud to jeszcze bolą mnie kolana, biodra i plecy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: do tego od wczoraj mam taki choćby ucisk na srom który idzie wewnątrz troszke wyżej, nieprzyjemne uczucie, troche boli, troche jakby drętwiało, dziwnie

A ja dzisiaj spać nie mogę, witam na porannej kawusi.

O polowanie na buty to trudna sprawa.

Monysia a ty już spakowana do szpitala ???

Justyna zapracowana -potem Mikołaj, Święta, Sylwester, Święta, Komunie itd.

Ja w tym roku trochę luzuję i odpuściłam jedne zajęcia. Okropne były i nie muszę dojeżdżać :baffled::baffled::baffled::baffled:

Miłego dnia

Oglądałam moją nową łazienkę :eek::eek::eek:mało widać

Małż chory :baffled::baffled::baffled:

Pa pa:cool2::cool2:

Witam !!!

Markitoza ja też od 6 nie spałam bo mażł wrócił z pracki, długo nie umiałam zasnąć a potem o 9 wpadli moi rodzice :tak:
A spakowana jestem :-) tzn część rzeczy spakowanych a część jeszcze czeka na włożenie do torby :tak:

Mój ojciec ma w piątek 50 urodziny i nie wiem czy to wypada ale kupiłam mu taki bardzo elegancki pasek do garnituru raczej :-)ładnie się prezentuje :tak: jeszcze dorobie jakieś ładne pudełeczko ( tu się przydadzą moje zdolności :-D ) i może coś dokupie, tylko co ??? Co W myślicie kobitki o takim prezencie ???

Witam!!!

Monysia - wszystko zrozumiałam ;-):-D

Kaśka - zakupki udane kupiliśmy małemu Arkę Noego z fisher Price na allegro nie ma takiej więc wam nie pokażę jak wygląda i Warsztat z narzędziami Fisher Price myśle ze wiesz jak to wygląda to jest nowość 2007 r. :-D Co do butów to my juz mamy upatrzone na zimę są to buty firmy Goex superowe są. Mamy odłozone jutro idziemy je kupić - mały dostanie kaskę na roczek więc to za to mu kupimy ;-) A ty jakie chcesz kupić:confused::confused::confused:

Mały własnie przewrócił mi stojak z płytami.................

Lecę sprzątać.........

Kochane ale się wystraszyłam :shocked2: myślałam że może się coś zacznie :eek: miałam 2 razy taki dość silny ból w podbrzuszu i w okolicach sromu aż zlał mnie pot i zrobiło mi się bardzo gorąco.
Załatwiałam się w tym czasie 2 razy.
Poprasowałam sobie troche, to może ze zmęczenia
Teraz sobie szykuje kąpiel z wrażenia muszę się powylegiwać w wannie. Jeszcze teraz czuje takie kłucie w brzuszku a mała fika jak szalona

Baśka - o takich zabawkach nie słyszałam - muszę luknąć - może sięcośnada dla Titka. a co do butów - kupiliśy mu dziśwysokie goexy respiry.

Basia - fajny ten warszatat - tylko nie wiem czy ten mój słon nie jest za stary na to.
a za zabawkami na razie się nie rozglądam. u nas teraz w modzie jest garnek fishera i klocki z fishera. no i wszystkie kuchenne naczynia, które da się dorwać.

reklama
witam !!!!!!

ojojoj joj źle się dzieje na tym forum :angry: produkcja piorunująca :baffled:

Monysia no teraz to juz kazde ukłucie będzie Cię na nogi stawiać :tak:
a i widziałąm brzusio :szok: to Ci Milenka ma apartament :laugh2:

Kaśka Baśka co to za butki ?? bo ja pierwsze słyszę ??

Markitoza jakby s zgadła dokładnie tak :-D

papatki

Do góry